Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Centrum van Amersfoort

Vergelijk makelaars in Amersfoort

Ontvang van makelaars in Amersfoort een reactie met hun voorstel voor de verkoop. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresulten.

Vul je postcode en huisnummer in:

25 verkopers uit Amersfoort kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Amersfoort

Gemiddelde courtage
0.93%
Gemiddelde kosten
€ 4.192
Aantal makelaars
18
Verkoopsnelheid
8 dagen

Dit zijn de top 7 makelaars in Amersfoort

Dit zijn de 7 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Amersfoort.

 1. MARÈLL Makelaars
 2. AR Makelaardij
 3. De Ruiter Makelaarshuis Amersfoort
 4. Eerenbeemt Makelaardij
 5. Govaert Makelaardij
 6. Woonvast Makelaars
 7. Boog Makelaardij

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

De prestaties van makelaars in Amersfoort

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Amersfoort is 100%. Dat betekent dat de verkoop in 100% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt beloofd.

Kopervlinder 13, Amersfoort
1 maand geleden verkocht
116%van de vraagprijs (€ 365.000)
Binnen 4 dagen verkocht
De Ontmoeting 29, Amersfoort
1 maand geleden verkocht
123%van de vraagprijs (€ 400.000)
Binnen 11 dagen verkocht
Calvijnpad 5, Amersfoort
1 maand geleden verkocht
122%van de vraagprijs (€ 400.000)
Binnen 8 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Amersfoort zelfs 19% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in Amersfoort gemiddeld in 8 dagen.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je met het inmenten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is.

Daarnaast kan een makelaar jou wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite kosten maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, likje verf of een andere indeling van de woonkamer.

Als jouw woning er dan spik & span uitziet, zorgt de makelaar dat er duidelijke en mooie foto's worden gemaakt.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de website Funda. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichting aanvragen.

Vaak vinden deze in de 2 of 3 weken erna plaats. De makelaar plant en begeleid deze bezoeken. Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar daar dan niet bij bent.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht van de woning vindt plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Amersfoort

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 14% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Amersfoort

Gemiddeld vraagt een makelaar in Amersfoort een makelaarscourtage van 0.93% van de verkoopopbrengst voor het verkopen van een woning.

Het verkopen van een huis kost in Amersfoort gemiddeld € 4.192. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

Uitgelichte makelaarskantoren in Amersfoort

Makelaardij De Parel

Makelaardij De Parel

Deze makelaardij verkoopt veel huizen in de regio Amersfoort en Vathorst. De eigenaar van de makelaardij is Harro Morren. In 2006 is hij gaan wonen in Vathorst. Harro heeft dus veel kennis van de plaats Vathorst. Sinds 1999 is hij makelaar in Amersfoort. Na het werken als makelaar heeft hij in 2012 Makelaardij de Parel opgericht. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Wervershoofstraat in Amersfoort.

 

Marèll Makelaars

 

Marèll Makelaars

Mar Ell: Marieke en Elles. It's all in a name. Samen zijn zij Marèll Makelaars. Zij zijn dit NVM kantoor gestart na een carrière in de financiële wereld. Aandacht voor de verkoop en vrolijkheid als je belt. Met recht de aanvoerder in deze lijst. 

 

 Telman & Van Leeuwen Makelaars 

Telman & Van Leeuwen Makelaars

Telman & Van Leeuwen is te vinden op het Prinses Julianaplein in het centrum van Amersfoort. Het makelaarskantoor heeft zeven medewerkers. De makelaars verkopen een hoop huizen in de buurt van Amersfoort.

 

Eerenbeemt Makelaardij

Eerenbeemt Makelaardij

Eerenbeemt makelaardij is actief in Amersfoort en Woudenberg. Het makelaarskantoor heeft al meer dan 12 jaar ervaring in deze regio's. Bart-Jan van den Eerenbeemt en Wilco Groot zijn eigenaar van de makelaardij. Typisch voor de makelaardij is het gezegde: makelaardij betekent maak-elkaar-blij. Het is de taak van een makelaardij om klanten altijd blij te laten worden na afloop van het verkoopproces. De makelaardij is te vinden in het winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort.

 

Visie Makelaardij

Visie Makelaardij

Deze makelaardij is actief in onder andere: Amersfoort, Soest, Zeist, Leusden, Nijkerk, Woudenberg en de rest van de regio. Visie makelaardij is aangesloten bij de makelaarsvereniging VBO. Ard Bax heeft het makelaarskantoor in 2015 opgericht. Ard Bax en Jasper van Beek zijn de twee makelaars van Visie Makelaardij. Daarnaast wordt het team versterkt door een fotografe, styliste en twee kantoormedewerkers.

 

Drenth Makelaars

Drenth Makelaars

Drenth Makelaars is een NVM-makelaar. Het makelaarskantoor heeft veel goede reviews op verschillende websites. Sander van Dronkelaar is de eigenaar van Drenth Makelaars. Hij is opgegroeid in een ondernemend gezin en is vroeg begonnen als makelaar. De makelaardij is actief in de hele provincie Utrecht. Het kantoor is te vinden aan de Bergstraat in Amersfoort.

 

De Ruiter Makelaarshuis Amersfoort

   

De Ruiter Makelaarshuis Amersfoort

Het kantoor dat actief is in Utrecht en Amersfoort mag niet ontbreken. By far de leukste website van alle makelaars in Amersfoort. Het complete team bestaat uit 9 gezichten. Het kantoor is te vinden in de Biltstraat in Utrecht.

 

Anne Fem NVM Makelaardij

Anne Fem NVM Makelaardij

Anne Fem is te vinden aan de Leusderweg in Amersfoort. Het kantoor is geen standaard kantoor. Ze zitten in een monumentaal baanwachtershuisje. Het ziet er knus en gezellig uit. Anne Fem de Groot is eigenaresse van deze unieke makelaardij. Ze heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij van Amersfoort.

Foto door: Bert Kaufmann

 

Makelaars in de buurt van Amersfoort:

  

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Amersfoort?

  Er zijn in Amersfoort 18 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Amersfoort. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Amersfoort?

  Een makelaar in Amersfoort rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 0.93% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Amersfoort rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.192. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel