Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Veenendaal

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Veenendaal een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Veenendaal waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 7 verkopers uit Veenendaal gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Veenendaal

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Veenendaal, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Veenendaal, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Veenendaal kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
5

Op zoek naar aankoopmakelaar in Veenendaal?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Veenendaal. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Veenendaal

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Veenendaal

In Veenendaal zijn tal van makelaars actief die je kunt inschakelen voor de verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu precies, of zelfs méér, dan hij of zij belooft? Op Mijn Verkoopmakelaar kunnen we jou dat precies vertellen. Hieronder lees je welke makelaars in Veenendaal goed presteren en te vertrouwen zijn. Wij houden namelijk, met uiterste precisie, voor je bij hoe de makelaars presteren ten opzichte van de belofte die ze vooraf aan verkopers maken. Transparanter dan dat krijg je het niet!

De betrouwbaardheid van makelaars in Veenendaal

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Veenendaal is 100%. Dat betekent dat de verkoop in 100% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt ingeschat.

Achterkerkstraat 44, Veenendaal
1 jaar geleden verkocht
+17%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 300.000)
Binnen 17 dagen verkocht
Verlengde Spoorlaan 28a, Veenendaal
1 jaar geleden verkocht
+10%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 525.000)
Binnen 22 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Veenendaal levert gemiddeld 14% meer op dan vooraf wordt ingeschat.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Veenendaal

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend
Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel