Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
De Oostkerk met omringende huizen in de stad Middelburg

Makelaars in Middelburg

Zoek je een goede makelaar in Middelburg? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder gratis en vrijblijvend je postcode en huisnummer in en geef de specificaties van je huis door. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Middelburg in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, verkoopsnelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Over makelaars in Middelburg

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Middelburg, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Middelburg? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Aantal makelaars
4
Verkoopsnelheid
14 dagen

Aankoopmakelaar nodig in Middelburg?

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Middelburg? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel.

Een aankoopmakelaar staat woningzoekers bij in de zoektocht naar hun droomhuis. Deze persoon helpt je de juiste woningen te vinden, gaat mee naar bezichtigingen (als je dit wilt), doet de onderhandelingen en regelt de juridische rompslomp. Het bespaart je dus een hoop stress en uitzoekwerk. De meeste makelaars nemen alles voor je uit handen, maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen.

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Middelburg die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Middelburg

Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten aan strenge opleidings- en ethische regels voldoen. De vereniging stelt hoge eisen aan haar leden en alleen makelaars met een specifiek diploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO) kunnen zich aansluiten. Het opstarten van een NVM-kantoor vereist daarom een uitgebreidere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

Zowel de NVM als de VBO zijn intern als extern betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is houdt zich daar niet mee bezig. Deze beroepsorganisatie is puur gericht op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke betrokkenheid en externe bemoeienis.

De prestaties van makelaars in Middelburg

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Middelburg kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Middelburg vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Middelburg via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Middelburg ligt op 100%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 100% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

IJsselstraat 18, Middelburg
1 jaar geleden verkocht
+20%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 192.500)
Binnen 14 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Middelburg zelfs 20% meer op dan dat zij voor de verkoop hebben ingeschat. De gemiddelde verkoopsnelheid van een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar in Middelburg is 14 dagen.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Middelburg

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 4% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Wonen in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. De stad ligt naast de bekende plaats Vlissingen en heeft meer dan 40.000 inwoners. De naam Middelburg komt omdat de plaats de middelste burcht in Walcheren was. Walcheren is een eiland in Zeeland waar onder andere Middelburg en Vlissingen liggen. Middelburg was een belangrijke stad voor de VOC. Er zijn hier vroeger veel schepen gebouwd en er staan nog een hoop historische gebouwen.

Middelburg ligt aardig in het midden van het eiland en is dichtbij de Noordzee. In de stad kun je terecht bij veel terrassen, seafood en wandelingen langs historische gebouwen. Een voorbeeld van een bekend restauran in Middelburg is Het Packhuys Middelburg.

 

Uitgelichte makelaarskantoren in Middelburg:

 

Casco Makelaars

Logo van Casco Makelaars Middelburg

Casco Makelaars is een NVM-makelaar. Cas Stavenuiter is makelaar taxateur en eigenaar van deze makelaardij. Samen met Rachel Tramper zijn dit de twee eigenaren. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Breeweg in Middelburg.

 

Sonja Boogaard Makelaardij

Logo Sonja Boogaard Makelaardij

Sonja Boogaard heeft ervaring in de makelaardij sinds 1995. Ze heeft een directe aanpak en is in 2004 haar eigen makelaardij begonnen. Sonja is een VBO Makelaar. Zoek je een persoonlijke makelaardij in Middelburg? Dan is Sonja Boogaard Makelaardij misschien geschikt voor jou.

 

Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs

Logo Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs Middelburg

Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs is een grote makelaardij in Middelburg, Goes en Zierikzee. Koos Schreuder is de directeur van het makelaarskantoor. De makelaardij Sinke Komejan is sinds 1961 beschikbaar als makelaar in de provincie Zeeland.

 

Foto bovenaan door: Rob Oo

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 7 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel