AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Snel makelaars vergelijken in Meppel?

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 16 december 2021
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Woningen aan het water in Meppel

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Meppel te vinden, is het belangrijk om je opties te kennen. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende diensten en tarieven van makelaars uit Meppel, krijg je inzicht in hun prestaties en lees je alles over de brancheverenigingen die er bestaan. Bepaal wat jij zoekt in een makelaar en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en expertise. Check onze top makelaars in Meppel en kies de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Met Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen in je mailbox van betrouwbare makelaars uit jouw buurt, inclusief persoonlijk bericht en kostenplaatje. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Meppel op basis van cijfers en beoordelingen en kan je tot 40% besparen op makelaarskosten. Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Meppel

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars in Meppel voor je bij. Er zijn 5 makelaars actief in deze plaats. De gemiddelde courtage in Meppel is % van de verkoopprijs. Je betaalt er gemiddeld aan makelaarskosten. Woningen in Meppel worden gemiddeld na 25 dagen verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars. Wil je inzicht in de recente resultaten van aankoopmakelaars? Ook daar kunnen we je bij helpen. Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

  Aantal makelaars
  5
  Verkoopsnelheid
  25 dagen

  Op zoek naar een aankoopmakelaar in Meppel?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Meppel? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

  De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

  • Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
  • Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
  • Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare makelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
  • Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Meppel

  NVM en VBO zijn de twee grootste brancheverenigingen voor makelaars in Nederland en tellen 4400 en 1100 leden. Daarnaast kunnen makelaars zich aansluiten bij VastgoedPro, een beroepsvereniging met 800 leden.

  Makelaars die deel uit willen maken van NVM, moeten voldoen aan:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het behalen van een specifiek makelaarsdiploma

  Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar iets duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar. Bij Mijn Verkoopmakelaar vind je verschillende makelaars die zijn aangesloten bij NVM, VBO en VastgoedPro. Je vindt er ook makelaars die volledig zelfstandig werken.

  De prestaties van makelaars in Meppel

  Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Meppel écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor je in goede handen bent.

  De betrouwbaardheid van makelaars in Meppel

  Zoek je een verkoopmakelaar in Meppel via ons platform, dan ontvang je in de reacties van makelaars een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid. In 33% van de gevallen is de daadwerkelijke verkoopopbrengst hoger dan vooraf door makelaars in Meppel wordt ingeschat.

  Koenermaat 35, Meppel- Verkoop
  4 maanden geleden verkocht
  +2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 299.000)
  Binnen 18 dagen verkocht
  Eendrachtstraat 11, Meppel- Verkoop
  6 maanden geleden verkocht
  100%van de vraagprijs (€ 325.000)
  Binnen 50 dagen verkocht
  Omslag 26, Meppel- Verkoop
  9 maanden geleden verkocht
  +1%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 550.000)
  Binnen 26 dagen verkocht
  Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Meppel krijgen verkopers gemiddeld gezien 99% van het bedrag dat vooraf door de makelaar voor hun huis is ingeschat. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in Meppel gemiddeld in 25 dagen.

  Wat doet een makelaar?

  Je kunt je huis ook zonder makelaar (ver)kopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het (ver)kopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis of het kopen van een woning?

  Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

  1. Het vinden van geschikte woningen (aankoop) en de plaatsing op Funda (verkoop)
  2. Het plannen en doen van bezichtigingen
  3. Het geregel rondom de onderhandelingen en het biedingsproces
  4. Het regelen van de juridische documenten

  Meer weten? Lees hier wat een verkoopmakelaar nog meer voor je regelt en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen.

  Wat is jouw huis waard? Bereken het binnen 1 minuut!

  Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je het binnen 1 minuut berekend. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen automatisch alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast zoeken we uit welke woningen er de afgelopen tijd in de buurt zijn verkocht.

  Na het invullen van het formulier ontvang je direct een e-mail van ons. Daarin vind je jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in jouw buurt.

  Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Meppel

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Makelaars om je huis te verkopen in Meppel 

   

  Van Ditshuizen Makelaardij

  Dit makelaarskantoor is in 2010. Het team bestaat uit Jules van Ditshuizen en 3 andere medewerkers. De makelaardij ligt aan de Prinsengracht in Meppel.


  Mijn Makelaar Rob de Jong

  Dinette de Jong-Broer en Rob de Jong staan klaar als makelaars in Meppel. Ze zijn te vinden aan de Steenwijkerstraatweg. Ze nemen klussen aan in Ruinerwold, Ijhorst, Koekange, De Wijk, Staphorst, Wanneperveen, Nijeveen, Giethoorn en Meppel.


  Oostergetel Makelaardij

  Dit makelaarskantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de woningbranche. Ze zijn te vinden in het centrum van Meppel aan de Kleine Oever. De makelaardij zit vlak naast stadscafé Oasis.


   Van Santen Makelaardij Logo

   Van Santen Makelaardij

  Julia Van Santen staat klaar voor klanten in Meppel, Dalfsen en de regio's daar in de buurt. De makelaardij helpt met verkoop, aankoop, taxatie en hypotheken. Het kantoor is te vinden aan de Koenermaat in Meppel, in het Zuid-Westen van Drenthe. 

   

  Geschiedenis Meppel

  De plaats Meppel is bekend sinds 1141, toen de naam werd genoteerd op een oorkonde. Het begon als een klein groepje boerderijen. Meppel werd al snel groter door inkomende binnenvaartschepen en groeide uit tot een handelscentrum. De turf uit Drenthe ging via de wateren zo naar het westen van Nederland. In 1644 kreeg Meppel stadsrechten. In Meppel zijn de stukken water in het centrum grachten genoemd. Meppel heeft de Prinsengracht, Heerengracht en Keizersgracht. Het grappige is dat Amsterdam precies dezelfde grachtnamen heeft.

  De mensen die in Meppel wonen worden ook ''Meppeler Muggen'' of ''muggenspuiters'' genoemd. Veel inwoners omschrijven dat in Meppel wonen, voelt als het leven in een dorp, met de voorzieningen als in een stad. Tijdens de Donderdag Meppeldagen is er zomers altijd wat te doen in Meppel. In de zomervakantie worden er zes donderdagen achter elkaar allerlei activiteiten gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Donderdag Meppeldag.

  Foto bovenaan door: Kees Torn

   

  Makelaars in de buurt van Meppel:


   

  For English:

   

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel