AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Nieuwegein

Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Sfeerafbeelding van woning

Inhoudsopgave

  Huis verkopen in Nieuwegein

  Wil jij jouw huis in Nieuwegein verkopen? Dat doe je niet iedere dag! Mijn Verkoopmakelaar helpt je bij het vinden van de beste verkoopmakelaar in jouw stad. Laat je postcode en huisnummer achter en ontvang reacties van makelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Nieuwegein wilt verkopen.

  Over het verkopen van een woning in Nieuwegein

  Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Nieuwegein momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Nieuwegein gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

  Verkoopsnelheid
  52 dagen
  Vierkante meter prijs
  € 3.785
  Gemiddelde opbrengst
  € 388.944
  Gemiddeld tarief
  € 4.528

  Snel je huis verkopen in Nieuwegein

  Snel je huis verkopen in Nieuwegein? Daar kunnen wij je mee helpen. De woningmarkt staat er goed voor, en de meeste huizen in Nieuwegein worden snel verkocht. Om je woning extra snel te verkopen, zijn een aantal stappen cruciaal. Zo kost het vergelijken en uitkiezen van een goede makelaar doorgaans veel tijd, en verschilt het per makelaar hoe snel zij opereren m.b.t. het plannen van bezichtigingen en het maken van goede foto’s.

  Om de kans op een snelle en goede verkoop van je huis te versnellen, maak je gratis en vrijblijvend gebruik van Mijn Verkoopmakelaar. Meld je aan door je postcode en huisnummer in te vullen en ontvang reacties van de beste makelaars uit de buurt. Je bespaart hiermee enorm veel tijd, want je hoeft niet zelf individueel contact te leggen.

  In de reacties lees je alles over hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vergelijk de snelheid van verkopen en kies de partij waarmee jij de beste klik hebt.

  Tip: voeg duidelijke, representatieve foto’s toe aan je aanmelding, zodat de partijen direct een goede inschatting kunnen maken van de verkoopresultaten. Ook vergroot je de kans op het aantal reacties, waardoor je sneller kunt vergelijken en een keuze hebt gemaakt.

  Het verkopen van een huis in Nieuwegein duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 52 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

  Wat levert het verkopen van een huis in Nieuwegein op?

  Momenteel gaan de huizen in Nieuwegein als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Nieuwegein levert momenteel gemiddeld € 388.944 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Nieuwegein wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

  Gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuwegein

  Een goede manier om huizenprijzen in Nieuwegein met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Nieuwegein bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.785 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

  De vierkantemeterprijs van een appartement in Nieuwegein verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Nieuwegein meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

  Grootte woningPrijs per m2
  Tussen 60 m² en 100 m² € 4.296
  Tussen 100 m² en 200 m² € 3.780
  Meer dan 200 m² € 1.251

  De opbrengst van de verkoop in Nieuwegein is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 104% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

  De staat van de woning

  Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Nieuwegein ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Nieuwegein extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

  Het aantal potentiële kijkers en kopers

  Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Nieuwegein.

  Beoordelingen van verkopers in Nieuwegein

  Makelaars in Nieuwegein krijgen een gemiddelde beoordeling van 5 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit Nieuwegein die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

  Een huis verkopen in Nieuwegein via een makelaar

  De meeste verkopers in Nieuwegein schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

  Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

  Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Nieuwegein, de beste te selecteren voor de verkoop.

  Wat is mijn huis waard?

  Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Nieuwegein

  Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van het verkopen van een woning in Nieuwegein

  Het tarief van makelaars voor het verkopen van een huis in Nieuwegein is gemiddeld 1.00% van de verkoopopbrengst.

  Het verkopen van een huis in Nieuwegein kost gemiddeld € 4.528. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

  Verkooptransacties in Nieuwegein

  Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

  Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 57% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

  Gerrit Achterberghove 28, Nieuwegein- Verkoop
  3 maanden geleden verkocht
  +12%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 475.000)
  Binnen 15 dagen verkocht
  Wiegerslaan 6, Nieuwegein- Verkoop
  3 maanden geleden verkocht
  +11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 325.000)
  Binnen 24 dagen verkocht
  Markt 429, Nieuwegein- Verkoop
  4 maanden geleden verkocht
  97%van de verwachtte opbrengst (€ 326.000)
  Binnen 50 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Nieuwegein 104% op van wat zij voor de verkoop beloofd hebben.

  Top-5 beste makelaars in Nieuwegein voor het verkopen van een huis

  Dit zijn de 5 beste makelaars in Nieuwegein voor het verkopen van je huis.

  1. Aspekt Makelaars
  2. LEF Makelaars & Taxateurs
  3. RE/MAX Gildenhof
  4. Van Scherpenzeel Makelaars
  5. Mozaiek Makelaardij

  Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Nieuwegein via Mijn Verkoopmakelaar.

  Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Nieuwegein op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

  Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Nieuwegein

  • Wat levert het verkopen van een huis in Nieuwegein op?

   Een woning in Nieuwegein levert gemiddeld € 388.944 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Nieuwegein is: € 3.785 per m2.

   De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

  • Hoe snel is een huis in Nieuwegein verkocht?

   Het vekopen van een woning in Nieuwegein duurt gemiddeld 52 dagen.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel