Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Straat in Venlo

Vergelijk makelaars in Venlo

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Venlo een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Venlo waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 9 verkopers uit Venlo gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Venlo

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Venlo opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Venlo gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
5

Op zoek naar aankoopmakelaar in Venlo?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Venlo. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Venlo

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Venlo

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Venlo

VeTeBe

Dit makelaarskantoor is zit aan de Grotestraat in Tegelen. VeTeBe is aangesloten bij een vereniging voor makelaars, de VBO. Het team bestaat uit zeven medewerkers.


Boonen Makelaardij

Boonen is gevestigd in Venlo en Venray. De makelaardij is een officiële NVM makelaar. Walter Boonen is de hoofdmakelaar op locatie Venlo.


Makelaardij Van Rijn VolBar

Dit makelaarskantoor heeft meer dan 20 jaar ervaring in Venlo en omstreken. De makelaardij is opgezet door Herman van Rijn in 1998. Wat opvalt is dat deze makelaardij ook ervaring heeft in agrarische makelaarszaken.


Sannen Adviseurs

De organisatie heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Het kantoor is gevestigd aan de Kloosterstraat in Venlo. Sannen houdt zich bezig met een hypotheken, pensioenen, makelaardij, taxaties en verzekeringen.


Uiting Makelaars

De makelaardij krijgt een 9,2 op Funda voor haar diensten. Het kantoor is gevestigd in Venlo op het Nedinscoplein. Er staan zes medewerkers klaar om te helpen het geschikte huis in Venlo en omstreken te vinden.


Foto door: Harry Traber

 

Makelaars in de buurt van Venlo:

 

For English:

 

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel