Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woningen in Eindhoven

Huis verkopen in Eindhoven

Is het tijd om jouw huis te verkopen in Eindhoven? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar! Hier vergelijk je eenvoudig de beste verkoopmakelaars in Eindhoven, die jou kunnen helpen met het snel verkopen van jouw huis, voor een goede verkoopprijs. Zo werkt het: meld je woning in Eindhoven aan via onderstaande tool, en ontvang reacties van verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Al 37 verkopers uit Eindhoven hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Eindhoven

Benieuwd naar de gemiddelde verkoopsnelheid, verkoopprijzen en vierkantemeterprijzen voor woningen in Eindhoven? Of naar de kosten voor het verkopen van je huis in Eindhoven? Wij houden het met precisie voor je bij! Vergelijk de data met die van andere steden en weet waar je ongeveer aan toe bent bij het verkopen van je huis. Lees hier hoe het er in ±city momenteel voor staat:

Vierkante meter prijs
€ 3.172
Gemiddelde opbrengst
€ 403.788
Gemiddelde kosten
€ 4.899

Snel je huis verkopen in Eindhoven

Snel je huis verkopen in Eindhoven? Daar kunnen wij je mee helpen. De woningmarkt staat er goed voor, en de meeste huizen in Eindhoven worden snel verkocht. Om je woning extra snel te verkopen, zijn een aantal stappen cruciaal. Zo kost het vergelijken en uitkiezen van een goede makelaar doorgaans veel tijd, en verschilt het per makelaar hoe snel zij opereren m.b.t. het plannen van bezichtigingen en het maken van goede foto’s.

Om de kans op een snelle en goede verkoop van je huis te versnellen, maak je gratis en vrijblijvend gebruik van Mijn Verkoopmakelaar. Meld je aan door je postcode en huisnummer in te vullen en ontvang reacties van de beste makelaars uit de buurt. Je bespaart hiermee enorm veel tijd, want je hoeft niet zelf individueel contact te leggen.

In de reacties lees je alles over hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vergelijk de snelheid van verkopen en kies de partij waarmee jij de beste klik hebt.

Tip: voeg duidelijke, representatieve foto’s toe aan je aanmelding, zodat de partijen direct een goede inschatting kunnen maken van de verkoopresultaten. Ook vergroot je de kans op het aantal reacties, waardoor je sneller kunt vergelijken en een keuze hebt gemaakt.

Wat levert het verkopen van een huis in Eindhoven op?

Het verkopen van een woning in Eindhoven levert gemiddeld € 403.788 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Eindhoven

Een goede manier om huizenprijzen in Eindhoven met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Eindhoven bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.172 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Eindhoven verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Eindhoven meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 60 m² en 100 m² € 5.213
Tussen 100 m² en 200 m² € 2.986

De opbrengst van de verkoop in Eindhoven is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 2% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Eindhoven ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Eindhoven extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie m.b.t. de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Eindhoven.

Beoordelingen van verkopers in Eindhoven

Makelaars in Eindhoven krijgen een gemiddelde beoordeling van 5 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit Eindhoven die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

Over Met Ons Makelaars
20 december 2021
Zonder twijfel, Dé juiste keuze voor een makelaar in Eindhoven!
marktkennis
snelheid
aardig
Olaf en Roel reageren snel, ze zijn aardig en hebben ook een heel goede marktkennis. They also work fine in English, and attracted a buyer for a good price for our home. 10/10, you can't go wrong with them!
Ja ik raad deze makelaar aan
Nicholas | Mesdagstraat, Eindhoven

Een huis verkopen in Eindhoven via een makelaar

De meeste verkopers in Eindhoven schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Eindhoven, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Eindhoven

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Eindhoven

Het tarief van makelaars voor het verkopen van een huis in Eindhoven is gemiddeld 1.18% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.2%

Het verkopen van een huis in Eindhoven kost gemiddeld € 4.899. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

Verkooptransacties in Eindhoven

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 33% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Mesdagstraat 9, Eindhoven
3 maanden geleden verkocht
99%van de verwachtte opbrengst (€ 450.000)
Binnen 26 dagen verkocht
Waterlinie 410, Eindhoven
11 maanden geleden verkocht
108%van de vraagprijs (€ 435.000)
Binnen 19 dagen verkocht
Waterfront 359, Eindhoven
11 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 469.000)
Binnen 10 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Eindhoven zelfs 2% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Eindhoven

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Eindhoven.

 1. Era Focus makelaars Eindhoven
 2. DHVC Vastgoed
 3. Makelaar Max
 4. Mint Makelaars
 5. Huis-o-theek Makelaars & Taxateurs

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars preseteren in Eindhoven via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Eindhoven op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

 

Foto bovenaan door: Metro Centric

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Eindhoven

 • Wat levert het verkopen van een huis in Eindhoven op?

  Een woning in Eindhoven levert gemiddeld € 403.788 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Eindhoven is: € 3.172 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Eindhoven verkocht?

  Het vekopen van een woning in Eindhoven duurt gemiddeld ****.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 17 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel