AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

De beste makelaars in Zeist

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 28 augustus 2023
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Makelaar in Zeist

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Zeist te vinden, is het belangrijk om te weten wat voor soort makelaar je zoekt. Op deze pagina lees je welke diensten makelaars in Zeist aanbieden, wat hun tarieven zijn, hoe zij presteren en bij welke brancheverenigingen ze zich kunnen aansluiten. Bepaal welke zaken jij belangrijk vindt en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en deskundigheid. Check onze top makelaars in Zeist en vind de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Via Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen van makelaars uit jouw buurt in je mailbox, inclusief persoonlijk bericht en de tarieven voor hun dienstverlening. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Zeist op basis van cijfers en beoordelingen en kun je tot wel 40% besparen op makelaarskosten. Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Zeist

  Om je te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Zeist, houden we de gemiddelde cijfers voor je bij. Er zijn op dit moment 12 makelaars actief in Zeist. De gemiddelde makelaarscourtage ligt hier op 1.00% van de verkoopprijs. Je betaald gemiddeld € 4.264 aan makelaarskosten in Zeist. Het duurt gemiddeld 33 dagen totdat een woning in Zeist is verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars in Zeist. Ben je benieuwd naar de recente cijfers van aankoopmakelaars in deze plaats? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

  Gemiddelde courtage
  1.00%
  Gemiddeld tarief
  € 4.264
  Aantal makelaars
  12
  Verkoopsnelheid
  33 dagen

  Top-8 beste makelaars in Zeist

  Dit zijn de top-8 van beste makelaars in Zeist.

  1. DIRK Makelaars Taxateurs BV
  2. Nassau Makelaars
  3. Burgersdijk Makelaars Zeist
  4. Eerenbeemt makelaardij
  5. Rohlof Real Estate
  6. Vrijstad Vastgoed
  7. Keizerskroon Makelaars
  8. Visie Makelaardij

  Bovengenoemde makelaars in Zeist hebben het beste gepresteerd op basis van:

  • Het aantal verkopen en aankopen
  • De snelheid van het aankopen en verkopen van huizen in Zeist
  • De opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs
  • De beoordelingen van verkopers en kopers in Zeist

  Deze top-10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date.

  Aankoopmakelaar nodig in Zeist?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Zeist? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen!

  Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

  • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
  • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare makelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
  • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
  • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Zeist

  Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

  De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

  NVM-makelaars moeten aan verschillende kwaliteitseisen voldoen, zoals:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het bezit van een specifiek makelaarsdiploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO)

  Het opstarten van een NVM-kantoor vereist dan ook een uitgebreidere procedure dan bij VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

  De prestaties van makelaars in Zeist

  Als je makelaars in Zeist vergelijkt, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Wij houden daarom voor je bij hoe makelaars in Zeist presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen kloppen. Zo weet je precies welke makelaar écht doet wat hij belooft.

  Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Zeist via Mijn Verkoopmakelaar?

  In 50% van de gevallen worden woningen in Zeist voor een hogere verkoopprijs verkocht dan van tevoren door de makelaars wordt ingeschat.

  Ben je benieuwd naar de resultaten van een specifieke makelaar? Deze houden we ook voor je bij en kun je checken in je online omgeving nadat je je bij ons hebt aangemeld.

  Nelson Mandelalaan 134, Zeist- Verkoop
  1 maand geleden verkocht
  96%van de vraagprijs (€ 625.000)
  Binnen 29 dagen verkocht
  Slotlaan 121, Zeist- Verkoop
  2 jaar geleden verkocht
  +7%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 275.000)
  Binnen 36 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Zeist 102% op van wat de makelaars voor de verkoop hebben ingeschat. De gemiddelde verkoopsnelheid van een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar in Zeist is 33 dagen.

  Waarom kiezen voor een makelaar?

  Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis kopen of verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

  Een makelaar regelt zaken als:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda te vinden zijn)
  2. Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
  3. De bezichtigingen en de onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van de juridische documenten

  Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een verkoopmakelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis. Of wat een aankoopmakelaar allemaal voor je regelt en wat je moet weten over het kopen van een huis.

  Weten hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huidige woning? Gebruik onze gratis waardebepaling om binnen 1 minuut de woningwaarde te berekenen. Het werkt als volgt: vul je naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen vervolgens alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Tegelijkertijd onderzoeken wij welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd bij jou in de buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je iedere 2 maanden een update ontvangen over de actuele waarde van je woning? Vink dan de optie ‘Update waardestijging’ aan in het formulier. Zo bepaal je eenvoudig het beste moment voor het verkopen van je woning!

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Zeist

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Zeist

  Makelaars in Zeist kunnen op twee manieren kosten rekenen. Of ze rekenen met een makelaarscourtage, waarbij een percentage van de aankoop-/verkoopprijs in rekening wordt gebracht. Of ze brengen een vast bedrag in rekening na het aankopen/verkopen van de woning.

  De gemiddelde courtage van makelaars in Zeist is 1.00% van het aankoop-/verkoopbedrag. Dat komt neer op een gemiddeld bedrag van € 4.264 aan makelaarskosten. Dit bedrag is inclusief BTW en opstartkosten.

  Ben je benieuwd hoe de kosten van makelaars in Zeist zich verhouden tot de rest van Nederland? Je leest er alles over in ons artikel over de kosten van een makelaar. Of vergelijk direct de kosten van makelaars in Zeist door je gratis aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar.

  Kosten per prijsklasse
  Minder dan € 300.000
  1.3%
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  0.9%
  Meer dan € 600.000
  1.0%

  *Bovenstaande gegevens zijn van toepassing op verkoopmakelaars in Zeist. Wil je meer weten over de kosten van aankoopmakelaars in dit gebied? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je verder.

  Veelgestelde vragen

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Zeist?

   Er zijn in Zeist 12 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Zeist. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Wat kost een makelaar in Zeist?

   Een makelaar in Zeist rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.00% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Zeist rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.264. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel