Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Straat in Delft

Vergelijk makelaars in Delft

Ontvang van makelaars in Delft een reactie met hun voorstel voor de verkoop. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten.

Vul je postcode en huisnummer in:

12 verkopers uit Delft kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Delft

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Delft, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Delft, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Delft kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Gemiddelde courtage
0.98%
Gemiddelde kosten
€ 4.332
Aantal makelaars
15
Verkoopsnelheid
21 dagen

Top-10 beste makelaars in Delft

Dit zijn de 10 van beste makelaars in Delft voor het verkopen van je huis.

 1. Prinsenstad Makelaardij
 2. Van Silfhout & Hogetoorn
 3. Oude Delft Makelaardij
 4. Björnd Makelaardij
 5. Kleurrijk Makelaars & Taxateurs
 6. MAARTENMakelaardij
 7. Wendy van der Voort
 8. RE/MAX Totaal Makelaars
 9. Habets Makelaardij
 10. House to Sell Haaglanden

Dit overzicht van beste makelaars in Delft is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

De prestaties van makelaars in Delft

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Delft is 75%. Dat betekent dat de verkoop in 75% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt beloofd.

Delfgauwseweg 69, Delft
1 maand geleden verkocht
97%van de vraagprijs (€ 495.000)
Binnen 34 dagen verkocht
Watersnipstraat 1, Delft
2 maanden geleden verkocht
116%van de vraagprijs (€ 325.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Van Bossestraat 31, Delft
3 maanden geleden verkocht
94%van de vraagprijs (€ 250.000)
Binnen 61 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Delft zelfs 6% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben. Het verkopen van een huis in Delft duurt gemiddeld 21 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je met het inmenten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is.

Daarnaast kan een makelaar jou wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite kosten maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, likje verf of een andere indeling van de woonkamer.

Als jouw woning er dan spik & span uitziet, zorgt de makelaar dat er duidelijke en mooie foto's worden gemaakt.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de website Funda. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichting aanvragen.

Vaak vinden deze in de 2 of 3 weken erna plaats. De makelaar plant en begeleid deze bezoeken. Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar daar dan niet bij bent.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht van de woning vindt plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Delft

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Delft

Gemiddeld vraagt een makelaar in Delft een makelaarscourtage van 0.98% van de verkoopopbrengst voor het verkopen van een woning.

Het verkopen van een huis kost in Delft gemiddeld € 4.332. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten.

De kosten van een makelaar bestaan enkel uit een vergoeding voor de makelaar, de makelaarscourtage genoemd. De kosten voor de notaris worden namelijk betaald door de koper. De courtage voor de makelaar verschilt per makelaar en is afhankelijk van de prijsklasse van je huis, het type woning en of het makelaarskantoor is aangesloten bij een branchevereniging (NVM).

Benieuwd hoe de makelaarskosten zich verhouden tot de percentages in de rest van Nederland, of de andere grote steden? Je leest het op onze pagina over de kosten van een makelaar. Schrijf je - geheel gratis en vrijblijvend - in bij Mijn Verkoopmakelaar en ontvang prijsvoorstellen van makelaars bij jou in de buurt!

Foto door: IMBiblio

Over Delft

Delft heeft een historisch stadscentrum met mooie grachten, net als in Amsterdam. Delft ligt zeer centraal tussen Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland. De stad Delft is een studentenstad, met als bekende universiteit TU Delft. Het centrum van de stad bestaat uit historische gebouwen en grachten. De stad is ook bekend geworden door de moord op Willem van Oranje in Delft.

Delft is vroeger groot exporteur van bier geweest. Tot op de dag van vandaag kun je genieten van verschillende bieren uit Delft. Delfse Brouwers is bijvoorbeeld een biermerk volledig uit Delft. Er zijn vier verschillende hofjes in Delft. Een hofje is een gebouw met binnenplaats, vaak van wat rijkere lui. Je kunt deze allemaal bezoeken en een kijkje nemen bij de ouder architectuur. 

 

Uitgelichte makelaarskantoren in Delft:

 

Logo Prinsenstad Makelaardij

Prinsenstad Makelaardij

Frans van Rijn is de makelaar bij Prinsenstad Makelaardij. Hij heeft altijd voor de overheid gewerkt en wilde wat anders. Hij is daarom in 2018 zijn eigen makelaardij gestart. Prinsenstad Makelaardij is ook buiten Delft actief zoals in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker en Rijswijk.

 

Oude Delft Makelaardij

Deze makelaardij is gespecialiseerd in expats, maar is daarnaast voor iedereen beschikbaar. Naast koop en verkoop kan je bij deze makelaardij terecht voor verhuur. Het adres van dit makelaarskantoor is Oude Delft in Delft. Hoe toevallig.

 

Logo van Silfhout en Hogetoorn

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars Delft

Bij elke klant zetten ze twee makelaars in om het huis te verkopen. Deze makelaardij noemt zichzelf een wereldmakelaar. Ieder jaar doneren ze een percentage van de omzet aan het goede doel. Het makelaarskantoor zit ook in de straat Oude Delft in Delft.

 

Makelaars in de buurt van Delft:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Delft?

  Er zijn in Delft 15 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Delft. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Delft?

  Een makelaar in Delft rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 0.98% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Delft rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.332. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 8 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel