AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Hoe het werkt

Wat doet Mijn Verkoopmakelaar?

Hoe het werkt

De 3 grootste voordelen van Mijn Verkoopmakelaar

 

Wat doet Mijn Verkoopmakelaar?

Je huis verkopen, dat doe je niet iedere dag. Daarom is het belangrijk om tijdens deze periode een goede makelaar aan je zijde te hebben op wie je kunt bouwen. Een makelaar die de buurt op zijn duimpje kent, een groot netwerk heeft en met wie jij de juiste klik hebt. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van jouw huis? Wij helpen je er graag - gratis en geheel vrijblijvend - mee.

Zelf 1-op-1 alle makelaars in de buurt contacten en de voorwaarden vergelijken is een tijdrovende klus. Bij Mijn Verkoopmakelaar draaien we daarom de rollen om: jij geeft je postcode en huisnummer op, en de beste makelaars bij jou in de buurt laten voor jou een reactie achter. Zij geven aan wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Je ziet direct waar de verkoopmakelaar gevestigd is en wat de kosten zijn.

  

Vind jouw makelaar:

Beantwoord hieronder de vragen, en meld jouw woning aan bij Mijn Verkoopmakelaar. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

  • Per e-mail
  • Snel & Makkelijk
  • Gratis & Vrijblijvend

 

De drie grootste voordelen van het vinden van een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar:

  1. Je bespaart tijd en kunt gemakkelijk vergelijken. Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van de makelaars die het beste bij jouw wensen passen. Je hoeft ze niet 1-op-1 te contacten, maar jij ontvangt van hen een voorstel. Geen gedoe!

  2. Je bespaart kosten. In hun reactie vertellen de makelaars je meteen wat ze rekenen voor hun dienstverlening. Je hebt dus gelijk een overzicht van de kosten die makelaars rekenen bij jou in de buurt en de diensten die ze je bieden. Gemiddeld zit er maar liefst 1.700 euro verschil tussen een goedkope en dure makelaar!

  3. Je verkoopt je huis sneller én voor de beste verkoopprijs. Wij houden bij hoe snel makelaars bij jou in de buurt huizen verkopen én hoe hoog de opbrengst is. Afhankelijk van jouw belangrijkste eisen, kies je op deze manier gemakkelijk en objectief welke verkoopmakelaar het beste aan jouw wensen voldoet.

 

Hoe het werkt:

Beschrijf je woning en voorkeuren voor verkoop

Beschrijf je woning en voorkeuren voor verkoop

Geef de bijzonderheden van jouw woning op, zoals het aantal vierkante meters en de hoeveelheid slaapkamers. Geef daarnaast jouw voorkeuren voor de verkoop aan. Tip: voeg enkele duidelijke foto’s van de woning toe, om zoveel mogelijk reacties van makelaars te verzamelen. Met foto’s kunnen makelaars de woning goed beoordelen en een goede inschatting van de verkoopopbrengst maken.

Vergelijk makelaars

Vergelijk makelaars

Na aanmelding ontvang je reacties van makelaars in je mailbox en je persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar. Vervolgens vergelijk je gemakkelijk de aanbiedingen van de makelaars met elkaar, zoals de kosten, de verwachte opbrengst en de snelheid van verkoop. Je contactgegevens worden nog niet gedeeld met de makelaars.

Nodig een makelaar uit

Nodig een makelaar uit

Zit er een makelaar tussen die aan al je wensen voldoet? Super! Nodig de makelaar uit, en hij of zij neemt contact met je op voor een kennismaking en een gratis waardebepaling van je woning. Lees hier hoe je het meeste uit jouw aanmelding op Mijn Verkoopmakelaar haalt.

Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel