AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

De beste makelaars in Barendrecht

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 1 september 2023
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Waddenring in Barendrecht

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Barendrecht te vinden, is het belangrijk om te weten wat voor soort makelaar je zoekt. Op deze pagina lees je welke diensten makelaars in Barendrecht aanbieden, wat hun tarieven zijn, hoe zij presteren en bij welke brancheverenigingen ze zich kunnen aansluiten. Bepaal welke zaken jij belangrijk vindt en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en deskundigheid. Check onze top makelaars in Barendrecht en vind de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Via Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen van makelaars uit jouw buurt in je mailbox, inclusief persoonlijk bericht en de tarieven voor hun dienstverlening. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Barendrecht op basis van cijfers en beoordelingen en kun je tot wel 40% besparen op makelaarskosten. Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Barendrecht

  Om je te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Barendrecht, houden we de gemiddelde cijfers voor je bij. Er zijn op dit moment 29 makelaars actief in Barendrecht. De gemiddelde makelaarscourtage ligt hier op 1.00% van de verkoopprijs. Je betaald gemiddeld € 5.216 aan makelaarskosten in Barendrecht. Het duurt gemiddeld 109 dagen totdat een woning in Barendrecht is verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars in Barendrecht. Ben je benieuwd naar de recente cijfers van aankoopmakelaars in deze plaats? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

  Gemiddelde courtage
  1.00%
  Gemiddeld tarief
  € 5.216
  Aantal makelaars
  29
  Verkoopsnelheid
  109 dagen

  Top-10 beste makelaars in Barendrecht

  Dit zijn de top-10 van beste makelaars in Barendrecht.

  1. YESS Real Estate
  2. Yuri van den Ende | RE/MAX
  3. Maarten Makelaardij & Hypotheken Barendrecht
  4. Voorberg Makelaars Rotterdam
  5. M1 Makelaardij
  6. DWM Makelaardij
  7. Woonvisie NVM Makelaars
  8. BLITS Makelaars
  9. Baas Makelaardij
  10. Van Herk Makelaars Rotterdam

  Bovengenoemde makelaars in Barendrecht hebben het beste gepresteerd op basis van:

  • Het aantal verkopen en aankopen
  • De snelheid van het aankopen en verkopen van huizen in Barendrecht
  • De opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs
  • De beoordelingen van verkopers en kopers in Barendrecht

  Deze top-10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date.

  Aankoopmakelaar nodig in Barendrecht?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Barendrecht? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen!

  Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

  • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
  • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare makelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
  • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
  • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Barendrecht

  Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

  De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

  NVM-makelaars moeten aan verschillende kwaliteitseisen voldoen, zoals:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het bezit van een specifiek makelaarsdiploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO)

  Het opstarten van een NVM-kantoor vereist dan ook een uitgebreidere procedure dan bij VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

  De prestaties van makelaars in Barendrecht

  Als je makelaars in Barendrecht vergelijkt, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Wij houden daarom voor je bij hoe makelaars in Barendrecht presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen kloppen. Zo weet je precies welke makelaar écht doet wat hij belooft.

  Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Barendrecht via Mijn Verkoopmakelaar?

  In 50% van de gevallen worden woningen in Barendrecht voor een hogere verkoopprijs verkocht dan van tevoren door de makelaars wordt ingeschat.

  Ben je benieuwd naar de resultaten van een specifieke makelaar? Deze houden we ook voor je bij en kun je checken in je online omgeving nadat je je bij ons hebt aangemeld.

  Jansen-akker 41, Barendrecht- Verkoop
  3 maanden geleden verkocht
  +5%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 435.000)
  Binnen 27 dagen verkocht
  De Zeeg 58, Barendrecht- Verkoop
  9 maanden geleden verkocht
  99%van de vraagprijs (€ 300.000)
  Binnen 191 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Barendrecht 102% op van wat de makelaars voor de verkoop hebben ingeschat. De gemiddelde verkoopsnelheid van een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar in Barendrecht is 109 dagen.

  Waarom kiezen voor een makelaar?

  Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis kopen of verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

  Een makelaar regelt zaken als:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda te vinden zijn)
  2. Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
  3. De bezichtigingen en de onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van de juridische documenten

  Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een verkoopmakelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis. Of wat een aankoopmakelaar allemaal voor je regelt en wat je moet weten over het kopen van een huis.

  Weten hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huidige woning? Gebruik onze gratis waardebepaling om binnen 1 minuut de woningwaarde te berekenen. Het werkt als volgt: vul je naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen vervolgens alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Tegelijkertijd onderzoeken wij welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd bij jou in de buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je iedere 2 maanden een update ontvangen over de actuele waarde van je woning? Vink dan de optie ‘Update waardestijging’ aan in het formulier. Zo bepaal je eenvoudig het beste moment voor het verkopen van je woning!

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Barendrecht

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Barendrecht

  Makelaars in Barendrecht kunnen op twee manieren kosten rekenen. Of ze rekenen met een makelaarscourtage, waarbij een percentage van de aankoop-/verkoopprijs in rekening wordt gebracht. Of ze brengen een vast bedrag in rekening na het aankopen/verkopen van de woning.

  De gemiddelde courtage van makelaars in Barendrecht is 1.00% van het aankoop-/verkoopbedrag. Dat komt neer op een gemiddeld bedrag van € 5.216 aan makelaarskosten. Dit bedrag is inclusief BTW en opstartkosten.

  Ben je benieuwd hoe de kosten van makelaars in Barendrecht zich verhouden tot de rest van Nederland? Je leest er alles over in ons artikel over de kosten van een makelaar. Of vergelijk direct de kosten van makelaars in Barendrecht door je gratis aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar.

  Kosten per prijsklasse
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  1.1%
  Meer dan € 600.000
  1.0%

  *Bovenstaande gegevens zijn van toepassing op verkoopmakelaars in Barendrecht. Wil je meer weten over de kosten van aankoopmakelaars in dit gebied? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je verder.

  Recente beoordelingen in Barendrecht

  Gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar beoordelen makelaars in Barendrecht gemiddeld met 4.8 sterren.

  Wonen in Barendrecht

  Barendrecht is een plaats die tegen de grote stad Rotterdam aan ligt. Deze plaats is een stuk rustiger als Rotterdam. Barendrecht wordt vaak gezien als groot dorp, met veel woonwijken en dezelfde voorzieningen als een stad. Het is een goede uitvalsbasis als je in Rotterdam werkt, maar er niet wilt wonen. Barendrecht staat bekend om de vele bedrijven rondom groente en fruit. De plaats heeft grote industrieterreinen die een grote rol spelen in het transport van goederen. 

   

  Uitgelichte makelaarskantoren in Barendrecht:

   

  Logo YESS Real Estate

  YESS Real Estate

  Maichel Collens en Jessica Blom zijn samen deze makelaardij gestart. Maichel is vastgoedadviseur en Jessica makelaar en tevens taxateur. Het makelaarskantoor is jong en in 2020 opgericht. De website van YESS Real Estate ziet er zeer modern uit en is zeker een bezoek waard. De makelaardij is aangesloten bij de VBO, een vereniging voor makelaars.

   

  Logo At Home Makelaardij

  At Home Makelaardij

  Het team van At Home Makelaardij bestaat uit 7 medewerkers. De makelaardij is een officieel lid van de vereniging VBO. Het makelaarskantoor in te vinden aan de Avenue Carnisse in Barendrecht. Rene van Nierop is eigenaar van deze makelaardij.

   

  Logo Huijgen Makelaardij

  Huijgen Makelaardij

  Mariunus Huijgen is dit makelaarskantoor in 2008 begonnen. Huijgen Makelaardij is actief in Barendrecht en omgeving. Rhoon en Heerjansdam zijn andere bekende gebieden van deze makelaardij.Het makelaarskantoor is aangesloten bij de vereniging NVM. Het kantoor is te vinden aan de Middenbaan in Barendrecht.

   

  Foto bovenaan door: Bert Knottenbeld  Makelaars in de buurt van Barendrecht:

  Veelgestelde vragen

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Barendrecht?

   Er zijn in Barendrecht 29 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Barendrecht. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Wat kost een makelaar in Barendrecht?

   Een makelaar in Barendrecht rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.00% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Barendrecht rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 5.216. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel