Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woningen aan het water in Meppel

Vergelijk makelaars in Meppel

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop? Op Mijn Verkoopmakelaar vind je snel en eenvoudig de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen. Voer hieronder jouw postcode en huisnummer in en ontvang - geheel gratis en vrijblijvend - reacties van makelaars in Meppel in je mailbox. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Meppel waarmee jij een klik hebt.

Lees meer over hoe over Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Makelaars in Meppel

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Meppel, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Meppel, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Meppel kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
3

De prestaties van makelaars in Meppel

Het vinden van een makelaar in Meppel met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in Meppel hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in Meppel jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in Meppel doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in Meppel geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Meppel is 75%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 75% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

de Kampen 130, Meppel
4 maanden geleden verkocht
112%van de vraagprijs (€ 345.000)
Binnen 16 dagen verkocht
Luzernevlinder 41B, Meppel
4 maanden geleden verkocht
128%van de vraagprijs (€ 258.000)
Binnen 560 dagen verkocht
Braamspinner 12, Meppel
4 maanden geleden verkocht
111%van de vraagprijs (€ 341.143)
Binnen 188 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Meppel zelfs 12% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je met het inmenten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is.

Daarnaast kan een makelaar jou wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite kosten maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, likje verf of een andere indeling van de woonkamer.

Als jouw woning er dan spik & span uitziet, zorgt de makelaar dat er duidelijke en mooie foto's worden gemaakt.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de website Funda. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichting aanvragen.

Vaak vinden deze in de 2 of 3 weken erna plaats. De makelaar plant en begeleid deze bezoeken. Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar daar dan niet bij bent.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht van de woning vindt plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Meppel

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • 13% hogere verkoopopbrengst
  • Gratis & vrijblijvend

Makelaars om je huis te verkopen in Meppel 

 

Van Ditshuizen Makelaardij

Dit makelaarskantoor is in 2010. Het team bestaat uit Jules van Ditshuizen en 3 andere medewerkers. De makelaardij ligt aan de Prinsengracht in Meppel.


Mijn Makelaar Rob de Jong

Dinette de Jong-Broer en Rob de Jong staan klaar als makelaars in Meppel. Ze zijn te vinden aan de Steenwijkerstraatweg. Ze nemen klussen aan in Ruinerwold, Ijhorst, Koekange, De Wijk, Staphorst, Wanneperveen, Nijeveen, Giethoorn en Meppel.


Oostergetel Makelaardij

Dit makelaarskantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de woningbranche. Ze zijn te vinden in het centrum van Meppel aan de Kleine Oever. De makelaardij zit vlak naast stadscafé Oasis.


 Van Santen Makelaardij Logo

 Van Santen Makelaardij

Julia Van Santen staat klaar voor klanten in Meppel, Dalfsen en de regio's daar in de buurt. De makelaardij helpt met verkoop, aankoop, taxatie en hypotheken. Het kantoor is te vinden aan de Koenermaat in Meppel, in het Zuid-Westen van Drenthe. 

 

Geschiedenis Meppel

De plaats Meppel is bekend sinds 1141, toen de naam werd genoteerd op een oorkonde. Het begon als een klein groepje boerderijen. Meppel werd al snel groter door inkomende binnenvaartschepen en groeide uit tot een handelscentrum. De turf uit Drenthe ging via de wateren zo naar het westen van Nederland. In 1644 kreeg Meppel stadsrechten. In Meppel zijn de stukken water in het centrum grachten genoemd. Meppel heeft de Prinsengracht, Heerengracht en Keizersgracht. Het grappige is dat Amsterdam precies dezelfde grachtnamen heeft.

De mensen die in Meppel wonen worden ook ''Meppeler Muggen'' of ''muggenspuiters'' genoemd. Veel inwoners omschrijven dat in Meppel wonen, voelt als het leven in een dorp, met de voorzieningen als in een stad. Tijdens de Donderdag Meppeldagen is er zomers altijd wat te doen in Meppel. In de zomervakantie worden er zes donderdagen achter elkaar allerlei activiteiten gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Donderdag Meppeldag.

Foto bovenaan door: Kees Torn

 

Makelaars in de buurt van Meppel:


 

For English:

 

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 16 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel