Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Maanplein in Heerlen

Vergelijk makelaars in Heerlen

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Heerlen een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Heerlen waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 18 verkopers uit Heerlen gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Heerlen

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Heerlen, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Heerlen, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Heerlen kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Gemiddelde courtage
1.01%
Gemiddeld tarief
€ 4.020
Aantal makelaars
19
Verkoopsnelheid
82 dagen

Top-10 beste makelaars in Heerlen

Dit zijn de 10 van beste makelaars in Heerlen voor het verkopen van je huis.

 1. Aquina Hollanders makelaars
 2. Bij Diana Makelaardij & Taxaties
 3. GeWOON Makelaardij Heerlen
 4. Wooncheckpunt
 5. House Hunting Parkstad
 6. van de Ven Wonen.nl
 7. Kockelkorn Makelaardij Sittard
 8. RE/MAX De Makelaar
 9. LWM Makelaardij
 10. Rob Prevoo Makelaardij

Deze lijst is samengesteld op basis van de prestaties van makelaarskantoren via Mijn Verkoopmakelaar. Wij vergelijken de makelaars in Heerlen op basis van frequentie en snelheid van verkoop, onafhankelijke beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar en de verkoopopbrengst ten opzichte van de belofte van de makelaar vooraf. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Aankoopmakelaar nodig in Heerlen?

Ben je niet bezig met het verkopen van je huis, maar juist op zoek naar een koopwoning in Heerlen? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je ook daarmee helpen!

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 35% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Heerlen

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Heerlen

In Heerlen zijn tal van makelaars actief die je kunt inschakelen voor de verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu precies, of zelfs méér, dan hij of zij belooft? Op Mijn Verkoopmakelaar kunnen we jou dat precies vertellen. Hieronder lees je welke makelaars in Heerlen goed presteren en te vertrouwen zijn. Wij houden namelijk, met uiterste precisie, voor je bij hoe de makelaars presteren ten opzichte van de belofte die ze vooraf aan verkopers maken. Transparanter dan dat krijg je het niet!

De betrouwbaardheid van makelaars in Heerlen

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Heerlen is 50%. Dat betekent dat de verkoop in 50% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt ingeschat.

Beukstraat 26, Heerlen
9 maanden geleden verkocht
100%van de verwachtte opbrengst (€ 200.000)
Binnen 136 dagen verkocht
Fossielenerf 184, Heerlen
1 jaar geleden verkocht
+15%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 149.500)
Binnen 27 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Heerlen zelfs 8% meer op dan dat zij voor de verkoop hebben ingeschat. Het verkopen van een huis in Heerlen duurt gemiddeld 82 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Heerlen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 8% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Heerlen

Het tarief van een makelaar in Heerlen is gemiddeld 1.01% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.4%
Meer dan € 600.000
0.9%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.020, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Uitgelichte makelaarskantoren in Heerlen

Aquina Hollanders Makelaars

Dit kantoor is in 1984 opgericht door Leon Aquina en Paul Hollanders. Naast de twee oprichters bestaat het kantoor nog uit zes andere medewerkers. Op funda scoort Aquina Hollanders Makelaars gemiddeld een 8,9 voor verkoop. Het kantoor is NVM-lid.


Van Oppen | Pelzer | Simons Makelaardij

OPS Advies wordt geleid door Rody Simons en Jack van Oppen. Naast de twee directeuren zijn er nog 5 medewerkers actief bij het kantoor. Naast makelaardij houdt OPS Advies zich ook bezig met hypotheken en taxaties. Op deze manier is het kantoor in staat om klanten te helpen met alle onderdelen. OPS Advies is al sinds 1988 actief in de regio.


Rademakers Vastgoed

Rademakers Vastgoed is sinds 1997 actief in heel Zuid-Limburg. Het kantoor is daarnaast ook in gebieden over de Duitse en Belgische grens actief. Frans Rademakers is oprichter en naamgever van het kantoor.


Wooncheckpunt Makelaars

Leo Pels richtte in 2009 Wooncheckpunt Makelaars op. Het kantoor is niet alleen actief in Parkstad Limburg, maar ook in Duitsland in de steden: Kreis Heinsberg, Herzogenrath,Ubach Palenberg, Merkstein.


Mol Makelaardij

Wilbert Mol is de drijvende kracht achter Mol Makelaardij. Al 15 jaar is Wilbert actief als makelaar. Naast verkopen, houdt Mol makelaardij zich ook bezit met het taxeren van woningen.


Damen Makelaardij

Damen Makelaardij is onderdeel van Damen en bestaat al bijna 100 jaar. Damen houdt zich ook bezig met hypotheken en verzekeringen. Het kantoor is actief in heel midden en zuid Limburg. Het kantoor wordt geleid door Jos en Daniëlle Damen.


Ruijters Woningmakelaardij

Dit familiebedrijf bestaat al bijna 55 jaar. Het kantoor is actief in Heel zuid-Limburg met kantoren in Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg.


Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij

Brandsma Vastgoed is door Geert Brandsma in 2010 opgericht. aanvankelijk werkte Geert zelfstandig vanuit huis, maar sinds 2016 heeft Brandsma Vastgoed een eigen locatie en wordt Geert dagelijks ondersteund door zijn vrouw Anja Brandsma-Winands. Het kantoor is lid van de NVM.


Rogier Leenaers Makelaardij

De naam geeft het al weg, acht jaar geleden richtte Rogier Leenaers zijn eigen kantoor op. De aanpak van Rogier bevalt zo goed, dat hij sinds vorig jaar ondersteund wordt door Diana Habets. Samen helpen zij de klanten met hun aan- en verkoopwensen.


Systeem Makelaardij

In 2017 is Systeem Makelaardij uitgeroepen tot woningmakelaar van het jaar. Met een opvallende aanpak garandeert Systeem Makelaardij hun dienstverlening: krijgen zij uw woning niet verkocht, betalen zij jou 500 euro. Het kantoor vertelt het verhaal van een gouden combinatie tussen de oude garde en de nieuwe ideeën. Arno Wingen, Willem Nijs en Peter van Dijk zijn samen het team die op een hele eigen manier veel aandacht voor marketing en sales van woningen hebben.


Foto door: Nanda Sluijsmans

 

Makelaars in de buurt van Heerlen:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Heerlen?

  Er zijn in Heerlen 19 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Heerlen. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Heerlen?

  Een makelaar in Heerlen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.01% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Heerlen rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.020. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel