Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Geleen

Zoek je een goede makelaar in Geleen? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Geleen en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

8 verkopers uit Geleen kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Geleen

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Geleen. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Geleen. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Geleen die het beste bij je past!

Aantal makelaars
14

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Geleen

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in Geleen voor je bij.

Dit is de top-10 van beste makelaars in Geleen.

 1. Vivre Adviesgroep
 2. House Hunting Parkstad
 3. OPS Advies Makelaardij
 4. van de Ven Wonen.nl
 5. MIJN HUIS en ik
 6. FinSafe Makelaardij
 7. LWM Makelaardij
 8. Kockelkorn Makelaardij Sittard
 9. Pooters Makelaardij / Pro Housing
 10. Dichtbij Vastgoed

De bovengenoemde makelaars in Geleen hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Geleen, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Geleen?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Geleen. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Geleen

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in Geleen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Geleen

Mullens Makelaars

Mullens is gevestigd in hart van Geleen. De makelaardij richt zicht op de Westelijke Mijnstreek, dat zijn de lokale gebieden: Sittard-Geleen, Susteren, Stein, Beek en Schinnen.


Fidus Makelaardij

Dit makelaarskantoor heeft meer dan 50 jaar ervaring en is gevestigd in Geleen en Maastricht. John Borger en Sarina Fruitman zijn de twee makelaars uit Geleen. John heeft een bouwkundige achtergrond, wat handig is bij de bezichtiging van woningen.


ROYWORKS

ROYWORKS bestaat sinds 2006. De twee kantoren zijn gevestigd in Geleen en Sittard. Naast gewone makelaarsdiensten biedt dit kantoor ook vastgoedsupport. De afdeling helpt bij het beheren van beleggingspanden.


Quaden Makelaars

De makelaardij zit in Munstergeleen. Naast Nederland is Quaden ook actief in Duitsland. Het team van vijf medewerkers pakt een grote markt aan.


 

Makelaars in de buurt van Geleen:

 

For English:

 

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel