Vergelijk makelaars

Ontvang van meerdere makelaars uit de buurt een voorstel voor de verkoop van je woning. Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

  • Makelaars uit de buurt
  • Per e-mail
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Meer dan 3.000 mensen geholpen
Vergelijk makelaars

Ervaringen van andere verkopers

Wat ik prettig vind aan jullie website is dat je foto’s moet uploaden waar ook daadwerkelijk naar gekeken is door de makelaars. Er zijn ook websites waar het aanbod uitsluitend gebaseerd is op enkele kenmerken. Dat kan dan m.i. nooit nauwkeurig zijn en dan weet je dat je platgebeld wordt met vragen om gesprekken. Daar heb ik geen zin in en tijd voor. Juist het feit dat je niet persoonlijk benaderd wordt door makelaars en dat jullie er tussen zitten vond ik prettig.

Deborah (42)

Rotterdam
In onze zoektocht naar een goede makelaar stuitte ik op Mijn Verkoopmakelaar. Hier hebben we vervolgens op gereageerd en vrij snel kregen we meerdere reacties van verschillende potentiële makelaars. Deze hebben we vergeleken en konden zo een 'snelle' goede keuze maken.

Lucy (32)

Kerkrade
Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar Mijn Verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven.

Conny (44)

Nijmegen
We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse
Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Mijn Verkoopmakelaar had in no-time drie mogelijk geschikte makelaars voor mij uitgekozen. En dit na het beantwoorden van slechts een paar vragen. Ik was er blij mee. Scheelde mij veel zoekwerk en ik hoefde verder niets te doen. De voor mij geschikte makelaar nam vrijwel direct contact met me op. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam
Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen
Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen jou in de hoop dat je één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat je uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Je ontvangt de reacties eerst per mail. Jij bepaalt dan zelf óf en met wie je contact wilt.

single-neutral-question

Stel hier jouw vraag

Stuur ons een bericht of bel ons op 020 244 2790 en wij beantwoorden van harte jouw vraag.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote

Vind de beste verkoopmakelaar

  • Makelaars uit de buurt
  • Per e-mail
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Meer dan 3.000 mensen geholpen