AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Vind een makelaar in Emmen

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 10 januari 2022
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Plein met appartementen in Emmen

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Emmen te vinden, is het belangrijk om je opties te kennen. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende diensten en tarieven van makelaars uit Emmen, krijg je inzicht in hun prestaties en lees je alles over de brancheverenigingen die er bestaan. Bepaal wat jij zoekt in een makelaar en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en expertise. Check onze top makelaars in Emmen en kies de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Met Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen in je mailbox van betrouwbare makelaars uit jouw buurt, inclusief persoonlijk bericht en kostenplaatje. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Emmen op basis van cijfers en beoordelingen en kan je tot 40% besparen op makelaarskosten. Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Emmen

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars in Emmen voor je bij. Er zijn 9 makelaars actief in deze plaats. De gemiddelde courtage in Emmen is 1.40% van de verkoopprijs. Je betaalt er gemiddeld € 3.476 aan makelaarskosten. Woningen in Emmen worden gemiddeld na 22 dagen verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars. Wil je inzicht in de recente resultaten van aankoopmakelaars? Ook daar kunnen we je bij helpen. Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

  Gemiddelde courtage
  1.40%
  Gemiddeld tarief
  € 3.476
  Aantal makelaars
  9
  Verkoopsnelheid
  22 dagen

  Aankoopmakelaar nodig in Emmen?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Emmen? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen!

  Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

  • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
  • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare makelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
  • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
  • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Emmen

  Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

  De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

  NVM-makelaars moeten aan verschillende kwaliteitseisen voldoen, zoals:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het bezit van een specifiek makelaarsdiploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO)

  Het opstarten van een NVM-kantoor vereist dan ook een uitgebreidere procedure dan bij VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

  De prestaties van makelaars in Emmen

  Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Emmen écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor je in goede handen bent.

  De betrouwbaardheid van makelaars in Emmen

  Zoek je een verkoopmakelaar in Emmen via ons platform, dan ontvang je in de reacties van makelaars een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid. In 67% van de gevallen is de daadwerkelijke verkoopopbrengst hoger dan vooraf door makelaars in Emmen wordt ingeschat.

  Laan van de Marel 496, Emmen- Verkoop
  5 maanden geleden verkocht
  98%van de vraagprijs (€ 209.500)
  Binnen 15 dagen verkocht
  Westerstraat 85, Emmen- Verkoop
  5 maanden geleden verkocht
  +15%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 185.000)
  Binnen 24 dagen verkocht
  Slenerbrink 116, Emmen- Verkoop
  5 maanden geleden verkocht
  +11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 184.500)
  Binnen 14 dagen verkocht
  Een huis dat wordt verkocht in Emmen levert gemiddeld 106% op van wat vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Emmen neemt gemiddeld 22 dagen in beslag.

  Wat heb je aan een makelaar?

  Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt een makelaar voor:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda staan)
  2. Het plaatsen van jouw woning op woningsites, zoals Funda
  3. De bezichtigingen en onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van alle benodigde documenten

  Weten wat een makelaar nog meer doet? Lees meer over wat de werkzaamheden van een verkoopmakelaar zijn en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis of het kopen van een huis.

  Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Emmen

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Emmen

  Als je een makelaar inschakelt in Emmen, betaal je hem of haar een vast bedrag of een makelaarscourtage. De kosten verschillen per makelaar, type woning en prijsklasse. De gemiddelde makelaarskosten in Emmen zijn 1.40% van de aankoop-/verkoopprijs. In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 3.476, inclusief BTW en opstartkosten.

  Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

  Wil je exact weten wat een makelaarskantoor in Emmen kost? Meld je dan gratis aan bij Mijn Verkoopmakelaar en ontvang prijsvoorstellen van de beste makelaars uit jouw buurt. Vergelijk objectief de kosten, diensten en resultaten met elkaar en maak jouw keuze!

  Kosten per prijsklasse
  Minder dan € 300.000
  1.6%

  *Deze gegevens zijn van toepassing op verkoopmakelaars in Emmen. Wil je meer weten over de kosten van aankoopmakelaars in jouw woonplaats? Stuur ons een berichtje, dan vertellen we je meer.

  Wonen in Emmen

  Overweeg je te verhuizen naar de stad Emmen?  In Emmen hoef je je niet te vervelen. De stad is goedbereikbaar met via de weg, spoor en fiets. Emmen ligt vlakbij de grens met Duitsland, in de provincie Drenthe. Rondom Emmen is er veel natuur en zijn er verschillende parken te vinden. De stad heeft ook verschillende bioscopen en theaters. De ligging van de stad is ideaal als je in een stad wil wonen waar je snel kan ontsnappen naar de natuur. Even naar Duitsland is ook geen probleem. Een bekende attractie in de stad is Dierenpark Emmen.

   

  Uitgelichte makelaarskantoren in Emmen:

   

  Logo Tienus Evenhuis Makelaardij Emmen

  Makelaardij Emmen

  Tienus Evenhuis en Anna Evenhuis zijn de eigenaren van Makelaardij Emmen. Tienus werkt al meer dan 25 jaar lang in de wereld van makelaardij. Door de eenvoudige naam en ervaring is Tienus Evenhuis Makelaardij Emmen uitgegroeid tot een populaire makelaardij in de stad.

   

  Logo Makelaardij Kuper Emmen 

  Makelaardij Kuper

  Makelaardij Kuper is actief in Emmen en de rest van Zuidoost-Emmen. Je kan bij het makelaarskantoor terecht voor aankoop, verkoop, advies, taxaties en planschade. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Baander in Emmen. De makelaardij is een echt familiebedrijf met drie medewerkers. Je kan terecht bij: Hilko Kuper, Stefan Kuper en Anke Kuper-de Groot.

   

  Logo Melenberg Makelaardij Emmen

  Melenberg Makelaardij

  Deze makelaardij is actief in de omgeving Emmen. Robert Melenberg, Jim ten Hoor en Monique Kracht staan voor je klaar bij Melenberg Makelaardij. Het makelaarskantoor is geregistreerd bij de vereniging voor makelaars NVM.

   

  Foto bovenaan door: Rene Mensen

  Veelgestelde vragen

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Emmen?

   Er zijn in Emmen 9 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Emmen. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Wat kost een makelaar in Emmen?

   Een makelaar in Emmen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.40% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Emmen rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.476. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel