Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Straat in Venlo

Makelaar Venlo

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Venlo een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Venlo waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 16 verkopers uit Venlo gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Venlo

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Venlo opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Venlo gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
6
Verkoopsnelheid
44 dagen

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Venlo?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Venlo? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een woning. Hij of zij heeft een goed netwerk en kennis van de lokale woningmarkt. Je haalt dus de nodige kennis en ervaring in huis, zodat je met een prettig gevoel het aankoopproces ingaat. Je wordt geholpen bij de volgende zaken: het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen (als jij dat wilt), het doen van een goed bod, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp.

Een ander voordeel: aankoopmakelaars in Venlo hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen. Wil je alleen geholpen worden met bepaalde zaken en een aantal taken zelf uitvoeren? Veel makelaars bieden tegen gereduceerd tarief ook deeldiensten aan.

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars in Venlo doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Venlo

Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten aan strenge opleidings- en ethische regels voldoen. De vereniging stelt hoge eisen aan haar leden en alleen makelaars met een specifiek diploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO) kunnen zich aansluiten. Het opstarten van een NVM-kantoor vereist daarom een uitgebreidere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

Zowel de NVM als de VBO zijn intern als extern betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is houdt zich daar niet mee bezig. Deze beroepsorganisatie is puur gericht op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke betrokkenheid en externe bemoeienis.

De prestaties van makelaars in Venlo

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Venlo om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Venlo presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Venlo

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Venlo is 70%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 70% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Dickenslaan 80, Venlo
2 weken geleden verkocht
+13%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 200.000)
Binnen 25 dagen verkocht
Dickenslaan 38, Venlo
2 maanden geleden verkocht
+5%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 285.000)
Binnen 22 dagen verkocht
Boksdoornstraat 4, Venlo
6 maanden geleden verkocht
97%van de vraagprijs (€ 235.000)
Binnen 55 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Venlo levert gemiddeld 4% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Venlo neemt gemiddeld 44 dagen in beslag.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Venlo

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 4% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Venlo

VeTeBe

Dit makelaarskantoor is zit aan de Grotestraat in Tegelen. VeTeBe is aangesloten bij een vereniging voor makelaars, de VBO. Het team bestaat uit zeven medewerkers.


Boonen Makelaardij

Boonen is gevestigd in Venlo en Venray. De makelaardij is een officiële NVM makelaar. Walter Boonen is de hoofdmakelaar op locatie Venlo.


Makelaardij Van Rijn VolBar

Dit makelaarskantoor heeft meer dan 20 jaar ervaring in Venlo en omstreken. De makelaardij is opgezet door Herman van Rijn in 1998. Wat opvalt is dat deze makelaardij ook ervaring heeft in agrarische makelaarszaken.


Sannen Adviseurs

De organisatie heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Het kantoor is gevestigd aan de Kloosterstraat in Venlo. Sannen houdt zich bezig met een hypotheken, pensioenen, makelaardij, taxaties en verzekeringen.


Uiting Makelaars

De makelaardij krijgt een 9,2 op Funda voor haar diensten. Het kantoor is gevestigd in Venlo op het Nedinscoplein. Er staan zes medewerkers klaar om te helpen het geschikte huis in Venlo en omstreken te vinden.


Foto door: Harry Traber

 

Makelaars in de buurt van Venlo:

 

For English:

 

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel