Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Roermond van boven

Beste makelaars in Roermond

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen, en zoek je een goed makelaarskantoor in Roermond om je daarbij te helpen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je snel en eenvoudig de beste makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties van makelaars in je mailbox. Vergelijk de beoordelingen, verkoopsnelheid en makelaarskosten en kies het makelaarskantoor dat voldoet aan jouw wensenpakket.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 8 verkopers uit Roermond vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Roermond

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste makelaar. Hoe weet je bijvoorbeeld of een aanbod van een makelaarskantoor een goed aanbod is? Hoe verhouden de courtage, kosten en verkoopsnelheid zich tot de rest van de makelaarskantoren in Roermond? Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we de gemiddelde verkoopsnelheid, makelaarskosten en verkoopopbrengsten van de makelaars in Roermond voor je bij. Zo vergelijk je eenvoudig de reacties van de makelaarskantoren in je mailbox met de rest van de markt. Handig toch?

Aantal makelaars
6

Dit zijn de top 5 makelaars in Roermond

Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Roermond.

 1. RE/MAX De Makelaar
 2. AB & P Vaassen Makelaardij
 3. Aankoopadvies huis
 4. Wij Makelaars
 5. Maison Makelaars Roermond

Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten: aantal verkopen, verkoopsnelheid en verkoopopbrengst. Daarnaast kregen zij de beste beoordelingen van huizenverkopers in Roermond, aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Roermond?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Roermond. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Roermond

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Roermond

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Roermond

RE/MAX De Makelaar

Jeu Hofman is de eigenaar van deze makelaardij. Jeu is eigenaar van twee assurantiekantoren en is in 2019 eigenaar van de makelaardij RE/MAX Roermond geworden. Hij wordt versterkt door vijf andere makelaars. RE/MAX is 24/7 bereikbaar. 


AB en P Vaassen Makelaardij

Dit makelaarskantoor ligt aan de Roersingel in Roermond. De eigenaar René Vaassen heeft in 1994 dit kantoor opgericht. René is in 1985 door de rechtbank beëdigd tot voormalig jongste makelaar. Deze makelaardij staat bekend om ervaring in de huizenmarkt.


Wij Makelaars

Deze makelaars zijn actief in heel Limburg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roermond. Wij Makelaars is aangesloten bij de vereninging voor makelaars en taxateurs, de VBO.


Briaire Makelaardij

De makelaardij ligt aan de Venlosepoort in Venlo. De eigenaar van dit kantoor is Vicky Briaire. Vicky is in 2003 begonnen als makelaar bij een ander kantoor en is later haar eigen makelaardij gestart. Dit makelaarskantoor is aangesloten bij de vereniging NVM.


Homevision Makelaardij

Deze makelaars zijn gevestigd in Roermond en Weert. Marco Hendriks en Sebastiaan van den Hurck staan hoofdzakelijk klaar voor uitdagingen in Midden-Limburg. Marco is bijvoorbeeld sinds 1997 actief in dit vakgebied.


Foto door: Davy Landman

 

Makelaars in de buurt van Roermond:

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel