Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woningen in Tilburg

Makelaars in Tilburg

Zoek je een goede makelaar in Tilburg? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder gratis en vrijblijvend je postcode en huisnummer in en geef de specificaties van je huis door. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Tilburg in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, verkoopsnelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 75 verkopers uit Tilburg gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Tilburg

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Tilburg, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Tilburg? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Gemiddelde courtage
1.20%
Gemiddeld tarief
€ 4.093
Aantal makelaars
23
Verkoopsnelheid
33 dagen

Dit zijn de top 8 beste makelaars in Tilburg

Dit is de top-8 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Tilburg.

 1. Naber Garantiemakelaars
 2. Kempenburg Intermediair
 3. REMAX TOONaangevend Makelaardij
 4. RE/MAX Optimus Makelaars Wolsleger
 5. Wittewoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot
 6. Allround Makelaardij
 7. RE/MAX Optimus Jankauskaite
 8. Marian Kemink Makelaardij

Dit overzicht van beste makelaars in Tilburg is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Aankoopmakelaar nodig in Tilburg?

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Tilburg? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel.

Een aankoopmakelaar staat woningzoekers bij in de zoektocht naar hun droomhuis. Deze persoon helpt je de juiste woningen te vinden, gaat mee naar bezichtigingen (als je dit wilt), doet de onderhandelingen en regelt de juridische rompslomp. Het bespaart je dus een hoop stress en uitzoekwerk. De meeste makelaars nemen alles voor je uit handen, maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen.

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Tilburg die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Tilburg

Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten aan strenge opleidings- en ethische regels voldoen. De vereniging stelt hoge eisen aan haar leden en alleen makelaars met een specifiek diploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO) kunnen zich aansluiten. Het opstarten van een NVM-kantoor vereist daarom een uitgebreidere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

Zowel de NVM als de VBO zijn intern als extern betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is houdt zich daar niet mee bezig. Deze beroepsorganisatie is puur gericht op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke betrokkenheid en externe bemoeienis.

De prestaties van makelaars in Tilburg

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Tilburg kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Tilburg vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Tilburg via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Tilburg ligt op 66%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 66% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

Wijboschstraat 160, Tilburg
1 maand geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 425.000)
Binnen 3 dagen verkocht
Loudonstraat 29, Tilburg
1 maand geleden verkocht
97%van de vraagprijs (€ 450.000)
Binnen 77 dagen verkocht
Hoogtedwarsstraat 45, Tilburg
1 maand geleden verkocht
+1%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 350.000)
Binnen 6 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Tilburg zelfs 5% meer op dan dat zij voor de verkoop hebben ingeschat. De gemiddelde verkoopsnelheid van een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar in Tilburg is 33 dagen.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Tilburg

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 4% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Tilburg

Wil je een makelaarskantoor inschakelen bij het verkopen van je woning in Tilburg, en vraag je je af hoeveel kosten daaraan verbonden zijn? Makelaars werken met een courtage: een vergoeding die je betaalt voor gebruikmaking van hun diensten.

Dit kan een vast bedrag zijn, maar is meestal een percentage van de verkoopopbrengst van je woning. De hoogte van deze courtage verschilt per type woning en segment, en is ook afhankelijk van of een makelaar zich al dan niet heeft aangesloten bij een beroepsorganisatie (NVM of VBO). De courtagekosten zijn de enige kosten die je maakt. De notariskosten worden namelijk door de aankopende partij betaald.

In Tilburg zijn de gemiddelde makelaarskosten 1.20% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.3%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.2%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.093, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Uitgelichte makelaarskantoren in Tilburg

 

Logo Naber Garantiemakelaars Tilburg

  

Naber Garantiemakelaars

Naber Garantiemakelaars bestaat uit 8 medewerkers en is een van de grotere makelaarskantoren in Tilburg. Ze verkopen rond de 120 woningen per jaar.

Naber Garantiemakelaars houdt zich, naast verkoop, ook bezig met aankoop, huur en vastgoedzaken voor bedrijven.

 

Logo van Allround Makelaardij Tilburg

Allround Makelaardij Tilburg

Allround Makelaardij is een groot makelaarskantoor met drie vestigingen in Noord-Brabant. De makelaarskantoren zijn gevestigd in Tilburg, Moergestel en Waalwijk. Tijmen Smits is eigenaar van het makelaarskantoor in Tilburg. Samen met de makelaars Ellen Verhoeven en Bram van der Wielen staat de makelaardij klaar voor uitdagingen in Tilburg en omstreken. De makelaardij is te vinden op het Korvelplein in Tilburg.

  

Logo Kempenburg Intermediair B.V

Kempenburg Intermediair B.V

Kempenburg verzorgt aankoop, verkoop, hypotheken en verzekeringen in de omgeving Tilburg. Bij de makelaardij kan je ervoor kiezen om je huis te verkopen, maar er wel te blijven wonen. Je hebt dan een bedrag gekregen voor het huis en kan het dan terughuren. Voor een makelaar die je met veel verschillende taken kan helpen is Kempenburg Intermediair B.V misschien wel een goede keuze voor jou. Het makelaarskantoor is te vinden op de Besterdring 81 in Tilburg.

 

Logo KIN Makelaars Tilburg

 

KIN Makelaars Tilburg

KIN is de meest verkopende makelaar van Noord-Brabant. Niet gek, want ze hebben 6 vestigingen in de provincie. De vestiging in Tilburg staat onder leiding van Rembrant Venmans. Samen met 7 collega's helpen zij verkopers van huizen in Tilburg.

 

Logo Peijnenburg Janssens Makelaardij

Peijnenburg Janssens Makelaardij

De makelaar van dit makelaarskantoor is Maud Janssens. Maud is ook buiten kantooruren bereikbaar. Ze is officiëel lid van de vereniging VBO voor makelaars.

 

 Logo RE/MAX Tilburg

 

RE/MAX Tilburg

RE/MAX is grote makelaarsorganisatie in Nederland met heel veel vestigingen. Ook in Tilburg is er een RE/MAX vestiging. 

  

Logo Van de Water Makelaars

  

Van de Water Makelaars

Full-service. Dat is Van der Water Makelaars. Echt niet de goedkoopste, maar wel compleet. Aankoop, verkoop, nieuwbouw, hypotheken en vastgoed voor bedrijven.

Het kantoor bestaat uit maarliefst 18 medewerkers. Naast Tilburg zijn ze dan ook actief in Breda en Tilburg.

   

Logo Hendriks Makelaardij Tilburg

  

Hendriks Makelaardij Tilburg

Hendriks is onderdeel van de grootste makelaar van Nederland. Het gezicht van de vestiging in Tilburg is Koen van der Pluijm. 

  

Logo Transparant Makelaars

   

Transparant Makelaars

Transparant Makelaars bestaat uit 5 medewerkers. De leiding is in handen van Pieter Reijnen en Gijs van Looij. 

  

Logo Kern Makelaars Tilburg

   

Kern Makelaars Tilburg

Het kantoor heeft een vestiging in Breda en Tilburg. Kern Makelaars Tilburg bestaat uit 2 makelaars en een medewerker. 

 

Logo Hart van Brabant Makelaardij

 

Hart van Brabant Makelaardij

Dit NVM kantoor wordt aangevoerd door Koen Timmermans. Het kantoor houdt zich bezig met aankoop, verkoop en taxaties. 

 

Logo Jurgens & Van Bemmelen Makelaarskantoor

Jurgens & Van Bemmelen Makelaarskantoor

Deze makelaardij heeft een jong team van 9 medewerkers. Het kantoor is aangesloten bij de vereniging Vastgoedpro.

 

 

Foto door: Metro Centric

 

Makelaars in de buurt van Tilburg:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Tilburg?

  Er zijn in Tilburg 23 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Tilburg. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Tilburg?

  Een makelaar in Tilburg rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.20% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Tilburg rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.093. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 10 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel