AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Eindhoven

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 24 januari 2022
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Woningen in Eindhoven

Inhoudsopgave

  Huis verkopen in Eindhoven

  Is het tijd om jouw huis te verkopen in Eindhoven? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar! Hier vergelijk je eenvoudig de beste verkoopmakelaars in Eindhoven, die jou kunnen helpen met het snel verkopen van jouw huis, voor een goede verkoopprijs. Zo werkt het: meld je woning in Eindhoven aan via onderstaande tool, en ontvang reacties van verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

  Over het verkopen van een woning in Eindhoven

  Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Eindhoven momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Eindhoven gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

  Verkoopsnelheid
  40 dagen
  Vierkante meter prijs
  € 3.886
  Gemiddelde opbrengst
  € 421.765
  Gemiddeld tarief
  € 4.798

  Snel je huis verkopen in Eindhoven

  Wil je je huis snel verkopen? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Het verkopen van een woning in Eindhoven kan razendsnel! Heb je haast bij het verkopen van je huis, dan hebben we een aantal tips voor je:

  1. Bespaar tijd met het vergelijken en kennismaken met makelaars, door je aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar. In plaats van dat jij contact legt met makelaars, nemen zij contact met jou op.

  2. Wij houden voor je bij welke partijen het snelste huizen verkopen in Eindhoven. Op basis van deze info kies je eenvoudig de makelaar waarmee je de grootste kans hebt om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen voor een goede prijs.

  3. Voeg duidelijke foto’s toe bij jouw aanmelding, zodat de aangesloten makelaars je direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopopbrengsten overwaarde en de snelheid van verkoop. Bovendien vergroot je hiermee de kans op reacties, wat de snelheid ten goede komt.

  Het verkopen van een huis in Eindhoven duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 40 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

  Wat levert het verkopen van een huis in Eindhoven op?

  Momenteel gaan de huizen in Eindhoven als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Eindhoven levert momenteel gemiddeld € 421.765 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Eindhoven wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

  Gemiddelde vierkantemeterprijs in Eindhoven

  Een goede manier om huizenprijzen in Eindhoven met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Eindhoven bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.886 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

  De vierkantemeterprijs van een appartement in Eindhoven verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Eindhoven meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

  Grootte woningPrijs per m2
  Minder dan 60 m² € 5.332
  Tussen 60 m² en 100 m² € 4.334
  Tussen 100 m² en 200 m² € 3.418
  Meer dan 200 m² € 3.138

  De opbrengst van de verkoop in Eindhoven is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 100% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

  De staat van de woning

  Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Eindhoven ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Eindhoven extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

  Het aantal potentiële kijkers en kopers

  Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Eindhoven.

  Beoordelingen van verkopers in Eindhoven

  Makelaars in Eindhoven krijgen een gemiddelde beoordeling van 4.77 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit Eindhoven die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

  Over Meulenbroeks Makelaardij
  7 oktober 2023
  Goede en betrouwbare makelaar.
  Vriendelijk en behulpzaam, ook voor de koper!
  Ja ik raad deze makelaar aan
  M.A.C.L. | P Czn Hooftlaan, Eindhoven (Verkoop)
  Over Rohlof Real Estate Eindhoven
  3 september 2023
  Top verkoper met een slim en duidelijk plan
  Ervaren
  Reageert snel
  Professioneel
  Sinds de eerste afspraak met Ruud was het duidelijk dat hij zeer professioneel en ervaren is. Hij had een goed overzicht van de marktwaarde en status van mijn appartement. Hij stond klaar met een slim en duidelijk plan. Ruud besteedt veel andacht aan zelfs de kleinste details en dit hielp om de deal zonder vertraging te sluiten. Ik zou zeker weer met hem samenwerken.
  Ja ik raad deze makelaar aan
  Ugur | Havensingel, Eindhoven (Verkoop)

  Een huis verkopen in Eindhoven via een makelaar

  De meeste verkopers in Eindhoven schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

  Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

  Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Eindhoven, de beste te selecteren voor de verkoop.

  Wat is mijn huis waard?

  Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Eindhoven

  Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van het verkopen van een woning in Eindhoven

  Het tarief van makelaars voor het verkopen van een huis in Eindhoven is gemiddeld 1.15% van de verkoopopbrengst.

  Het verkopen van een huis in Eindhoven kost gemiddeld € 4.798. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

  Verkooptransacties in Eindhoven

  Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

  Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 55% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

  Ithacastraat 16, Eindhoven- Verkoop
  1 maand geleden verkocht
  +13%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 395.000)
  Binnen 15 dagen verkocht
  Geldropseweg 141, Eindhoven- Verkoop
  2 maanden geleden verkocht
  +7%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 335.000)
  Binnen 22 dagen verkocht
  Venuslaan 375A, Eindhoven- Verkoop
  3 maanden geleden verkocht
  100%van de vraagprijs (€ 235.000)
  Binnen 17 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Eindhoven 100% op van wat zij voor de verkoop beloofd hebben.

  Top-5 beste makelaars in Eindhoven voor het verkopen van een huis

  Dit zijn de 5 beste makelaars in Eindhoven voor het verkopen van je huis.

  1. DHVC Vastgoed
  2. Huis-o-theek Makelaars & Taxateurs
  3. Mint Makelaars
  4. Broekx Makelaardij & Hypotheken
  5. vb&t Makelaars Eindhoven

  Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Eindhoven via Mijn Verkoopmakelaar.

  Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Eindhoven op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

  Wat je moet weten om je huis te verkopen in Eindhoven

  Mijn Verkoopmakelaar heeft Mint Makelaars uit Eindhoven gevraagd om te vertellen wat je beslist moet weten om je huis te verkopen in Eindhoven. De makelaardij bestaat uit de makelaars Anke Rombouts en Odette Beekmans. Mint Makelaars is te vinden in de Hurksestraat in Eindhoven.

  Eindhoven is een stad van creativiteit en innovatie. Eindhoven heeft van alles te bieden. Denk aan werk, cultuur, educatie, winkels en design. 

  Komen en gaan

  Werknemers van ASML en Philips komen graag in Eindhoven wonen. Dit zijn expats en Nederlanders. De plaats Veldhoven dat net aan Eindhoven vast zit is ook populair. Zo woon je net buiten de stad. Mensen die weggaan uit de stad Eindhoven willen graag groter en goedkoper wonen. Door het thuiswerken en vaker thuis zijn zoeken inwoners in Eindhoven graag een groter huis en meer rust.

  Tips bij een bezichtiging

  Het is belangrijk dat je je potentiële kopers zo enthousiast mogelijk maakt tijdens een bezichtiging. Bij een bezichtiging kun je de mogelijkheden van een woning laten zien. Als je zelf niet enthousiast bent, worden de kopers dit ook niet. Een neutrale inrichting van de woning kan helpen om enthousiast te worden en de mogelijkheden van het huis te ontdekken. Nog belangrijker is een opgeruimde woning met een aangename geur. Geur is verbonden met gevoel. Een frisse geur of juist de geur van versgebakken appeltaart zal enorm helpen om een fijn gevoel te krijgen tijdens de bezichtiging.

  Populair in Eindhoven

  Een populaire inrichting en stijl voor een huis is een visgraatvloer, met zwarte keuken en en zwarte kozijnen. Deze moderne look is vaak terug te vinden in huizen in Eindhoven. Een woning die helemaal 'af' is met de juiste stijl is razendsnel verkocht. De wijken Strijk-S en Witte Dorp zijn populaire wijken in de stad Eindhoven.

  Verkopen in Eindhoven

  Na deze informatie heb je hopelijk een paar belangrijke stappen ontdekt om je huis te verkopen in deze stad. Wanneer een woning instapklaar is, in een goede wijk ligt én lekker ruikt is de woning zo verkocht. Eindhoven is populair en is 1 van de grootste steden in de provincie Noord-Brabant.

   

  Foto bovenaan door: Metro Centric

   

  Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Eindhoven

  • Wat levert het verkopen van een huis in Eindhoven op?

   Een woning in Eindhoven levert gemiddeld € 421.765 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Eindhoven is: € 3.886 per m2.

   De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

  • Hoe snel is een huis in Eindhoven verkocht?

   Het vekopen van een woning in Eindhoven duurt gemiddeld 40 dagen.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel