AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Snel makelaars vergelijken in Helmond?

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 10 oktober 2023
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Stationsplein in Helmond

Inhoudsopgave

  Wil je de beste makelaar in Helmond vinden, dan is het belangrijk om te weten wat je zoekt in een makelaar. Op deze pagina lees je uit welke diensten je kunt kiezen, welke tarieven makelaars in Helmond hanteren, hoe zij presteren en wat het betekent als ze zich bij een branchevereniging hebben aangesloten. Vergelijk de verschillende kantoren op basis van kosten, expertise en betrouwbaarheid. Ontdek onze top makelaars in Helmond en vind snel de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Via Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen in je mailbox van betrouwbare makelaars uit jouw buurt, inclusief persoonlijk bericht en kostenplaatje. Zo vergelijk je makelaars uit Helmond op basis van cijfers en beoordelingen en kan je tot 40% besparen op makelaarstarieven. Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Helmond

  Om de diensten van verschillende verkoopmakelaars uit Helmond goed met elkaar te vergelijken, is het handig om de gemiddelde cijfers te kennen. In Helmond zijn 23 makelaars actief. Gemiddeld rekenen zij een courtage van 1.05% van de verkoopprijs. Makelaars in Helmond rekenen gemiddeld € 3.607 aan makelaarskosten. Het duurt gemiddeld **** voordat een woning in Helmond is verkocht.

  Deze cijfers hebben betrekking op verkoopmakelaars in Helmond. Wil je weten wat de recente resultaten zijn van aankoopmakelaars in deze plaats? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je aan de juiste informatie.

  Gemiddelde courtage
  1.05%
  Gemiddeld tarief
  € 3.607
  Aantal makelaars
  23

  Top-10 beste makelaars in Helmond

  Dit zijn de top-10 van beste makelaars in Helmond.

  1. De Brabant Makelaar B.V.
  2. vb&t Makelaars Helmond
  3. 365-makelaars
  4. Mint Makelaars
  5. Meulenbroeks Makelaardij
  6. Investimus Woningmakelaars
  7. Burovanhoof
  8. Woonhub Makelaars
  9. VMG makelaars
  10. Overeem Makelaardij

  Deze lijst is samengesteld op basis van de prestaties van makelaarskantoren via Mijn Verkoopmakelaar. Wij vergelijken de makelaars in Helmond op basis van:

  • De frequentie en snelheid van verkoop en aankoop
  • Onafhankelijke beoordelingen op Mijn Verkoopmakelaar
  • De verkoopopbrengst ten opzichte van de belofte van de makelaar vooraf

  Deze top-10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date.

  Op zoek naar een aankoopmakelaar in Helmond?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Helmond? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

  De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

  • Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
  • Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
  • Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare makelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
  • Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Helmond

  NVM en VBO zijn de twee grootste brancheverenigingen voor makelaars in Nederland en tellen 4400 en 1100 leden. Daarnaast kunnen makelaars zich aansluiten bij VastgoedPro, een beroepsvereniging met 800 leden.

  Makelaars die deel uit willen maken van NVM, moeten voldoen aan:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het behalen van een specifiek makelaarsdiploma

  Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar iets duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar. Bij Mijn Verkoopmakelaar vind je verschillende makelaars die zijn aangesloten bij NVM, VBO en VastgoedPro. Je vindt er ook makelaars die volledig zelfstandig werken.

  Wat doet een makelaar?

  Je kunt je huis ook zonder makelaar (ver)kopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het (ver)kopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis of het kopen van een woning?

  Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

  1. Het vinden van geschikte woningen (aankoop) en de plaatsing op Funda (verkoop)
  2. Het plannen en doen van bezichtigingen
  3. Het geregel rondom de onderhandelingen en het biedingsproces
  4. Het regelen van de juridische documenten

  Meer weten? Lees hier wat een verkoopmakelaar nog meer voor je regelt en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen.

  Wat is jouw huis waard? Bereken het binnen 1 minuut!

  Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je het binnen 1 minuut berekend. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen automatisch alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast zoeken we uit welke woningen er de afgelopen tijd in de buurt zijn verkocht.

  Na het invullen van het formulier ontvang je direct een e-mail van ons. Daarin vind je jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in jouw buurt.

  Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Helmond

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Helmond

  De kosten van makelaars in Helmond kunnen per kantoor verschillen. Soms wordt er gerekend met een vast tarief, andere keren met een percentage van de aankoop-/verkoopprijs (makelaarscourtage).

  In Helmond rekent een makelaar gemiddeld een courtage van 1.05%. Ben je benieuwd hoe dit percentage zich verhoudt tot de rest van Nederland? Je leest er meer over in ons artikel over de kosten van een makelaar.

  De gemiddelde kosten van een makelaar in Helmond zijn € 3.607. Dit is inclusief BTW en opstartkosten. Wil je meer duidelijkheid over de kosten? Meld je gratis aan op ons platform en ontvang prijsvoorstellen van makelaars in Helmond in je mailbox. Vergelijk kosten, resultaten en dienstverlening met elkaar en maak jouw keuze.

  Kosten per prijsklasse
  Minder dan € 300.000
  1.1%
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  1.2%

  *Deze informatie is op basis van verkoopmakelaars in Helmond. Wil je meer weten over de kosten van aankoopmakelaars in jouw buurt? Neem contact met ons op, dan vertellen we je daar meer over.

  Informatie over de stad Helmond

  De stad Helmond is een stad vol evenementen en uitgaansgelegenheden. De vele evenementen passen bij de Noord-Brabantse gezelligheid. Helmond heeft meer dan 90.000 inwoners. Helmonders worden 'kattenmeppers' genoemd. Deze naam komt door geruchten dat veel inwoners van Helmond katten aten door de armoede die toen heerste. Helmond ligt dichtbij de grote stad Eindhoven. Helmond heeft een uitgebreid uitgaansleven op plekken zoals het Havenplein en de Kasteellaan.

  In Helmond kun je de volgende wijken vinden: Helmond-Binnenstad, Helmond-Noord, Helmond-Oost, Helmond-West, Dierdonk, Industriegebied Zuid, Brouwhuis, 't Hout, Warande, Brandevoort, Stiphout en Rijpelberg.

  Foto bovenaan door: Sjaak Kempe

   

  Uitgelichte makelaars in Helmond

  vb&t Makelaars Helmond

  vb&t Makelaars is 1 van de grotere makelaarskantoren in de regio Noord-Brabant. Patricia Verhappen-Goudswaard geeft leiding aan deze vestiging. Gebruiker van Mijn Verkoopmakelaar worden doorgaans geholpen door Helga Verschuuren. vb&t Makelaars is naast Helmond, ook actief in Den Bosch en Eindhoven

  vb&t Makelaars heeft een eigen concept: vaste pakketprijzen waarbij je als verkoper zelf kunt kiezen welke diensten je afneemt en welke kosten daar bij horen: Easy together, Easy relaxed en Easy premium. Denk hierbij aan volledige ontzorging, een uitgebreide presentatie op Funda en het uitvoeren van bezichtigingen én onderhandelingen. Naast verkoop kan het kantoor ook van dienst zijn voor aankoopbegeleiding en taxaties.

   

  Makelaars in de buurt van Helmond:

  Veelgestelde vragen

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Helmond?

   Er zijn in Helmond 23 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Helmond. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Wat kost een makelaar in Helmond?

   Een makelaar in Helmond rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.05% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Helmond rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.607. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel