AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Sonsbeek Arnhem

Beste makelaars in Arnhem

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen of een huis te kopen, en zoek je een goed makelaarskantoor in Arnhem om je daarbij te helpen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je snel en eenvoudig de beste makelaars bij jou in de buurt. Beantwoord hieronder de vragen in en ontvang reacties van makelaars in je mailbox. Vergelijk de beoordelingen, prestaties en makelaarskosten en kies het makelaarskantoor dat voldoet aan jouw wensenpakket.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Arnhem

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste makelaar. Hoe weet je bijvoorbeeld of een aanbod van een makelaarskantoor een goed aanbod is? Hoe verhouden de courtage, kosten en verkoopsnelheid zich tot de rest van de makelaarskantoren in Arnhem? Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we de gemiddelde verkoopsnelheid, makelaarskosten en verkoopopbrengsten van de makelaars in Arnhem voor je bij. Zo vergelijk je eenvoudig de reacties van de makelaarskantoren in je mailbox met de rest van de markt. Handig toch?

Gemiddelde courtage
1.19%
Gemiddeld tarief
€ 4.292
Aantal makelaars
17
Verkoopsnelheid
27 dagen

Dit zijn de top 5 makelaars in Arnhem

Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Arnhem.

 1. Loft Makelaars
 2. VHA Makelaars
 3. REBO Woningmakelaars Arnhem
 4. Kuiper Makelaardij
 5. Ditters Makelaars Arnhem

Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten: aantal verkopen, verkoopsnelheid en verkoopopbrengst. Daarnaast kregen zij de beste beoordelingen van huizenverkopers in Arnhem, aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Zoek je een aankoopmakelaar in Arnhem?

Ben je van plan om een huis te kopen in Arnhem? Spannend! Met een aankoopmakelaar vergroot je jouw kansen op het vinden van je droomhuis aanzienlijk.

Een aankoopmakelaar helpt je namelijk bij het vinden en kopen van een woning. De meeste makelaars helpen je van A tot Z met alles wat erbij komt kijken. Maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen. Je geeft dan alleen uit handen wat je zelf niet kunt of wilt regelen.

Een makelaar heeft een goede kennis van de lokale woningmarkt en regelgeving en kan je helpen bij het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp (denk aan: bouwkundige keuring, erfpacht, VvE, controle koopcontract). Een extra voordeel: aankoopmakelaars hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen.

Nog geen makelaar gevonden? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je eenvoudig én supersnel een goede aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Dit zijn de voordelen van het vinden van een makelaar via ons platform:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars waarmee je tot wel 40% kunt besparen
 • Je ontvangt enkel voorstellen van goede, betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun (aankoop)resultaten
 • Je bespaart tijd, want je hoeft niet zelf contact op te nemen met makelaars
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en zit nergens aan vast
Vind een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Arnhem

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een organisatie als de NVM, VBO en VastgoedPRO, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een aangesloten makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-aangesloten makelaar.

De prestaties van makelaars in Arnhem

Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Arnhem écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor de verkoop van jouw woning in goede handen is.

Zijn makelaars in Arnhem betrouwbaar?

In de reacties die jij van makelaars in Arnhem ontvangt, geven ze een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid van jouw woning. Fijn om te weten: de betrouwbaarheid van makelaars via Mijn Verkoopmakelaar in Arnhem ligt op 70%. Dat betekent dat de verkoopopbrengst in 70% van de gevallen hoger is dan vooraf door de makelaar wordt ingeschat.

Dr. J.C. Hartogslaan 15-4, Arnhem- Verkoop
1 maand geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 240.000)
Binnen 21 dagen verkocht
Dotterlaan 28, Arnhem- Verkoop
4 maanden geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan vooraf ingeschat (€ 337.500)
Binnen 27 dagen verkocht
Middachtensingel 236, Arnhem- Verkoop
6 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 225.000)
Binnen 28 dagen verkocht
Gemiddeld is de verkoopprijs die huizenverkopers in Arnhem krijgen voor hun huis 102% van het bedrag dat vooraf door de makelaar is ingeschat. De verkoopsnelheid van makelaarskantoren in Arnhem is gemiddeld 27 dagen. Wil je weten hoe een specifieke makelaar presteert? Je vindt de resultaten in je persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar!

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

Na het invullen van het formulier ontvang je direct een e-mail met daarin jouw waarderapport, inclusief een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in jouw buurt.

Tip: vink de optie ‘Update waardestijging’ aan in het formulier om iedere 2 maanden een update te ontvangen over de actuele waarde van je woning. Handig om het ideale moment te bepalen voor het verkopen van je huis!

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Arnhem

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Arnhem

Als je een makelaar inschakelt bij de verkoop van je woning in Arnhem, betaal je hem of haar een makelaarscourtage. Dit is een vergoeding voor het werk dat hij of zij levert. De hoogte van de courtage verschilt per type woning, prijsklasse en of de makelaar bij een branchevereniging (NVM, VBO) is aangesloten of niet. Naast deze courtage ben je geen extra kosten kwijt aan het makelaarskantoor. De notariskosten worden betaald door de koper.

De gemiddelde makelaarskosten in Arnhem is 1.19% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.6%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.3%
Meer dan € 600.000
0.7%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.292, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Uitgelichte makelaars in Arnhem

 

Logo Roel WIllemsen Garantiemakelaars Arnhem

  

Roel Willemsen Garantiemakelaars

Roel Willemsen Garantiemakelaars is een Arnhems makelaarskantoor bestaande uit 5 medewerkers. Je kunt het kantoor vinden aan de Ella Fitzgeraldstraat in Arnhem. Samen verkopen zij jaarlijks zo'n 80 woningen. Maurice Freijters is de NVM-makelaar van het kantoor. Het kantoor is in te schakelen als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar. Maar ook voor hypotheekadvies, huur en nieuwbouwprojecten zit je goed bij deze makelaardij. Roel Willemsen is een garantiemakelaar. Dat betekent dat het onderdeel is van een groot landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. In Nederland bestaan er ruim 60 garantiemakelaars.

  

Logo Van Ek Garantiemakelaars Arnhem

 

Van Ek Garantiemakelaars

Van Ek Garantiemakelaars is een klein, persoonlijk makelaarskantoor met 3 medewerkers. Paul van Ek is de makelaar & taxateur van het kantoor. Anneke van Ek en Ursula van Tiel zijn werkzaam als office manager en assistent makelaar ARMT. Vanwege het kleine team heeft het kantoor een persoonlijk karakter. De kans is groot dat diegene die je wilt spreken ook daadwerkelijk opneemt. Van Ek Garantiemakelaars is 24/7 voor jou bereikbaar, ook buiten kantooruren. Zo kun je altijd bij ze terecht gedurende het hele verkooptraject. Ben je niet tevreden, dan kun je de samenwerking altijd zonder gedoe weer stopzetten als je dat wil. Wil je ze bezoeken, dan kan dat aan de Pels Rijckenstraat in Arnhem.

  

Logo Kuiper Makelaardij

 

Kuiper Makelaardij

Heb je ooit gehoord van Kuiper Makelaardij? Het middelgrote kantoor ligt in een prachtig gerenoveerd gebouw,  ooit het Purfina tankstation aan de Apeldoornseweg. Het makelaarskantoor wordt gerund door Patrick Klein Gunnewiek, makelaar en eigenaar, en de rest van zijn team. Kuiper Makelaardij beschrijft zichzelf als “de makelaar die het nét even anders doet”. Het kantoor heeft een groot netwerk aan collega-makelaars, waarvan volop gebruik wordt gemaakt. Vaak worden woningen al verkocht (boven de vraagprijs!), voordat deze op Funda verschijnen. Daarnaast heeft Kuiper Makelaardij een bouwkundige achtergrond. De makelaar kan huizenzoekers hiermee van waardevol advies voorzien bij het aankopen van een woning. Met jarenlange ervaring en een officiële taxateurs titel kan de makelaardij hulp bieden in allerlei zaken.

Schakel je Kuiper Makelaardij in als verkoopmakelaar, dan komt er een fotograaf bij je langs om professionele foto’s van je woning te maken. Deze foto’s worden o.a. gebruikt voor het maken van een brochure die geïnteresseerden meekrijgen na de bezichtiging. Uit ervaring weet de makelaardij dat het nalezen van zo’n brochure mensen over de streep kan trekken om een bod te doen.

Ze aanwezig op kantoor van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:30, maar staan buiten deze uren ook klaar voor afspraken.

 

Logo Het Woonhart Makelaardij

 

Het Woonhart Makelaardij

Deze makelaar is gevestigd in Andelst, een dorp onder de rook van Arnhem. Het kantoor bestaat uit 5 gedreven medewerkers, die zich dag in dag uit inzetten om woningzoekenden en woningverkopers zo goed mogelijk bij te staan in het aankoop- en verkoopproces. Aan de leiding staat Hans Hasselbach. Het Woonhart Makelaardij is ook in te schakelen als taxateur. Bij een taxatie wordt jouw woning professioneel en objectief onder de loep genomen en wordt de staat en waarde bepaald. De bevindingen worden vastgelegd in een taxatierapport.

Schakel je Het Woonhart Makelaardij in als verkoopmakelaar, dan zetten ze alles op alles om je woning zo snel mogelijk voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Je woning zal moeten opvallen tussen het aanbod. Om dat te bereiken, wordt een professionele fotoshoot gedaan, een 3D experience van je huis gemaakt en social media ingezet. Het kantoor biedt ook stylingadvies aan, om je woning zo van haar beste kant te laten zien.

  

Logo BMV Makelaars Arnhem

 

BMV Makelaars

Dit grote NVM-kantoor kent een team van 25 medewerkers. De leiding is in handen van Erwin Boersma. BMV Makelaars bestaat uit een team van hoogopgeleide, ervaren makelaars, taxateurs, hypotheekadviseurs en andere specialisten. Iedere professional is gespecialiseerd op een eigen gebied. Zo heeft het makelaarskantoor woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, verhuurmakelaars en nieuwbouwspecialisten in dienst.

BMV Makelaars heeft zich in 2005 in Arnhem gevestigd. Op dit moment vind je de makelaardij op twee locaties in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Het kantoor is aangesloten bij het samenwerkingsverband Dynamis. Neem je BMV Makelaars in de arm, dan ben je dus verzekerd van een groot lokaal, regionaal en landelijk netwerk.

  

Logo Willemsen Makelaars

 

Willemsen Makelaars

Dit groeiende makelaarskantoor is gevestigd in het historisch hart van Arnhem, aan de Rozendaalselaan. Het team van Willemsen Makelaars bestaat uit 17 medewerkers die helpen met de aankoop en verkoop van huizen in Arnhem en omliggende dorpen. De makelaardij is aangesloten bij de NVM en is ook in te schakelen voor verhuur, nieuwbouw en taxaties. Ze hebben een samenwerking met Het Hypotheekhuis: een onafhankelijke adviseur in Velp en Arnhem.

 

Logo Petra De Kleemaeker Makelaardij

 

Petra De Kleemaeker Makelaardij

Deze NVM-makelaardij, onder leiding van Petra Kleermaeker, is een full-service makelaarskantoor. De enthousiaste medewerkers helpen dag in dag uit bij aankoop en verkoop. Bij Petra De Kleermaeker Makelaardij staat persoonlijk contact, bereikbaarheid en bekwaamheid hoog in het vaandel. Om de beste dienstverlening te kunnen blijven bieden, wordt niet iedere woning in de verkoop genomen. Het kantoor “kiest bewust voor een overzichtelijke woningportefeuille”. Op die manier kan het de service blijven bieden die het nu biedt. En dat is prettig voor de woningzoekers en verkopers die met de makelaardij in zee gaan.

  

Logo Open Makelaars Arnhem

 

Open Makelaars Arnhem

Met 16 medewerkers is Open Makelaars Arnhem een groot makelaarskantoor. Met hun creatieve en effectieve aanpak zijn ze verre van traditioneel te noemen. Ze doen het allemaal net een tikkie anders, en maken gebruik van innovatieve manieren om je huis te verkopen. Dit doen ze allemaal om klanten een zo fijn mogelijke verkoopervaring te bieden. Zo screenen ze kijkers van tevoren, om te checken of het echt geïnteresseerden zijn. Daarbij wordt kijkers van tevoren een 3D-tour aangeboden, waardoor ze al een virtuele rondleiding door het huis hebben gehad. Hiermee zorgt Open Makelaars ervoor dat je enkel je huis open hoeft te stellen voor potentiële kopers van je woning.

Veel makelaars hanteren een vaste prijs. Bij Open Makelaars zijn ze flexibeler. Wil je kosten besparen, dan is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf bezichtigingen te begeleiden of zelf een Open Huis te organiseren. Geef je het graag uit handen, dan regelen ze dit alles graag voor je. Het presenteren van je woning kun je met een gerust hart overlaten aan Open Makelaars Arnhem. Je woning wordt professioneel op de foto gezet (360 graden fotografie), ondersteund door een aantrekkelijke verkooptekst. Daarnaast zijn ze bekend met virtual reality en het maken van digitale maquettes.

Door gebruik van analyses weet deze makelaardij precies waar jouw doelgroep zich bevindt, zo ook online. Met gerichte social media campagnes weet het makelaarskantoor jouw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Foto door: Hans Dinkelberg

 

Makelaars in de buurt van Arnhem:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Arnhem?

  Er zijn in Arnhem 17 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Arnhem. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Arnhem?

  Een makelaar in Arnhem rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.19% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Arnhem rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.292. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 6 september 2023

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel