AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Woningen aan het water in Meppel

Makelaars Meppel

Zoek je een goede makelaar in Meppel? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang reacties in je mailbox van de beste makelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en resultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van hun dienstverlening) van makelaars in Meppel en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Meppel

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Meppel opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Meppel gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
3
Verkoopsnelheid
34 dagen

Zoek je een aankoopmakelaar in Meppel?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Meppel? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Meppel die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Meppel

De makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn verbonden aan de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden, terwijl de VBO de tweede grootste branchevereniging is met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsvereniging met ongeveer 800 leden.

Makelaars die deel uitmaken van De NVM, VBO of VastgoedPRO moeten voldoen aan strenge opleidingseisen en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen alleen lid worden door het behalen van een specifiek makelaarsdiploma (uitgegeven door examenbureau SVMNIVO).

De NVM en VBO zijn zowel intern als extern gericht en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is echter alleen gericht op het ondersteunen van haar leden.

De prestaties van makelaars in Meppel

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Meppel om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Meppel presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Meppel

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Meppel is 38%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 38% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Koenermaat 35, Meppel- Verkoop
1 maand geleden verkocht
+2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 299.000)
Binnen 18 dagen verkocht
Eendrachtstraat 11, Meppel- Verkoop
3 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 325.000)
Binnen 50 dagen verkocht
Omslag 26, Meppel- Verkoop
6 maanden geleden verkocht
+1%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 550.000)
Binnen 26 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Meppel krijgen verkopers gemiddeld gezien 99% van het bedrag dat vooraf door de makelaar voor hun huis is ingeschat. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in Meppel gemiddeld in 34 dagen.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Wat is jouw huis waard? Bereken het binnen 1 minuut!

Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je het binnen 1 minuut berekend. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen automatisch alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast zoeken we uit welke woningen er de afgelopen tijd in de buurt zijn verkocht.

Na het invullen van het formulier ontvang je direct een e-mail van ons. Daarin vind je jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in jouw buurt.

Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Meppel

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Makelaars om je huis te verkopen in Meppel 

 

Van Ditshuizen Makelaardij

Dit makelaarskantoor is in 2010. Het team bestaat uit Jules van Ditshuizen en 3 andere medewerkers. De makelaardij ligt aan de Prinsengracht in Meppel.


Mijn Makelaar Rob de Jong

Dinette de Jong-Broer en Rob de Jong staan klaar als makelaars in Meppel. Ze zijn te vinden aan de Steenwijkerstraatweg. Ze nemen klussen aan in Ruinerwold, Ijhorst, Koekange, De Wijk, Staphorst, Wanneperveen, Nijeveen, Giethoorn en Meppel.


Oostergetel Makelaardij

Dit makelaarskantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de woningbranche. Ze zijn te vinden in het centrum van Meppel aan de Kleine Oever. De makelaardij zit vlak naast stadscafé Oasis.


 Van Santen Makelaardij Logo

 Van Santen Makelaardij

Julia Van Santen staat klaar voor klanten in Meppel, Dalfsen en de regio's daar in de buurt. De makelaardij helpt met verkoop, aankoop, taxatie en hypotheken. Het kantoor is te vinden aan de Koenermaat in Meppel, in het Zuid-Westen van Drenthe. 

 

Geschiedenis Meppel

De plaats Meppel is bekend sinds 1141, toen de naam werd genoteerd op een oorkonde. Het begon als een klein groepje boerderijen. Meppel werd al snel groter door inkomende binnenvaartschepen en groeide uit tot een handelscentrum. De turf uit Drenthe ging via de wateren zo naar het westen van Nederland. In 1644 kreeg Meppel stadsrechten. In Meppel zijn de stukken water in het centrum grachten genoemd. Meppel heeft de Prinsengracht, Heerengracht en Keizersgracht. Het grappige is dat Amsterdam precies dezelfde grachtnamen heeft.

De mensen die in Meppel wonen worden ook ''Meppeler Muggen'' of ''muggenspuiters'' genoemd. Veel inwoners omschrijven dat in Meppel wonen, voelt als het leven in een dorp, met de voorzieningen als in een stad. Tijdens de Donderdag Meppeldagen is er zomers altijd wat te doen in Meppel. In de zomervakantie worden er zes donderdagen achter elkaar allerlei activiteiten gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Donderdag Meppeldag.

Foto bovenaan door: Kees Torn

 

Makelaars in de buurt van Meppel:


 

For English:

 

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 16 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel