AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Heerlen

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 14 augustus 2023
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Auroraflat in de stad Heerlen

Inhoudsopgave

  Huis verkopen in Heerlen

  Is het tijd om jouw huis te verkopen in Heerlen? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar! Hier vergelijk je eenvoudig de beste verkoopmakelaars in Heerlen, die jou kunnen helpen met het snel verkopen van jouw huis, voor een goede verkoopprijs. Zo werkt het: meld je woning in Heerlen aan via onderstaande tool, en ontvang reacties van verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

  Over het verkopen van een woning in Heerlen

  Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Heerlen voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Heerlen. Check de actuele data hier:

  Verkoopsnelheid
  59 dagen
  Vierkante meter prijs
  € 1.750
  Gemiddelde opbrengst
  € 251.665
  Gemiddeld tarief
  € 3.343

  Snel je huis verkopen in Heerlen

  Wil je je huis snel verkopen? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Het verkopen van een woning in Heerlen kan razendsnel! Heb je haast bij het verkopen van je huis, dan hebben we een aantal tips voor je:

  1. Bespaar tijd met het vergelijken en kennismaken met makelaars, door je aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar. In plaats van dat jij contact legt met makelaars, nemen zij contact met jou op.

  2. Wij houden voor je bij welke partijen het snelste huizen verkopen in Heerlen. Op basis van deze info kies je eenvoudig de makelaar waarmee je de grootste kans hebt om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen voor een goede prijs.

  3. Voeg duidelijke foto’s toe bij jouw aanmelding, zodat de aangesloten makelaars je direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopopbrengsten overwaarde en de snelheid van verkoop. Bovendien vergroot je hiermee de kans op reacties, wat de snelheid ten goede komt.

  Het verkopen van een huis in Heerlen duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 59 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

  Wat levert het verkopen van een huis in Heerlen op?

  Momenteel gaan de huizen in Heerlen als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Heerlen levert momenteel gemiddeld € 251.665 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Heerlen wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

  Gemiddelde vierkantemeterprijs in Heerlen

  Een goede manier om huizenprijzen in Heerlen met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Heerlen bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 1.750 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

  De vierkantemeterprijs van een appartement in Heerlen verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Heerlen meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

  Grootte woningPrijs per m2
  Tussen 60 m² en 100 m² € 2.155
  Tussen 100 m² en 200 m² € 1.529
  Meer dan 200 m² € 1.674

  De opbrengst van de verkoop in Heerlen is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 103% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

  De staat van de woning

  Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Heerlen ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Heerlen extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

  Het aantal potentiële kijkers en kopers

  Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Heerlen.

  Een huis verkopen in Heerlen via een makelaar

  De meeste verkopers in Heerlen schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

  Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

  Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Heerlen, de beste te selecteren voor de verkoop.

  Wat is mijn huis waard?

  Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Heerlen

  Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van het verkopen van een woning in Heerlen

  Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in Heerlen rekent gemiddeld 1.10% van de verkoopopbrengst.

  Het verkopen van een huis in Heerlen kost gemiddeld € 3.343. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

  Verkooptransacties in Heerlen

  Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

  Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 67% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

  Landvoogdstraat 16, Heerlen- Verkoop
  1 maand geleden verkocht
  +10%meer opgebracht dan vooraf ingeschat (€ 145.000)
  Binnen 86 dagen verkocht
  Navolaan 97, Heerlen- Verkoop
  10 maanden geleden verkocht
  +4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 149.000)
  Binnen 30 dagen verkocht
  Deken Bemelmansstraat 95, Heerlen- Verkoop
  1 jaar geleden verkocht
  94%van de verwachtte opbrengst (€ 250.000)
  Binnen 60 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Heerlen 103% op van wat zij voor de verkoop beloofd hebben.

  Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Heerlen

  Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Heerlen.

  1. Aquina Hollanders makelaars
  2. Bij Diana Makelaardij & Taxaties
  3. GeWOON Makelaardij Heerlen
  4. House Hunting Parkstad
  5. Rob Prevoo Makelaardij

  Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Heerlen via Mijn Verkoopmakelaar.

  Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Heerlen op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

  Informatie over je huis verkopen in Heerlen

  Heerlen is een grote stad in de provincie Noord-Brabant.

  Foto bovenaan door: Rob Oo

  Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Heerlen

  • Wat levert het verkopen van een huis in Heerlen op?

   Een woning in Heerlen levert gemiddeld € 251.665 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Heerlen is: € 1.750 per m2.

   De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

  • Hoe snel is een huis in Heerlen verkocht?

   Het vekopen van een woning in Heerlen duurt gemiddeld 59 dagen.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel