AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Makelaars in Meppel?

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 21 april 2024
Kom direct in contact met makelaars voor:

6 mensen uit Meppel kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Woningen aan het water in Meppel

Inhoudsopgave

  Over makelaars in Meppel

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars in Meppel voor je bij. Er zijn 5 makelaars actief in deze plaats. De gemiddelde courtage in Meppel is % van de verkoopprijs. Je betaalt er gemiddeld aan makelaarskosten. Woningen in Meppel worden gemiddeld na 34 dagen verkocht.

  Aantal makelaars
  5
  Verkoopsnelheid
  34 dagen

  Vergelijk makelaars in Meppel

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  De prestaties van makelaars in Meppel

  Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Meppel écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor je in goede handen bent.

  De betrouwbaardheid van makelaars in Meppel

  Zoek je een verkoopmakelaar in Meppel via ons platform, dan ontvang je in de reacties van makelaars een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid. In 50% van de gevallen is de daadwerkelijke verkoopopbrengst hoger dan vooraf door makelaars in Meppel wordt ingeschat.

  Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Meppel krijgen verkopers gemiddeld gezien 101% van het bedrag dat vooraf door de makelaar voor hun huis is ingeschat.

  Koenermaat 35, Meppel- Verkoop
  7 maanden geleden verkocht
  +2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 299.000)
  Binnen 18 dagen verkocht
  Eendrachtstraat 11, Meppel- Verkoop
  10 maanden geleden verkocht
  100%van de vraagprijs (€ 325.000)
  Binnen 50 dagen verkocht

  Wat doet een makelaar?

  Je kunt je huis ook zonder makelaar (ver)kopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het (ver)kopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis of het kopen van een woning?

  Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

  1. Het vinden van geschikte woningen (aankoop) en de plaatsing op Funda (verkoop)
  2. Het plannen en doen van bezichtigingen
  3. Het geregel rondom de onderhandelingen en het biedingsproces
  4. Het regelen van de juridische documenten

  Meer weten? Lees hier wat een verkoopmakelaar nog meer voor je regelt en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen.

  Wat is mijn huis waard?

  Hoe werkt Mijn Verkoopmakelaar?

  Hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt

  Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je binnen 48 uur persoonlijke reacties van makelaars uit de buurt. Vul het formulier in door 5 vragen te beantwoorden en makelaars kijken direct naar je aanvraag.

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Meppel

  NVM en VBO zijn de twee grootste brancheverenigingen voor makelaars in Nederland en tellen 4.400 en 1.100 leden. Daarnaast kunnen makelaars zich aansluiten bij VastgoedPro, een beroepsvereniging met 8.00 leden.

  Makelaars die deel uit willen maken van NVM, moeten voldoen aan:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het behalen van een specifiek makelaarsdiploma

  Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar iets duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar. Bij Mijn Verkoopmakelaar vind je verschillende makelaars die zijn aangesloten bij NVM, VBO en VastgoedPro. Je vindt er ook makelaars die volledig zelfstandig werken.

  Makelaars om je huis te verkopen in Meppel 

   

  Van Ditshuizen Makelaardij

  Dit makelaarskantoor is in 2010. Het team bestaat uit Jules van Ditshuizen en 3 andere medewerkers. De makelaardij ligt aan de Prinsengracht in Meppel.


  Mijn Makelaar Rob de Jong

  Dinette de Jong-Broer en Rob de Jong staan klaar als makelaars in Meppel. Ze zijn te vinden aan de Steenwijkerstraatweg. Ze nemen klussen aan in Ruinerwold, Ijhorst, Koekange, De Wijk, Staphorst, Wanneperveen, Nijeveen, Giethoorn en Meppel.


  Oostergetel Makelaardij

  Dit makelaarskantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de woningbranche. Ze zijn te vinden in het centrum van Meppel aan de Kleine Oever. De makelaardij zit vlak naast stadscafé Oasis.


   Van Santen Makelaardij Logo

   Van Santen Makelaardij

  Julia Van Santen staat klaar voor klanten in Meppel, Dalfsen en de regio's daar in de buurt. De makelaardij helpt met verkoop, aankoop, taxatie en hypotheken. Het kantoor is te vinden aan de Koenermaat in Meppel, in het Zuid-Westen van Drenthe. 

   

  Geschiedenis Meppel

  De plaats Meppel is bekend sinds 1141, toen de naam werd genoteerd op een oorkonde. Het begon als een klein groepje boerderijen. Meppel werd al snel groter door inkomende binnenvaartschepen en groeide uit tot een handelscentrum. De turf uit Drenthe ging via de wateren zo naar het westen van Nederland. In 1644 kreeg Meppel stadsrechten. In Meppel zijn de stukken water in het centrum grachten genoemd. Meppel heeft de Prinsengracht, Heerengracht en Keizersgracht. Het grappige is dat Amsterdam precies dezelfde grachtnamen heeft.

  De mensen die in Meppel wonen worden ook ''Meppeler Muggen'' of ''muggenspuiters'' genoemd. Veel inwoners omschrijven dat in Meppel wonen, voelt als het leven in een dorp, met de voorzieningen als in een stad. Tijdens de Donderdag Meppeldagen is er zomers altijd wat te doen in Meppel. In de zomervakantie worden er zes donderdagen achter elkaar allerlei activiteiten gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Donderdag Meppeldag.

  Foto bovenaan door: Kees Torn

   

  Makelaars in de buurt van Meppel:


   

  For English:

   

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel