AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Makelaar in Geleen

Makelaars Geleen

Zoek je een goede makelaar in Geleen? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang reacties in je mailbox van de beste makelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en resultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van hun dienstverlening) van makelaars in Geleen en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Geleen

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Geleen. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Geleen. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Geleen die het beste bij je past!

Gemiddelde courtage
1.34%
Gemiddeld tarief
€ 3.807
Aantal makelaars
20
Verkoopsnelheid
38 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Geleen

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in Geleen voor je bij.

Dit is de top-10 van beste makelaars in Geleen.

 1. De Jonge Makelaardij
 2. FinSafe Makelaardij
 3. OPS Advies Makelaardij
 4. House Hunting Parkstad
 5. Koophuis Makelaars Sittard
 6. van de Ven Wonen.nl
 7. Fer Haas Makelaardij
 8. MIJN HUIS en ik
 9. LWM Makelaardij & Hypotheken
 10. Pooters Makelaardij / Pro Housing

De bovengenoemde makelaars in Geleen hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Geleen, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Zoek je een aankoopmakelaar in Geleen?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Geleen? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Geleen die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Geleen

De makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn verbonden aan de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden, terwijl de VBO de tweede grootste branchevereniging is met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsvereniging met ongeveer 800 leden.

Makelaars die deel uitmaken van De NVM, VBO of VastgoedPRO moeten voldoen aan strenge opleidingseisen en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen alleen lid worden door het behalen van een specifiek makelaarsdiploma (uitgegeven door examenbureau SVMNIVO).

De NVM en VBO zijn zowel intern als extern gericht en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is echter alleen gericht op het ondersteunen van haar leden.

De prestaties van makelaars in Geleen

Het vinden van een makelaar in Geleen met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in Geleen hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in Geleen jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in Geleen doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in Geleen geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Geleen is 100%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 100% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

Narcissensingel 37, Geleen- Verkoop
3 maanden geleden verkocht
+3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 215.000)
Binnen 24 dagen verkocht
Anemonenstraat 19, Geleen- Verkoop
2 jaar geleden verkocht
+27%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 139.000)
Binnen 51 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Geleen krijgen verkopers gemiddeld gezien 115% van het bedrag dat vooraf door de makelaar voor hun huis is ingeschat. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in Geleen gemiddeld in 38 dagen.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Wat is jouw huis waard? Bereken het binnen 1 minuut!

Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je het binnen 1 minuut berekend. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen automatisch alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast zoeken we uit welke woningen er de afgelopen tijd in de buurt zijn verkocht.

Na het invullen van het formulier ontvang je direct een e-mail van ons. Daarin vind je jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in jouw buurt.

Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Geleen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Geleen

De kosten van een makelaar in Geleen verschillen per prijsklasse, type woning en branchevereniging (NVM of niet). Het bedrag dat je betaalt aan de makelaar, bestaat enkel uit de courtage: een percentage van het verkoopbedrag van de woning. De kosten van de notaris worden namelijk door de koper betaald.

Het gemiddelde tarief van makelaars in Geleen 1.34% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.5%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.3%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 3.807, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Uitgelichte makelaarskantoren in Geleen

Mullens Makelaars

Mullens is gevestigd in hart van Geleen. De makelaardij richt zicht op de Westelijke Mijnstreek, dat zijn de lokale gebieden: Sittard-Geleen, Susteren, Stein, Beek en Schinnen.


Fidus Makelaardij

Dit makelaarskantoor heeft meer dan 50 jaar ervaring en is gevestigd in Geleen en Maastricht. John Borger en Sarina Fruitman zijn de twee makelaars uit Geleen. John heeft een bouwkundige achtergrond, wat handig is bij de bezichtiging van woningen.


ROYWORKS

ROYWORKS bestaat sinds 2006. De twee kantoren zijn gevestigd in Geleen en Sittard. Naast gewone makelaarsdiensten biedt dit kantoor ook vastgoedsupport. De afdeling helpt bij het beheren van beleggingspanden.


Quaden Makelaars

De makelaardij zit in Munstergeleen. Naast Nederland is Quaden ook actief in Duitsland. Het team van vijf medewerkers pakt een grote markt aan.


 

Makelaars in de buurt van Geleen:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Geleen?

  Er zijn in Geleen 20 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Geleen. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Geleen?

  Een makelaar in Geleen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.34% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Geleen rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.807. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel