AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Vind een makelaar in Hilversum

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 22 januari 2024
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Makelaar in Hilversum

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Hilversum te vinden, is het belangrijk om je opties te kennen. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende diensten en tarieven van makelaars uit Hilversum, krijg je inzicht in hun prestaties en lees je alles over de brancheverenigingen die er bestaan. Bepaal wat jij zoekt in een makelaar en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en expertise. Check onze top makelaars in Hilversum en kies de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Met Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen in je mailbox van betrouwbare makelaars uit jouw buurt, inclusief persoonlijk bericht en kostenplaatje. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Hilversum op basis van cijfers en beoordelingen en kan je tot 40% besparen op makelaarskosten. Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Hilversum

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars in Hilversum voor je bij. Er zijn 30 makelaars actief in deze plaats. De gemiddelde courtage in Hilversum is 1.33% van de verkoopprijs. Je betaalt er gemiddeld € 4.963 aan makelaarskosten. Woningen in Hilversum worden gemiddeld na 34 dagen verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars. Wil je inzicht in de recente resultaten van aankoopmakelaars? Ook daar kunnen we je bij helpen. Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

  Gemiddelde courtage
  1.33%
  Gemiddeld tarief
  € 4.963
  Aantal makelaars
  30
  Verkoopsnelheid
  34 dagen

  Top-10 beste makelaars in Hilversum

  Dit zijn de top-10 van beste makelaars in Hilversum.

  1. Schuitema Makelaars
  2. NL Makelaars B.V.
  3. Voorneveld Makelaars
  4. De Ruiter Makelaarshuis Hilversum BV
  5. Semeijn Makelaardij
  6. KIJCK. makelaars
  7. Van Doorn Makelaardij
  8. Keizerskroon Makelaars
  9. Van Scherpenzeel Makelaars
  10. Van Dort Makelaardij

  Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten:

  • Het aantal verkochte en aangekochte woningen in Hilversum
  • De snelheid van verkoop en aankoop
  • De verkoopopbrengst in vergelijking met de ingeschatte opbrengst
  • De beoordelingen van eerdere verkopers en kopers in Hilversum

  Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

  Op zoek naar een aankoopmakelaar in Hilversum?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Hilversum? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

  De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

  • Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
  • Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
  • Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare makelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
  • Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Hilversum

  NVM en VBO zijn de twee grootste brancheverenigingen voor makelaars in Nederland en tellen 4400 en 1100 leden. Daarnaast kunnen makelaars zich aansluiten bij VastgoedPro, een beroepsvereniging met 800 leden.

  Makelaars die deel uit willen maken van NVM, moeten voldoen aan:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het behalen van een specifiek makelaarsdiploma

  Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar iets duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar. Bij Mijn Verkoopmakelaar vind je verschillende makelaars die zijn aangesloten bij NVM, VBO en VastgoedPro. Je vindt er ook makelaars die volledig zelfstandig werken.

  De prestaties van makelaars in Hilversum

  Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Hilversum écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor je in goede handen bent.

  De betrouwbaardheid van makelaars in Hilversum

  Zoek je een verkoopmakelaar in Hilversum via ons platform, dan ontvang je in de reacties van makelaars een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid. In 38% van de gevallen is de daadwerkelijke verkoopopbrengst hoger dan vooraf door makelaars in Hilversum wordt ingeschat.

  Berlagelaan 2, Hilversum- Verkoop
  1 maand geleden verkocht
  +2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 410.000)
  Binnen 30 dagen verkocht
  Oude Loosdrechtseweg 93, Hilversum- Verkoop
  3 maanden geleden verkocht
  +5%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 299.000)
  Binnen 18 dagen verkocht
  Beijerincklaan 2, Hilversum- Verkoop
  5 maanden geleden verkocht
  93%van de vraagprijs (€ 725.000)
  Binnen 104 dagen verkocht
  Een huis dat wordt verkocht in Hilversum levert gemiddeld 101% op van wat vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Hilversum neemt gemiddeld 34 dagen in beslag.

  Wat heb je aan een makelaar?

  Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt een makelaar voor:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda staan)
  2. Het plaatsen van jouw woning op woningsites, zoals Funda
  3. De bezichtigingen en onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van alle benodigde documenten

  Weten wat een makelaar nog meer doet? Lees meer over wat de werkzaamheden van een verkoopmakelaar zijn en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis of het kopen van een huis.

  Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Hilversum

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Hilversum

  Als je een makelaar inschakelt in Hilversum, betaal je hem of haar een vast bedrag of een makelaarscourtage. De kosten verschillen per makelaar, type woning en prijsklasse. De gemiddelde makelaarskosten in Hilversum zijn 1.33% van de aankoop-/verkoopprijs. In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.963, inclusief BTW en opstartkosten.

  Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

  Wil je exact weten wat een makelaarskantoor in Hilversum kost? Meld je dan gratis aan bij Mijn Verkoopmakelaar en ontvang prijsvoorstellen van de beste makelaars uit jouw buurt. Vergelijk objectief de kosten, diensten en resultaten met elkaar en maak jouw keuze!

  Kosten per prijsklasse
  Minder dan € 300.000
  1.5%
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  1.0%
  Meer dan € 600.000
  1.0%

  *Deze gegevens zijn van toepassing op verkoopmakelaars in Hilversum. Wil je meer weten over de kosten van aankoopmakelaars in jouw woonplaats? Stuur ons een berichtje, dan vertellen we je meer.

  Uitgelichte makelaarskantoren in Hilversum

  NL Makelaars

  NL Makelaars focust zich op de gehele woningmarkt in Nederland. Martin Houtzager heeft meer dan 20 jaar ervaring als makelaar en heeft in 2023 NL Makelaars opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, centraal in Nederland. 

  Bij NL Makelaars krijg je 100% garantie op een succesvolle verkoop van een woning met hun unieke concept. “Voor slechts eenmalig € 999,- je huis verkopen met full service en zeer hoge kwaliteit.”


  Makelaars in de buurt van Hilversum:


  Veelgestelde vragen

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Hilversum?

   Er zijn in Hilversum 30 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Hilversum. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Wat kost een makelaar in Hilversum?

   Een makelaar in Hilversum rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.33% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Hilversum rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.963. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel