AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

De beste makelaars in Heerlen

Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Maanplein in Heerlen

Inhoudsopgave

  Er zijn veel makelaars te vinden in Heerlen. Op deze pagina lees je welke diensten deze makelaars aanbieden, welke tarieven ze hanteren, hoe ze presteren en bij welke brancheverenigingen ze zich kunnen aansluiten. Bepaal wat jij belangrijk vindt en vergelijk makelaars uit Heerlen op basis van hun betrouwbaarheid, deskundigheid en kosten. Ontdek ook onze top makelaars in Heerlen en vind snel de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Via Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen van betrouwbare makelaars uit jouw buurt in je mailbox, inclusief persoonlijk bericht en de kosten van hun dienstverlening. Zo vergelijk je makelaars uit Heerlen op basis van cijfers en beoordelingen en kun je tot 40% besparen op makelaarskosten. Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

  Waar heb je een makelaar voor nodig?

  Over makelaars in Heerlen

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars uit Heerlen voor je bij, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken. Op dit moment zijn er 24 makelaars actief in Heerlen. Gemiddeld rekenen zij met een courtage van 1.10% van de verkoopprijs. Een makelaar in Heerlen kost gemiddeld € 3.343. Het afronden van een verkoop in Heerlen duurt gemiddeld 59 dagen.

  Bovenstaande gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars in Heerlen. Wil je juist meer weten over de recente resultaten van aankoopmakelaars in deze plaats? Neem contact met ons op, dan helpen we je verder.

  Gemiddelde courtage
  1.10%
  Gemiddeld tarief
  € 3.343
  Aantal makelaars
  24
  Verkoopsnelheid
  59 dagen

  Top-10 beste makelaars in Heerlen

  Dit zijn de 10 van beste makelaars in Heerlen.

  1. Aquina Hollanders makelaars
  2. Bij Diana Makelaardij & Taxaties
  3. GeWOON Makelaardij Heerlen
  4. House Hunting Parkstad
  5. Rob Prevoo Makelaardij
  6. Fer Haas Makelaardij
  7. van de Ven Wonen.nl
  8. Dichtbij Vastgoed
  9. LWM Makelaardij & Hypotheken
  10. RE/MAX De Makelaar

  Dit overzicht van de beste makelaars in Heerlen is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De makelaars zijn op basis van de volgende factoren met elkaar vergeleken:

  • Het aantal verkopen en aankopen in Heerlen
  • De snelheid van de verkoop en aankoop van de huizen
  • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
  • De beoordelingen van eerdere verkopers en kopers in Heerlen

  Wij werken dagelijks de top-10 lijst bij.

  Aankoopmakelaar nodig in Heerlen?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Heerlen? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen!

  Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

  • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
  • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare makelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
  • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
  • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Heerlen

  Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

  De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

  NVM-makelaars moeten aan verschillende kwaliteitseisen voldoen, zoals:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het bezit van een specifiek makelaarsdiploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO)

  Het opstarten van een NVM-kantoor vereist dan ook een uitgebreidere procedure dan bij VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

  De prestaties van makelaars in Heerlen

  Het vinden van een makelaar in Heerlen met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Daarom houden wij een strak overzicht van de cijfers en resultaten van onze makelaars voor je bij. Zo kun jij in één oogopslag zien op welke makelaar in Heerlen je kunt bouwen.

  De betrouwbaardheid van makelaars in Heerlen

  Iedereen die een verkoopmakelaar via Mijn Verkoopmakelaar vindt, ontvangt vooraf een inschatting van de verkoopopbrengst. Als we deze inschattingen vergelijken met de daadwerkelijke verkoopprijs, dan ontvangen verkopers in Heerlen in 67% van de gevallen méér dan vooraf werd ingeschat.

  Landvoogdstraat 16, Heerlen- Verkoop
  1 maand geleden verkocht
  +10%meer opgebracht dan vooraf ingeschat (€ 145.000)
  Binnen 86 dagen verkocht
  Navolaan 97, Heerlen- Verkoop
  10 maanden geleden verkocht
  +4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 149.000)
  Binnen 30 dagen verkocht
  Deken Bemelmansstraat 95, Heerlen- Verkoop
  1 jaar geleden verkocht
  94%van de verwachtte opbrengst (€ 250.000)
  Binnen 60 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Heerlen 103% op van wat de makelaars voor de verkoop hebben ingeschat. Het verkopen van een huis in Heerlen duurt gemiddeld 59 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

  Waarom kiezen voor een makelaar?

  Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis kopen of verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

  Een makelaar regelt zaken als:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda te vinden zijn)
  2. Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
  3. De bezichtigingen en de onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van de juridische documenten

  Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een verkoopmakelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis. Of wat een aankoopmakelaar allemaal voor je regelt en wat je moet weten over het kopen van een huis.

  Weten hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huidige woning? Gebruik onze gratis waardebepaling om binnen 1 minuut de woningwaarde te berekenen. Het werkt als volgt: vul je naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen vervolgens alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Tegelijkertijd onderzoeken wij welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd bij jou in de buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je iedere 2 maanden een update ontvangen over de actuele waarde van je woning? Vink dan de optie ‘Update waardestijging’ aan in het formulier. Zo bepaal je eenvoudig het beste moment voor het verkopen van je woning!

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Heerlen

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Heerlen

  Ben je van plan om een makelaar in te schakelen in Heerlen, en wil je weten wat je ongeveer kwijt bent aan kosten? Sommige makelaars werken met een percentage van de aankoop-/verkoopprijs, andere met een vast tarief.

  De courtage van makelaars in Heerlen is gemiddeld 1.10% van de aankoop-/verkoopprijs. Dat komt neer op een bedrag van € 3.343. Dit bedrag is inclusief BTW en opstartkosten.

  De kosten verschillen per makelaar. Wil je op een overzichtelijke manier de daadwerkelijke kosten van makelaars in Heerlen vergelijken? Meld je gratis aan bij Mijn Verkoopmakelaar en vergelijk prijsvoorstellen van makelaars bij jou in de buurt.

  Kosten per prijsklasse
  Minder dan € 300.000
  1.7%
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  1.2%

  *Deze gegevens zijn van toepassing op verkoopmakelaars in Heerlen. Wil je meer weten over de kosten van aankoopmakelaars in jouw woonplaats? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

  Uitgelichte makelaarskantoren in Heerlen

  Aquina Hollanders Makelaars

  Dit kantoor is in 1984 opgericht door Leon Aquina en Paul Hollanders. Naast de twee oprichters bestaat het kantoor nog uit zes andere medewerkers. Op funda scoort Aquina Hollanders Makelaars gemiddeld een 8,9 voor verkoop. Het kantoor is NVM-lid.


  Van Oppen | Pelzer | Simons Makelaardij

  OPS Advies wordt geleid door Rody Simons en Jack van Oppen. Naast de twee directeuren zijn er nog 5 medewerkers actief bij het kantoor. Naast makelaardij houdt OPS Advies zich ook bezig met hypotheken en taxaties. Op deze manier is het kantoor in staat om klanten te helpen met alle onderdelen. OPS Advies is al sinds 1988 actief in de regio.


  Rademakers Vastgoed

  Rademakers Vastgoed is sinds 1997 actief in heel Zuid-Limburg. Het kantoor is daarnaast ook in gebieden over de Duitse en Belgische grens actief. Frans Rademakers is oprichter en naamgever van het kantoor.


  Wooncheckpunt Makelaars

  Leo Pels richtte in 2009 Wooncheckpunt Makelaars op. Het kantoor is niet alleen actief in Parkstad Limburg, maar ook in Duitsland in de steden: Kreis Heinsberg, Herzogenrath,Ubach Palenberg, Merkstein.


  Mol Makelaardij

  Wilbert Mol is de drijvende kracht achter Mol Makelaardij. Al 15 jaar is Wilbert actief als makelaar. Naast verkopen, houdt Mol makelaardij zich ook bezit met het taxeren van woningen.


  Damen Makelaardij

  Damen Makelaardij is onderdeel van Damen en bestaat al bijna 100 jaar. Damen houdt zich ook bezig met hypotheken en verzekeringen. Het kantoor is actief in heel midden en zuid Limburg. Het kantoor wordt geleid door Jos en Daniëlle Damen.


  Ruijters Woningmakelaardij

  Dit familiebedrijf bestaat al bijna 55 jaar. Het kantoor is actief in Heel zuid-Limburg met kantoren in Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg.


  Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij

  Brandsma Vastgoed is door Geert Brandsma in 2010 opgericht. aanvankelijk werkte Geert zelfstandig vanuit huis, maar sinds 2016 heeft Brandsma Vastgoed een eigen locatie en wordt Geert dagelijks ondersteund door zijn vrouw Anja Brandsma-Winands. Het kantoor is lid van de NVM.


  Rogier Leenaers Makelaardij

  De naam geeft het al weg, acht jaar geleden richtte Rogier Leenaers zijn eigen kantoor op. De aanpak van Rogier bevalt zo goed, dat hij sinds vorig jaar ondersteund wordt door Diana Habets. Samen helpen zij de klanten met hun aan- en verkoopwensen.


  Systeem Makelaardij

  In 2017 is Systeem Makelaardij uitgeroepen tot woningmakelaar van het jaar. Met een opvallende aanpak garandeert Systeem Makelaardij hun dienstverlening: krijgen zij uw woning niet verkocht, betalen zij jou 500 euro. Het kantoor vertelt het verhaal van een gouden combinatie tussen de oude garde en de nieuwe ideeën. Arno Wingen, Willem Nijs en Peter van Dijk zijn samen het team die op een hele eigen manier veel aandacht voor marketing en sales van woningen hebben.


  Foto door: Nanda Sluijsmans

   

  Makelaars in de buurt van Heerlen:

   

  For English:

   

  Veelgestelde vragen

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Heerlen?

   Er zijn in Heerlen 24 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Heerlen. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Wat kost een makelaar in Heerlen?

   Een makelaar in Heerlen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.10% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Heerlen rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.343. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel