Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Geleen

Ontvang van makelaars in Geleen een reactie met hun voorstel voor de verkoop. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresulten.

Vul je postcode en huisnummer in:

Al 7 verkopers uit Geleen vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Geleen

Aantal makelaars
13

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je met het inmenten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is.

Daarnaast kan een makelaar jou wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite kosten maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, likje verf of een andere indeling van de woonkamer.

Als jouw woning er dan spik & span uitziet, zorgt de makelaar dat er duidelijke en mooie foto's worden gemaakt.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de website Funda. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichting aanvragen.

Vaak vinden deze in de 2 of 3 weken erna plaats. De makelaar plant en begeleid deze bezoeken. Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar daar dan niet bij bent.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht van de woning vindt plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Geleen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • 14% hogere verkoopopbrengst
  • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Geleen

Mullens Makelaars

Mullens is gevestigd in hart van Geleen. De makelaardij richt zicht op de Westelijke Mijnstreek, dat zijn de lokale gebieden: Sittard-Geleen, Susteren, Stein, Beek en Schinnen.


Fidus Makelaardij

Dit makelaarskantoor heeft meer dan 50 jaar ervaring en is gevestigd in Geleen en Maastricht. John Borger en Sarina Fruitman zijn de twee makelaars uit Geleen. John heeft een bouwkundige achtergrond, wat handig is bij de bezichtiging van woningen.


ROYWORKS

ROYWORKS bestaat sinds 2006. De twee kantoren zijn gevestigd in Geleen en Sittard. Naast gewone makelaarsdiensten biedt dit kantoor ook vastgoedsupport. De afdeling helpt bij het beheren van beleggingspanden.


Quaden Makelaars

De makelaardij zit in Munstergeleen. Naast Nederland is Quaden ook actief in Duitsland. Het team van vijf medewerkers pakt een grote markt aan.


 

Makelaars in de buurt van Geleen:

 

For English:

 

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel