AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Hoe het werkt

Ben je op zoek naar de juiste makelaar voor het verkopen of kopen van een huis? Zelf contact leggen met verschillende makelaars en hun diensten vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom draaien we bij Mijn Verkoopmakelaar de rollen om. Jij geeft je gegevens en wensen op, en de beste makelaars uit de buurt laten voor jou een reactie achter in jouw persoonlijke omgeving.Vergelijk eenvoudig en snel de diensten, kosten, resultaten en beoordelingen van de verschillende makelaars. Zit er een makelaar tussen met wie je graag in contact komt? Via een klik op de button neemt de makelaar contact met je op voor het plannen van een kennismaking. Het gebruik van Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis.


De drie grootste voordelen van het vinden van een makelaar via Mijn VerkoopmakelaarVind de beste makelaar in 3 stappen


Stap 1: Vertel ons meer

Ben je op zoek naar een koopwoning? Of wil je juist je woning verkopen? Meld je gratis aan via een paar simpele stappen, en geef je wensen aan ons door. Zoek je een aankoopmakelaar, dan geef je jouw woonwensen, zoals het type woning en het zoekgebied, aan ons door. 

Zoek je een verkoopmakelaar, dan geef je de bijzonderheden van jouw woning op. Denk aan het aantal vierkante meters en de hoeveelheid slaapkamers. Tip: voeg duidelijke foto’s van je woning toe, zodat makelaars een goede inschatting van de verkoopopbrengst kunnen maken. Op deze manier krijg je meer reacties!


Stap 2: Ontvang reacties en vergelijk

Na aanmelding ontvang je reacties van onze top makelaars in jouw persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar. In deze reactie vind je een persoonlijk bericht, een kosteninschatting en inzicht in resultaten en beoordelingen. Alle makelaars zijn door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vergelijk de verschillende reacties van de makelaars met elkaar en lees de beoordelingen van mensen die je voorgingen. Heb je vragen? Stel ze eenvoudig via jouw persoonlijke omgeving.  Je contactgegevens worden nog niet gedeeld met de makelaars.


Stap 3: Kies de beste makelaar

Heb je een reactie ontvangen van één of meer makelaars die aansluiten bij jouw wensen? Nodig de makelaar(s) uit via je persoonlijke omgeving, en zij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek kun je al je vragen stellen en kijken of de klik er is.

Als je een woning wilt verkopen, kun je tijdens de kennismaking direct een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Zoek je juist een koopwoning, dan kun je - naast de kennismaking - ook een gratis gesprek met een hypotheekadviseur inplannen. Lees verder over hoe je het meeste uit jouw aanmelding op Mijn Verkoopmakelaar haalt.

Vind jouw makelaar

Waarmee kunnen we je helpen? Zoek je een makelaar voor de verkoop van je woning? Voor de aankoop van een woning? Of wil je binnen 1 minuut een gratis waardebepaling ontvangen van jouw woning?

Klik op de button naar keuze en wij helpen je gratis en vrijblijvend verder!

  • Veilig
  • Vrijblijvend
  • Gratis
  • Onafhankelijk


Ontdek meer over het aankopen of verkopen van jouw woning:

Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel