AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Vind een makelaar in Dronten

Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Makelaar in Dronten

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Dronten te vinden, is het belangrijk om je opties te kennen. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende diensten en tarieven van makelaars uit Dronten, krijg je inzicht in hun prestaties en lees je alles over de brancheverenigingen die er bestaan. Bepaal wat jij zoekt in een makelaar en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en expertise. Check onze top makelaars in Dronten en kies de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Met Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen in je mailbox van betrouwbare makelaars uit jouw buurt, inclusief persoonlijk bericht en kostenplaatje. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Dronten op basis van cijfers en beoordelingen en kan je tot 40% besparen op makelaarskosten. Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Dronten

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars in Dronten voor je bij. Er zijn 5 makelaars actief in deze plaats. De gemiddelde courtage in Dronten is % van de verkoopprijs. Je betaalt er gemiddeld aan makelaarskosten. Woningen in Dronten worden gemiddeld na 39 dagen verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars. Wil je inzicht in de recente resultaten van aankoopmakelaars? Ook daar kunnen we je bij helpen. Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

  Aantal makelaars
  5
  Verkoopsnelheid
  39 dagen

  Op zoek naar een aankoopmakelaar in Dronten?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Dronten? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

  De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

  • Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
  • Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
  • Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare makelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
  • Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Dronten

  NVM en VBO zijn de twee grootste brancheverenigingen voor makelaars in Nederland en tellen 4400 en 1100 leden. Daarnaast kunnen makelaars zich aansluiten bij VastgoedPro, een beroepsvereniging met 800 leden.

  Makelaars die deel uit willen maken van NVM, moeten voldoen aan:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het behalen van een specifiek makelaarsdiploma

  Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar iets duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar. Bij Mijn Verkoopmakelaar vind je verschillende makelaars die zijn aangesloten bij NVM, VBO en VastgoedPro. Je vindt er ook makelaars die volledig zelfstandig werken.

  De prestaties van makelaars in Dronten

  Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Dronten écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor je in goede handen bent.

  De betrouwbaardheid van makelaars in Dronten

  Zoek je een verkoopmakelaar in Dronten via ons platform, dan ontvang je in de reacties van makelaars een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid. In 100% van de gevallen is de daadwerkelijke verkoopopbrengst hoger dan vooraf door makelaars in Dronten wordt ingeschat.

  De Oost 26, Dronten- Verkoop
  2 weken geleden verkocht
  +4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 355.000)
  Binnen 39 dagen verkocht
  Een huis dat wordt verkocht in Dronten levert gemiddeld 104% op van wat vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Dronten neemt gemiddeld 39 dagen in beslag.

  Wat heb je aan een makelaar?

  Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt een makelaar voor:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda staan)
  2. Het plaatsen van jouw woning op woningsites, zoals Funda
  3. De bezichtigingen en onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van alle benodigde documenten

  Weten wat een makelaar nog meer doet? Lees meer over wat de werkzaamheden van een verkoopmakelaar zijn en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis of het kopen van een huis.

  Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Dronten

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel