Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woningen in Tilburg

Vergelijk makelaars in Tilburg

Zoek je een goede makelaar in Tilburg? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang - gratis en vrijblijvend - reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Tilburg en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensenpakket.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Al 38 verkopers uit Tilburg gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Tilburg

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Tilburg, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Tilburg, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Tilburg kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Gemiddelde courtage
0.99%
Gemiddelde kosten
€ 3.354
Aantal makelaars
16
Verkoopsnelheid
78 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Tilburg

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Tilburg.

 1. Naber Garantiemakelaars
 2. KIN Makelaars Tilburg
 3. RE/MAX Optimus Makelaars Wolsleger
 4. Peijnenburg Janssens Makelaardij
 5. RE/MAX Optimus Jankauskaite
 6. Kempenburg Intermediair
 7. Marian Kemink Makelaardij
 8. Mint Makelaars
 9. PRO DEO Makelaar
 10. Koning Makelaar

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

De prestaties van makelaars in Tilburg

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Tilburg is 43%. Dat betekent dat de verkoop in 43% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt beloofd.

Hoogvensestraat 110, Tilburg
1 week geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 400.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Gounodlaan 11, Tilburg
2 maanden geleden verkocht
98%van de vraagprijs (€ 1.045.000)
Binnen 87 dagen verkocht
Nieuwstraat 190, Tilburg
4 maanden geleden verkocht
113%van de verwachtte opbrengst (€ 232.500)
Binnen 45 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Tilburg zelfs 2% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben. Het verkopen van een huis in Tilburg duurt gemiddeld 78 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je woning, neemt je een hele hoop zorgen en stress uit handen. Ben je benieuwd wat een makelaar allemaal voor je regelt, op het moment dat je er een in de arm neemt? Hieronder lees je precies wat je van makelaars mag verwachten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je allereerst met de voorbereiden van het verkoopklaar maken van je woning. Hij adviseert je over de presentatie van je huis. Omdat een makelaar precies weet waar potentiële kopers op letten, weet hij als geen ander dat dat afgebladderde kozijn of dat kapotte lampje in de badkamer beter gemaakt kan worden, voordat er kijkers komen. Ook adviseren makelaars vaak over de indeling van de meubels, waardoor de kamers ruimtelijker ogen en er aantrekkelijker uit zien.

De makelaar maakt goede, duidelijke foto’s van je huis en meet de woning op, zodat potentiële kopers precies weten of het huis aan hun eisen voldoet. Vervolgens zorgt de makelaar voor een aantrekkelijke en accurate omschrijving van je woning.

De vraagprijs

Makelaars hebben kennis van de woningmarkt én de buurt. Ze weten exact welke woningen voor welke prijs zijn verkocht, waardoor ze jou goed kunnen adviseren over een geschikte en realistische vraagprijs. Daarnaast weet een goede makelaar precies welke strategie het beste werkt voor het op de markt zetten van jouw woning. Samen bepalen jullie de vraagprijs en de -strategie.

De bezichtigingen

Nu is het moment van de waarheid aangebroken: je woning wordt aan het publiek getoond. De makelaar zal jouw woning met zijn (vaak grote) netwerk delen. Daarnaast plaatst de makelaar het huis op online huizenzoekmachines, zoals Funda. Wist je trouwens dat je je huis alleen op Funda te koop kunt aanbieden met behulp van een makelaar? Dat is nog een groot voordeel van het inschakelen van een makelaarskantoor. Het plannen, regelen en verzorgen van de bezichtigingen, doet de makelaar voor je. Het is niet gebruikelijk dat jij hier als verkoper bij bent. De makelaar leidt de kijkers rond, beantwoordt al hun vragen en informeert ze over het biedingsproces.

Onderhandelingen en koopcontract

Zijn er geïnteresseerden die een bod willen doen? Dit gebeurt via bieding (inschrijving) of onderhandeling. De makelaar komt bij je in de lucht op het moment dat er een bod is gedaan. Samen bespreek je het bod en bepaal je hoe je de onderhandelingen ingaat. De makelaar doet het woord voor jou. Als je akkoord gaat met een bod, regelt de makelaar alles rondom de verkoop. Hij stelt het koopcontract op en zorgt ervoor dat iedereen de juiste stukken ontvangt. De overdracht van het huis vindt plaats bij de notaris, met de koper(s) en de makelaar erbij.

Vergelijk makelaars in Tilburg

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Tilburg

Gemiddeld vraagt een makelaar in Tilburg een makelaarscourtage van 0.99% van de verkoopopbrengst voor het verkopen van een woning.

Het verkopen van een huis kost in Tilburg gemiddeld € 3.354. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten.

Ben je benieuwd of de kosten van makelaars in Tilburg hoger of lager zijn dan het gemiddelde in Nederland? Of hoe de kosten zich verhouden tot de makelaarscourtage in de andere grote steden? Je leest er alles over in ons artikel over de kosten van een makelaar.

Wil je exact weten wat de makelaars bij jou in de buurt vragen voor hun diensten? Schrijf je - geheel gratis en vrijblijvend - in bij Mijn Verkoopmakelaar en ontvang prijsvoorstellen van makelaars bij jou in de buurt!

Uitgelichte makelaarskantoren in Tilburg

 

Logo Naber Garantiemakelaars Tilburg

  

Naber Garantiemakelaars

Naber Garantiemakelaars bestaat uit 8 medewerkers en is een van de grotere makelaarskantoren in Tilburg. Ze verkopen rond de 120 woningen per jaar.

Naber Garantiemakelaars houdt zich, naast verkoop, ook bezig met aankoop, huur en vastgoedzaken voor bedrijven.

 

Logo van Allround Makelaardij Tilburg

Allround Makelaardij Tilburg

Allround Makelaardij is een groot makelaarskantoor met drie vestigingen in Noord-Brabant. De makelaarskantoren zijn gevestigd in Tilburg, Moergestel en Waalwijk. Tijmen Smits is eigenaar van het makelaarskantoor in Tilburg. Samen met de makelaars Ellen Verhoeven en Bram van der Wielen staat de makelaardij klaar voor uitdagingen in Tilburg en omstreken. De makelaardij is te vinden op het Korvelplein in Tilburg.

  

Logo Kempenburg Intermediair B.V

Kempenburg Intermediair B.V

Kempenburg verzorgt aankoop, verkoop, hypotheken en verzekeringen in de omgeving Tilburg. Bij de makelaardij kan je ervoor kiezen om je huis te verkopen, maar er wel te blijven wonen. Je hebt dan een bedrag gekregen voor het huis en kan het dan terughuren. Voor een makelaar die je met veel verschillende taken kan helpen is Kempenburg Intermediair B.V misschien wel een goede keuze voor jou. Het makelaarskantoor is te vinden op de Besterdring 81 in Tilburg.

 

Logo KIN Makelaars Tilburg

 

KIN Makelaars Tilburg

KIN is de meest verkopende makelaar van Noord-Brabant. Niet gek, want ze hebben 6 vestigingen in de provincie. De vestiging in Tilburg staat onder leiding van Rembrant Venmans. Samen met 7 collega's helpen zij verkopers van huizen in Tilburg.

 

Logo Peijnenburg Janssens Makelaardij

Peijnenburg Janssens Makelaardij

De makelaar van dit makelaarskantoor is Maud Janssens. Maud is ook buiten kantooruren bereikbaar. Ze is officiëel lid van de vereniging VBO voor makelaars.

 

 Logo RE/MAX Tilburg

 

RE/MAX Tilburg

RE/MAX is grote makelaarsorganisatie in Nederland met heel veel vestigingen. Ook in Tilburg is er een RE/MAX vestiging. 

  

Logo Van de Water Makelaars

  

Van de Water Makelaars

Full-service. Dat is Van der Water Makelaars. Echt niet de goedkoopste, maar wel compleet. Aankoop, verkoop, nieuwbouw, hypotheken en vastgoed voor bedrijven.

Het kantoor bestaat uit maarliefst 18 medewerkers. Naast Tilburg zijn ze dan ook actief in Breda en Tilburg.

   

Logo Hendriks Makelaardij Tilburg

  

Hendriks Makelaardij Tilburg

Hendriks is onderdeel van de grootste makelaar van Nederland. Het gezicht van de vestiging in Tilburg is Koen van der Pluijm. 

  

Logo Transparant Makelaars

   

Transparant Makelaars

Transparant Makelaars bestaat uit 5 medewerkers. De leiding is in handen van Pieter Reijnen en Gijs van Looij. 

  

Logo Kern Makelaars Tilburg

   

Kern Makelaars Tilburg

Het kantoor heeft een vestiging in Breda en Tilburg. Kern Makelaars Tilburg bestaat uit 2 makelaars en een medewerker. 

 

Logo Hart van Brabant Makelaardij

 

Hart van Brabant Makelaardij

Dit NVM kantoor wordt aangevoerd door Koen Timmermans. Het kantoor houdt zich bezig met aankoop, verkoop en taxaties. 

 

Logo Jurgens & Van Bemmelen Makelaarskantoor

Jurgens & Van Bemmelen Makelaarskantoor

Deze makelaardij heeft een jong team van 9 medewerkers. Het kantoor is aangesloten bij de vereniging Vastgoedpro.

 

 

Foto door: Metro Centric

 

Makelaars in de buurt van Tilburg:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Tilburg?

  Er zijn in Tilburg 16 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Tilburg. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Tilburg?

  Een makelaar in Tilburg rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 0.99% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Tilburg rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.354. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 10 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel