AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

De beste makelaars in Drenthe

We hebben hieronder een overzicht gemaakt met de beste makelaars in Drenthe. Wil je een goede makelaar kiezen voor jou verkoop? Vul je postcode onderaan de pagina in om de beste makelaars te vergelijken!

 

Wonen en leven in Drenthe

Drenthe is een provincie in het noord-oosten van het land. De provincie ligt tegen Duitsland aan. Drenthe wordt gezien als een provincie met veel natuur, oude dorpen en veel ruimte. De natuur van Drenthe bestaat uit bossen, zandvlaktes, moerassen en prachtige heidevelden. De provincie is het dunstbevolktst van Nederland. De meeste mensen wonen in dorpen en houden van rust. Drenthe is ideaal voor mensen die uit de drukte van Nederland willen ontsnappen en houden van oude architectuur.

De hoofdstad Assen is een stad met veel oude bouwwerken en activiteiten. In Assen ligt het TT Circuit Assen. Hier worden verschillende soorten races gehouden, vooral motorraces. Een bekend bouwwerk in deze provincie is het hunebed. Dit is een graf gebouwd met grote, gestapelde stenen. Er zijn een aantal van deze hunebedden te vinden, die duizenden jaren voor Christus zijn gebouwd.

 

 

Makelaars per stad in Drenthe:

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel