Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Straat in Delft

Makelaars in Delft

Zoek je een goede makelaar in Delft? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder gratis en vrijblijvend je postcode en huisnummer in en geef de specificaties van je huis door. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Delft in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, verkoopsnelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 23 verkopers uit Delft vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Delft

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Delft, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Delft? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Gemiddelde courtage
1.12%
Gemiddeld tarief
€ 4.942
Aantal makelaars
25
Verkoopsnelheid
28 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Delft

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Delft.

 1. Van Silfhout & Hogetoorn
 2. Prinsenstad Makelaardij
 3. Björnd Makelaardij
 4. Van Gulden Makelaardij
 5. Janson Makelaardij
 6. Habets Makelaardij
 7. B&F Makelaar
 8. M1 Makelaardij
 9. DOEN NVM Makelaars
 10. Olsthoorn Makelaars

Dit overzicht van beste makelaars in Delft is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Zoek je een aankoopmakelaar in Delft?

Ben je van plan om een huis te kopen in Delft? Spannend! Met een aankoopmakelaar vergroot je jouw kansen op het vinden van je droomhuis aanzienlijk.

Een aankoopmakelaar helpt je namelijk bij het vinden en kopen van een woning. De meeste makelaars helpen je van A tot Z met alles wat erbij komt kijken. Maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen. Je geeft dan alleen uit handen wat je zelf niet kunt of wilt regelen.

Een makelaar heeft een goede kennis van de lokale woningmarkt en regelgeving en kan je helpen bij het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp (denk aan: bouwkundige keuring, erfpacht, VvE, controle koopcontract). Een extra voordeel: aankoopmakelaars hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen.

Nog geen makelaar gevonden? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je eenvoudig én supersnel een goede aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Dit zijn de voordelen van het vinden van een makelaar via ons platform:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars waarmee je tot wel 40% kunt besparen
 • Je ontvangt enkel voorstellen van goede, betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun (aankoop)resultaten
 • Je bespaart tijd, want je hoeft niet zelf contact op te nemen met makelaars
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Delft

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Delft

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Delft kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Delft vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Delft via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Delft ligt op 77%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 77% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

Liberiastraat 2, Delft
3 weken geleden verkocht
99%van de vraagprijs (€ 365.000)
Binnen 12 dagen verkocht
Groene Zoom 3, Delft
3 maanden geleden verkocht
+3%meer opgebracht dan vooraf ingeschat (€ 545.000)
Binnen 51 dagen verkocht
Montgomerylaan 238, Delft
6 maanden geleden verkocht
+11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 285.000)
Binnen 12 dagen verkocht
Gemiddeld ontvangen huizenverkopers in Delft een 7% hogere verkoopprijs dan vooraf door de makelaar is ingeschat. De snelheid waarmee huizen in Delft worden verkocht, is gemiddeld 28 dagen. Ben je benieuwd hoe een individuele makelaar in Delft presteert op het gebied van verkoopopbrengst en -snelheid? Je vindt alle informatie in je persoonlijke omgeving via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Delft

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Delft

Wil je een makelaarskantoor inschakelen bij het verkopen van je woning in Delft, en vraag je je af hoeveel kosten daaraan verbonden zijn? Makelaars werken met een courtage: een vergoeding die je betaalt voor gebruikmaking van hun diensten.

Dit kan een vast bedrag zijn, maar is meestal een percentage van de verkoopopbrengst van je woning. De hoogte van deze courtage verschilt per type woning en segment, en is ook afhankelijk van of een makelaar zich al dan niet heeft aangesloten bij een beroepsorganisatie (NVM of VBO). De courtagekosten zijn de enige kosten die je maakt. De notariskosten worden namelijk door de aankopende partij betaald.

In Delft zijn de gemiddelde makelaarskosten 1.12% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.3%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.942, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Beoordelingen van verkopers via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Delft krijgen een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren.

Foto door: IMBiblio

Over Delft

Delft heeft een historisch stadscentrum met mooie grachten, net als in Amsterdam. Delft ligt zeer centraal tussen Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland. De stad Delft is een studentenstad, met als bekende universiteit TU Delft. Het centrum van de stad bestaat uit historische gebouwen en grachten. De stad is ook bekend geworden door de moord op Willem van Oranje in Delft.

Delft is vroeger groot exporteur van bier geweest. Tot op de dag van vandaag kun je genieten van verschillende bieren uit Delft. Delfse Brouwers is bijvoorbeeld een biermerk volledig uit Delft. Er zijn vier verschillende hofjes in Delft. Een hofje is een gebouw met binnenplaats, vaak van wat rijkere lui. Je kunt deze allemaal bezoeken en een kijkje nemen bij de ouder architectuur. 

 

Uitgelichte makelaarskantoren in Delft:

 

Logo Prinsenstad Makelaardij

Prinsenstad Makelaardij

Frans van Rijn is de makelaar bij Prinsenstad Makelaardij. Hij heeft altijd voor de overheid gewerkt en wilde wat anders. Hij is daarom in 2018 zijn eigen makelaardij gestart. Prinsenstad Makelaardij is ook buiten Delft actief zoals in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker en Rijswijk.

 

Oude Delft Makelaardij

Deze makelaardij is gespecialiseerd in expats, maar is daarnaast voor iedereen beschikbaar. Naast koop en verkoop kan je bij deze makelaardij terecht voor verhuur. Het adres van dit makelaarskantoor is Oude Delft in Delft. Hoe toevallig.

 

Logo van Silfhout en Hogetoorn

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars Delft

Bij elke klant zetten ze twee makelaars in om het huis te verkopen. Deze makelaardij noemt zichzelf een wereldmakelaar. Ieder jaar doneren ze een percentage van de omzet aan het goede doel. Het makelaarskantoor zit ook in de straat Oude Delft in Delft.

 

Makelaars in de buurt van Delft:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Delft?

  Er zijn in Delft 25 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Delft. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Delft?

  Een makelaar in Delft rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.12% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Delft rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.942. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 8 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel