Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Maanplein in Heerlen

Vergelijk makelaars in Heerlen

Ben je op zoek naar de juiste makelaar in Heerlen om jouw woning mee te verkopen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je eenvoudig en snel de beste makelaars in Heerlen. Voer hieronder jouw postcode en huisnummer in en ontvang - geheel gratis en vrijblijvend - reacties van makelaars in Heerlen in je mailbox. Ontdek alles over de kosten, lees beoordelingen en krijg inzicht in gemiddelde verkoopopbrengsten en de snelheid van verkoop. Zit er een voorstel tussen dat je bevalt? Geef dan akkoord op de offerte van jouw nieuwe makelaar in Heerlen!

Ontdek meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Al 14 verkopers uit Heerlen vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Heerlen

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Heerlen, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Heerlen? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Gemiddelde courtage
1.28%
Gemiddelde kosten
€ 2.786
Aantal makelaars
19

Dit zijn de top 10 makelaars in Heerlen

Dit zijn de 10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Heerlen.

 1. Aquina Hollanders makelaars
 2. Bij diana en rogier makelaardij
 3. GeWOON Makelaardij Heerlen
 4. Boek en Offermans Heerlen
 5. Dichtbij Vastgoed
 6. RE/MAX De Makelaar
 7. House Hunting Parkstad
 8. LWM Makelaardij
 9. Kockelkorn Makelaardij Sittard
 10. Lassoo Makelaars & Taxateurs

Dit overzicht van beste makelaars in Heerlen is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Wat doet een makelaar?

Een makelaar helpt je met het verkopen van jouw huis in Heerlen. De makelaar bepaalt samen met jou de vraagrpijs van de woning.

Vervolgens zorgt de makelaar dat er foto's worden gemaakt en dat de woning op funda komt te staan. Tot slot begeleidt de makelaar de bezichtigingen en helpt hij jou met de onderhandelingen.

Vergelijk makelaars in Heerlen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Heerlen

Ben je van plan om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van je woning in Heerlen, en wil je weten wat je ongeveer kwijt bent aan kosten? De makelaarskosten in Heerlen zijn gemiddeld 1.28% van de verkoopopbrengst.

Het verkopen van een huis kost in Heerlen gemiddeld € 2.786. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten.

De kosten van een makelaar bestaan enkel uit een vergoeding voor de makelaar, de makelaarscourtage genoemd. De kosten voor de notaris worden namelijk betaald door de koper. De courtage voor de makelaar verschilt per makelaar en is afhankelijk van de prijsklasse van je huis, het type woning en of het makelaarskantoor is aangesloten bij een branchevereniging (NVM).

Benieuwd hoe de makelaarskosten zich verhouden tot de percentages in de rest van Nederland, of de andere grote steden? Je leest het op onze pagina over de kosten van een makelaar. Schrijf je - geheel gratis en vrijblijvend - in bij Mijn Verkoopmakelaar en ontvang prijsvoorstellen van makelaars bij jou in de buurt!

Uitgelichte makelaarskantoren in Heerlen

Aquina Hollanders Makelaars

Dit kantoor is in 1984 opgericht door Leon Aquina en Paul Hollanders. Naast de twee oprichters bestaat het kantoor nog uit zes andere medewerkers. Op funda scoort Aquina Hollanders Makelaars gemiddeld een 8,9 voor verkoop. Het kantoor is NVM-lid.


Van Oppen | Pelzer | Simons Makelaardij

OPS Advies wordt geleid door Rody Simons en Jack van Oppen. Naast de twee directeuren zijn er nog 5 medewerkers actief bij het kantoor. Naast makelaardij houdt OPS Advies zich ook bezig met hypotheken en taxaties. Op deze manier is het kantoor in staat om klanten te helpen met alle onderdelen. OPS Advies is al sinds 1988 actief in de regio.


Rademakers Vastgoed

Rademakers Vastgoed is sinds 1997 actief in heel Zuid-Limburg. Het kantoor is daarnaast ook in gebieden over de Duitse en Belgische grens actief. Frans Rademakers is oprichter en naamgever van het kantoor.


Wooncheckpunt Makelaars

Leo Pels richtte in 2009 Wooncheckpunt Makelaars op. Het kantoor is niet alleen actief in Parkstad Limburg, maar ook in Duitsland in de steden: Kreis Heinsberg, Herzogenrath,Ubach Palenberg, Merkstein.


Mol Makelaardij

Wilbert Mol is de drijvende kracht achter Mol Makelaardij. Al 15 jaar is Wilbert actief als makelaar. Naast verkopen, houdt Mol makelaardij zich ook bezit met het taxeren van woningen.


Damen Makelaardij

Damen Makelaardij is onderdeel van Damen en bestaat al bijna 100 jaar. Damen houdt zich ook bezig met hypotheken en verzekeringen. Het kantoor is actief in heel midden en zuid Limburg. Het kantoor wordt geleid door Jos en Daniëlle Damen.


Ruijters Woningmakelaardij

Dit familiebedrijf bestaat al bijna 55 jaar. Het kantoor is actief in Heel zuid-Limburg met kantoren in Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg.


Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij

Brandsma Vastgoed is door Geert Brandsma in 2010 opgericht. aanvankelijk werkte Geert zelfstandig vanuit huis, maar sinds 2016 heeft Brandsma Vastgoed een eigen locatie en wordt Geert dagelijks ondersteund door zijn vrouw Anja Brandsma-Winands. Het kantoor is lid van de NVM.


Rogier Leenaers Makelaardij

De naam geeft het al weg, acht jaar geleden richtte Rogier Leenaers zijn eigen kantoor op. De aanpak van Rogier bevalt zo goed, dat hij sinds vorig jaar ondersteund wordt door Diana Habets. Samen helpen zij de klanten met hun aan- en verkoopwensen.


Systeem Makelaardij

In 2017 is Systeem Makelaardij uitgeroepen tot woningmakelaar van het jaar. Met een opvallende aanpak garandeert Systeem Makelaardij hun dienstverlening: krijgen zij uw woning niet verkocht, betalen zij jou 500 euro. Het kantoor vertelt het verhaal van een gouden combinatie tussen de oude garde en de nieuwe ideeën. Arno Wingen, Willem Nijs en Peter van Dijk zijn samen het team die op een hele eigen manier veel aandacht voor marketing en sales van woningen hebben.


Foto door: Nanda Sluijsmans

 

Makelaars in de buurt van Heerlen:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Heerlen?

  Er zijn in Heerlen 19 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Heerlen. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Heerlen?

  Een makelaar in Heerlen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.28% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Heerlen rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 2.786. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel