Loop geen enkele opdracht mis

Kom in contact met huisverkopers in jouw werkgebied.

Reageer gratis op de aanvragen van eigenaren uit jouw werkgebied en betaal alleen als de eigenaar zijn contactgegevens met je deelt. Leidt de afspraak niet tot een opdracht? Dan crediteren we het bedrag. Er zijn verder geen vaste kosten verbonden aan je inschrijving.

Meer informatie?
020 244 2790

Gratis aanmelden

Ontvang gecontroleerde woningen binnen jouw werkgebied

Ontvang gecontroleerde woningen binnen jouw werkgebied

Onze gebruikers delen veel informatie over hun woning. Ook vragen wij elke eigenaar foto’s te maken van de woning. Wij controleren alle aanmeldingen handmatig om te beoordelen of de verkoopplannen voldoende concreet zijn en of de informatie volledig is. Zodra de aanmelding van de potentiële verkoper is goedgekeurd, verschijnt deze in het dashboard.

Maak een persoonlijk voorstel

Maak een persoonlijk voorstel

Vervolgens is het aan de makelaar om te reageren op de woning met een kort bericht. Hierin licht je toe wat je van de woning vindt, hoe je de verkoop zou aanpakken en wat de dienstverlening kost. Tot slot maak je op basis van de gegevens en foto’s een indicatie van de verkoopopbrengst. Wij zorgen ervoor dat reageren slechts enkele minuten kost. Jouw acquisitiedoelen zijn behaald voordat je eerste koffie op is.

Krijg als enige de contactgegevens

Krijg als enige de contactgegevens

De eigenaar kiest uit de ontvangen reactie een makelaar waarmee hij contact wilt opnemen. Zodra een eigenaar heeft aangegeven met jou in zee te willen, delen wij de contactgegevens en brengen wij de vergoeding in rekening. Je kunt zelf een afspraak plannen voor het vervolg. Leidt het contact niet tot een opdracht? Dan crediteren wij het bedrag.