AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Roermond van boven

Beste makelaars in Roermond

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen of een huis te kopen, en zoek je een goed makelaarskantoor in Roermond om je daarbij te helpen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je snel en eenvoudig de beste makelaars bij jou in de buurt. Beantwoord hieronder de vragen in en ontvang reacties van makelaars in je mailbox. Vergelijk de beoordelingen, prestaties en makelaarskosten en kies het makelaarskantoor dat voldoet aan jouw wensenpakket.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Roermond

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste makelaar. Hoe weet je bijvoorbeeld of een aanbod van een makelaarskantoor een goed aanbod is? Hoe verhouden de courtage, kosten en verkoopsnelheid zich tot de rest van de makelaarskantoren in Roermond? Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we de gemiddelde verkoopsnelheid, makelaarskosten en verkoopopbrengsten van de makelaars in Roermond voor je bij. Zo vergelijk je eenvoudig de reacties van de makelaarskantoren in je mailbox met de rest van de markt. Handig toch?

Aantal makelaars
8
Verkoopsnelheid
11 dagen

Dit zijn de top 5 makelaars in Roermond

Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Roermond.

 1. RE/MAX De Makelaar
 2. Aankoopadvies huis
 3. AB & P Vaassen Makelaardij
 4. Wij Makelaars
 5. Maison Makelaars Roermond

Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten: aantal verkopen, verkoopsnelheid en verkoopopbrengst. Daarnaast kregen zij de beste beoordelingen van huizenverkopers in Roermond, aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Zoek je een aankoopmakelaar in Roermond?

Ben je van plan om een huis te kopen in Roermond? Spannend! Met een aankoopmakelaar vergroot je jouw kansen op het vinden van je droomhuis aanzienlijk.

Een aankoopmakelaar helpt je namelijk bij het vinden en kopen van een woning. De meeste makelaars helpen je van A tot Z met alles wat erbij komt kijken. Maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen. Je geeft dan alleen uit handen wat je zelf niet kunt of wilt regelen.

Een makelaar heeft een goede kennis van de lokale woningmarkt en regelgeving en kan je helpen bij het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp (denk aan: bouwkundige keuring, erfpacht, VvE, controle koopcontract). Een extra voordeel: aankoopmakelaars hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen.

Nog geen makelaar gevonden? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je eenvoudig én supersnel een goede aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Dit zijn de voordelen van het vinden van een makelaar via ons platform:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars waarmee je tot wel 40% kunt besparen
 • Je ontvangt enkel voorstellen van goede, betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun (aankoop)resultaten
 • Je bespaart tijd, want je hoeft niet zelf contact op te nemen met makelaars
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en zit nergens aan vast
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Roermond

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn helemaal zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden. De VBO is de tweede grootste branchevereniging met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten voldoen aan een flink aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen zich alleen aansluiten met een specifiek makelaarsdiploma (gehaald bij examenbureau SVMNIVO). Het starten van een NVM-kantoor vereist daarmee een intensievere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Door deze eisen kan het zijn dat je bij een NVM makelaar iets duurder uit bent dan bij een niet-NVM makelaar.

De NVM en VBO richten zich zowel intern als extern en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is een beroepsorganisatie die zich alleen richt op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke lobby en extern bemoeienis.

De prestaties van makelaars in Roermond

Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Roermond écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor de verkoop van jouw woning in goede handen is.

Zijn makelaars in Roermond betrouwbaar?

In de reacties die jij van makelaars in Roermond ontvangt, geven ze een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid van jouw woning. Fijn om te weten: de betrouwbaarheid van makelaars via Mijn Verkoopmakelaar in Roermond ligt op 100%. Dat betekent dat de verkoopopbrengst in 100% van de gevallen hoger is dan vooraf door de makelaar wordt ingeschat.

Spikkerweg 151a, Roermond- Verkoop
1 jaar geleden verkocht
+11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 625.000)
Binnen 11 dagen verkocht
Gemiddeld is de verkoopprijs die huizenverkopers in Roermond krijgen voor hun huis 111% van het bedrag dat vooraf door de makelaar is ingeschat. De verkoopsnelheid van makelaarskantoren in Roermond is gemiddeld 11 dagen. Wil je weten hoe een specifieke makelaar presteert? Je vindt de resultaten in je persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar!

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Roermond

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Roermond

RE/MAX De Makelaar

Jeu Hofman is de eigenaar van deze makelaardij. Jeu is eigenaar van twee assurantiekantoren en is in 2019 eigenaar van de makelaardij RE/MAX Roermond geworden. Hij wordt versterkt door vijf andere makelaars. RE/MAX is 24/7 bereikbaar. 


AB en P Vaassen Makelaardij

Dit makelaarskantoor ligt aan de Roersingel in Roermond. De eigenaar René Vaassen heeft in 1994 dit kantoor opgericht. René is in 1985 door de rechtbank beëdigd tot voormalig jongste makelaar. Deze makelaardij staat bekend om ervaring in de huizenmarkt.


Wij Makelaars

Deze makelaars zijn actief in heel Limburg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roermond. Wij Makelaars is aangesloten bij de vereninging voor makelaars en taxateurs, de VBO.


Briaire Makelaardij

De makelaardij ligt aan de Venlosepoort in Venlo. De eigenaar van dit kantoor is Vicky Briaire. Vicky is in 2003 begonnen als makelaar bij een ander kantoor en is later haar eigen makelaardij gestart. Dit makelaarskantoor is aangesloten bij de vereniging NVM.


Homevision Makelaardij

Deze makelaars zijn gevestigd in Roermond en Weert. Marco Hendriks en Sebastiaan van den Hurck staan hoofdzakelijk klaar voor uitdagingen in Midden-Limburg. Marco is bijvoorbeeld sinds 1997 actief in dit vakgebied.


Foto door: Davy Landman

 

Makelaars in de buurt van Roermond:

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 30 augustus 2023

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel