Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Logo's van Utrechtse makelaars

Vergelijk makelaars in Nieuwegein

Zoek je een goede makelaar in Nieuwegein? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Nieuwegein en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

8 verkopers uit Nieuwegein kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Nieuwegein

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Nieuwegein opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Nieuwegein gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
14
Verkoopsnelheid
25 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Nieuwegein

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Nieuwegein. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Nieuwegein op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Bieden & Wonen Utrecht
 2. Aarendonk ERA Makelaardij
 3. Van Doorn Makelaardij
 4. RE/MAX Gildenhof Vaessen
 5. Walton makelaars
 6. Overduyn Makelaars
 7. Jacobi Makelaars
 8. LEF Makelaars & Taxateurs
 9. RE/MAX Gildenhof Kuhlmann
 10. Van Scherpenzeel Makelaars

Dit overzicht van beste makelaars in Nieuwegein is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar aankoopmakelaar in Nieuwegein?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Nieuwegein. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Nieuwegein

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Nieuwegein

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Nieuwegein om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Nieuwegein presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Nieuwegein

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Nieuwegein is 100%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 100% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Faustlaan 20, Nieuwegein
3 maanden geleden verkocht
+16%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 219.000)
Binnen 16 dagen verkocht
Ringfazant 33, Nieuwegein
11 maanden geleden verkocht
+13%meer opgebracht dan vooraf ingeschat (€ 317.500)
Binnen 33 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Nieuwegein levert gemiddeld 15% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Nieuwegein neemt gemiddeld 25 dagen in beslag.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Nieuwegein

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Nieuwegein

Qua makelaars moet je in Nieuwegein even goed opletten. Niet alle makelaars zijn namelijk even actief. Hierdoor zijn ze nét niet op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen.

Een paar makelaars willen we uitlichten: 

 

Logo Clavis Makelaars Nieuwegein

Clavis Makelaars

Clavis betekent 'sleutel' in het Latijn. De makelaardij is onder andere actief in: Nieuwegein, Bunnik, Houten, Ijsselstein en Vianen. Bij het kopje 'over ons' op de website van Clavis Makelaars is Frits Boer te zien. Frits is zelf makelaar en kantooreigenaar in de regio Nieuwegein en Houten. Het kantoor is te vinden aan de straat Eggeveld in Houten. 

 

Logo Moen Makelaars Nieuwegein

Moen Garantiemakelaars

Melanie Schriekenberg is de directeur van deze makelaardij. Samen met 5 medewerkers is dit makelaarskantoor actief in Nieuwegein en omgeving. Het kantoor zit op Boogstede 1, in het winkelcentrum Cityplaza van Nieuwegein.


 

Makelaars in de buurt van Nieuwegein

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel