AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Woning in Eindhoven

Makelaars Eindhoven

Zoek je een goede makelaar in Eindhoven? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang reacties in je mailbox van de beste makelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en resultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van hun dienstverlening) van makelaars in Eindhoven en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Eindhoven

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Eindhoven opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Eindhoven gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Gemiddelde courtage
1.15%
Gemiddeld tarief
€ 4.699
Aantal makelaars
27
Verkoopsnelheid
43 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Eindhoven

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Eindhoven. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Eindhoven op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. DHVC Vastgoed
 2. Huis-o-theek Makelaars & Taxateurs
 3. Mint Makelaars
 4. Broekx Makelaardij & Hypotheken
 5. Woonhub Makelaars
 6. vb&t Makelaars Eindhoven
 7. Coppelmans Makelaardij
 8. Investimus Woningmakelaars
 9. VMG makelaars
 10. Verkoopmakelaar Bas Eindhoven

Dit overzicht van beste makelaars in Eindhoven is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Eindhoven?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Eindhoven? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een woning. Hij of zij heeft een goed netwerk en kennis van de lokale woningmarkt. Je haalt dus de nodige kennis en ervaring in huis, zodat je met een prettig gevoel het aankoopproces ingaat. Je wordt geholpen bij de volgende zaken: het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen (als jij dat wilt), het doen van een goed bod, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp.

Een ander voordeel: aankoopmakelaars in Eindhoven hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen. Wil je alleen geholpen worden met bepaalde zaken en een aantal taken zelf uitvoeren? Veel makelaars bieden tegen gereduceerd tarief ook deeldiensten aan.

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars in Eindhoven doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Eindhoven

Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

De NVM is de grootste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij een dergelijke organisatie, moeten aan strenge opleidings- en ethische regels voldoen. De vereniging stelt hoge eisen aan haar leden en alleen makelaars met een specifiek diploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO) kunnen zich aansluiten.

Zowel de NVM als de VBO zijn intern als extern betrokken bij politieke onderwerpen en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is houdt zich daar niet mee bezig. Deze beroepsorganisatie is puur gericht op het ondersteunen van haar leden.

De prestaties van makelaars in Eindhoven

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Eindhoven om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Eindhoven presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Eindhoven

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Eindhoven is 60%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 60% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Kloosterdreef 8, Eindhoven- Verkoop
2 weken geleden verkocht
97%van de verwachtte opbrengst (€ 330.000)
Binnen 137 dagen verkocht
P Czn Hooftlaan 39, Eindhoven- Verkoop
2 maanden geleden verkocht
90%van de verwachtte opbrengst (€ 362.500)
Binnen 81 dagen verkocht
Haagbeemd 75, Eindhoven- Verkoop
2 maanden geleden verkocht
+3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 385.000)
Binnen 62 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Eindhoven levert gemiddeld 101% op van wat vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Eindhoven neemt gemiddeld 43 dagen in beslag.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Eindhoven

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Eindhoven

Ben je van plan om een makelaar in Eindhoven in te schakelen, en wil je weten welke kosten hieraan verbonden zijn? Het enige bedrag dat je betaalt aan de makelaar, is de courtage (de vergoeding aan de makelaar voor de hulp bij het verkopen van je woning). De makelaarscourtage betreft altijd een percentage van het verkoopbedrag.

De exacte kosten van makelaars in Eindhoven verschillen per type woning, prijsklasse en branchevereniging (NVM of niet). Gemiddeld is het tarief van een makelaar in Eindhoven 1.15% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.4%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.2%
Meer dan € 600.000
1.0%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.699, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Uitgelichte makelaarskantoren in Eindhoven

 

Logo Focus Makelaars Eindhoven

ERA Focus Makelaars Eindhoven

Deze makelaardij is onderdeel van de grotere ERA Focus organisatie, met vestigingen in 6 steden door heel Nederland. Het kantoor bestaat uit 4 makelaars: Bas, Eric, Robert-Jan en Tim. Zij zijn in te schakelen als verkoopmakelaar in Eindhoven. Maar ze zijn ook actief in omliggende plaatsen als Heeze, Mierlo, Son en Breugel, Valkenswaard en Waalre. Naast verkoop helpt het kantoor ook bij aankoop en taxatie.

Het makelaarskantoor werkt altijd met fotografie, verkoopstyling en ‘nieuwe’ plattegronden. Zo wordt jouw woning zo mooi mogelijk in de spreekwoordelijke ‘etalage’ gezet. Naast een plaatsing op funda.nl brengt ERA Focus Makelaars huizen ook actief aan de man via andere uitingen. Denk aan verkoopbrochures, een mailing naar omwonenden, plaatsingen op andere huizensites en het gebruik van socialmedia.

  

Logo DHVC Vastgoed Eindhoven

DHVC Vastgoed

Het Eindhovense makelaarskantoor staat onder leiding van Marcel Theunissen. Hij is een ervaren makelaar/taxateur met een passie voor marketing. Hij houdt de nieuwste ontwikkelingen en gadgets op het gebied van makelaardij nauwlettend in de gaten. Met een 8-koppig team runt hij een innovatief vastgoedbureau dat het anders doet dan traditionele concurrenten. Het kantoor onderscheidt zich door een sterke focus op socialmedia. De online kanalen worden dan ook optimaal ingezet voor het vinden van de beste kopers.

DHVC Vastgoed is lid van de NVM en is naast verkoop ook in te schakelen voor aankoop, taxatie huur en verhuur. Voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning kun je ook terecht bij deze makelaardij. Het kantoor is gevestigd aan de Aalsterweg 224 in Eindhoven. Maak voor bezoek eerst een afspraak.

  

 Logo Met Ons Makelaardij Eindhoven

Met Ons Makelaardij

Met Ons Makelaardij is een makelaarskantoor gevestigd in Valkenswaard. Daarnaast hebben ze ook een kantoor in Bergeijk. Het 4-koppige team uit Valkenswaard bestaat uit NVM-makelaars met jarenlange ervaring in de makelaardij. Makelaar Olaf Rekoert is getogen in Eindhoven en is zijn loopbaan daar ook gestart. Hij is verknocht aan de mooie stad en werkt dan ook graag op de Eindhovense woningmarkt.

Het team van Met Ons beschikt over een breed aandachtsgebied, waaronder bouwkundige kennis. Het kantoor is te bezoeken op de Luikerweg 23 in Valkenswaard. Maak voor een bezoek buiten kantoortijden eerst een afspraak.

  

vb&t Makelaars Eindhoven

vb&t Makelaars Eindhoven is 1 van de grotere makelaarskantoren van Noord-Brabant. Patricia Verhappen-Goudswaard geeft leiding aan deze vestiging. Gebruiker van Mijn Verkoopmakelaar worden doorgaans geholpen door Ton Loverbosch. vb&t Makelaars is naast Eindhoven, ook actief in Helmond en Den Bosch.

vb&t Makelaars heeft een eigen concept: vaste pakketprijzen waarbij je als verkoper zelf kunt kiezen welke diensten je afneemt en welke kosten daar bij horen: Easy together, Easy relaxed en Easy premium. Denk hierbij aan volledige ontzorging, een uitgebreide presentatie op Funda en het uitvoeren van bezichtigingen én onderhandelingen. Naast verkoop kan het kantoor ook van dienst zijn voor aankoopbegeleiding en taxaties.

  

Logo PM Makelaardij Eindhoven

PM Makelaardij

Pieter Meulenbroeks, eigenaar en naamgever van het kantoor, is met name actief in Veldhoven en Eindhoven. Naast verkoop is de PM Makelaardij ook in te schakelen als aankoopmakelaar. Het kantoor kenmerkt zich door persoonlijk contact en korte lijntjes en stelt alles in staat voor de snelle verkoop van woningen. 

 

Logo Mint Makelaars Eindhoven

Mint Makelaars

Bij Mint Makelaars draait alles om de wensen van de klant. De makelaardij stelt alles in staat om verkopers te ontzorgen gedurende het gehele verkoopproces. Anke Rombouts en Odette Beekmans zijn de dames die voor je klaarstaan in Eindhoven. Anke heeft jarenlange ervaring in de makelaardij en Odette heeft veel ervaring met fotografie. Ze is een “makelaar met camera”, zoals ze zelf zegt op LinkedIn. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Hurksestraat in Eindhoven.

De dames van Mint Makelaars staat op ieder moment voor je klaar om je te begeleiden en te helpen bij het verkoopproces. Ze geloven erin dat alleen met maximale aandacht en maatwerk een maximaal resultaat behaald wordt. Daarom maken zij samen met de verkoper een individueel plan van aanpak op basis van de woning en de persoonlijke situatie.

 

Logo Van Santvoort Makelaars Eindhoven

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars is opgericht in 1976 en momenteel gevestigd op de Boutenslaan in Eindhoven. De makelaardij heeft nog een 6-tal andere vestigingen, verspreid over Helmond, Eersel, Nuenen en Deurne. Van Santvoort Makelaars is een bekende spelers in het Zuid-Oost Brabantse makelaarslandschap. De vestiging in Eindhoven is met haar 12 medewerkers de grootste. De makelaardij houdt zich bezig met het verkopen en aankopen van particulier en zakelijk vastgoed.

Iedere woning die via Van Santvoort Makelaars in de verkoop gaat, wordt uitgebreid geplaatst op funda.nl. Het huis wordt professioneel op de foto gezet en de woning wordt verspreid onder de werkzoekenden die bij Van Santvoort staan ingeschreven. Verkopers krijgen toegang tot een persoonlijke omgeving op de website. Daar blijven ze 24/7 op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het verkoopproces.

  

Logo Hypodomus Makelaars Eindhoven

Hypodomus Makelaars

Dit grote makelaarskantoor staat onder leiding van Pascal Vlemmix. Met een achtergrond in marketing is het geen verrassing dat Hypodomus zo'n bekende naam is geworden voor het verkopen van een huis in Eindhoven. Hypodomus is een NVM-makelaar en is ook op zaterdagen en in de avonduren beschikbaar voor zijn klanten.

Om woningen optimaal aan woningzoekenden te presenteren, wordt alles op alles gezet door deze makelaardij. Zo zorgt de binnendienst o.a. voor 360-graden foto’s, digitale plattegronden en een realistische video-tour. Naast een prominente vermelding op Funda wordt ieder huis uitgebreid op de eigen website en in de digitale etalage op de vestiging van Hypodomus Makelaars getoond. Daarnaast wordt socialmedia ingezet om een nog groter bereik te creëren. 

 

Logo Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs Eindhoven

Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs

Makelaarskantoor Huis-O-Theek is sinds 1984 actief in Eindhoven en omstreken. De twee eigenaren zijn Tim Huijbregts en Robin Plaat. Ze hebben beiden altijd al in de makelaarswereld gewerkt. De heren zijn officieel lid van de NVM. Het kantoor zit bij het drukke kruispunt aan de Mauritsstraat in Eindhoven.

 

Logo Maas Makelaars Eindhoven

Maas Makelaars

Maas Makelaars bestaat uit 8 medewerkers. Deze Eindhovense Makelaardij doet bijna 250 transacties per jaar en bestaat al meer dan 90 jaar(!). De makelaardij werd namelijk opgericht in 1929 en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in Eindhoven en omstreken. Je kunt bij hen terecht voor de verkoop en aankoop van huizen in Eindhoven en omliggende dorpen als Best, Geldrop, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre.

Naar eigen zeggen ligt de toegevoegde waarde van deze ‘familiemakelaar’ bij de uitstekende presentatie van de woning. Maas Makelaars zorgt voor een professionele video en goede foto’s, een overtuigende verkooptekst en duidelijke plattegronden. Zelfs een Virtual Reality tour op Funda behoort tot de mogelijkheden. Voor woningstyling kunnen verkopers ook bij Maas Makelaars terecht. Het kantoor organiseert geregeld Open Huizen Dagen, waaraan verkopers gratis kunnen deelnemen. 

  

Logo Hendriks Makelaardij Eindhoven

Hendriks Makelaardij Eindhoven

Hendriks Makelaardij mag als onderdeel van de grootste makelaarsorganisatie van Nederland, Vivantus, natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. De Eindhovense vestiging wordt gerund door makelaars Pieter Adelaars en Lars Karsmakers, KRMT-makelaar Priscilla van Limpt en medewerker lokale office Merel van Oirschot. Het kantoor is gevestigd aan de Aalsterweg in Eindhoven.

 

Logo Makelaar van Uffelen Eindhoven

Makelaar van Uffelen

Frank van Uffelen nam de makelaardij van zijn vader over. Inmiddels bestaat het familiebedrijf al meer dan 40 jaar. Met 12 medewerkers is Van Uffelen een belangrijk makelaarskantoor in Eindhoven. Het kantoor is gevestigd aan de Brussellaan in Eindhoven, een andere vestiging vind je in Helmond.

Van Uffelen helpt klanten met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Best, Mierlo, Veldhoven, Son en Breugel, Valkenswaard en Waalre. Voor iedere klant wordt met zorg een verkoopstrategie bepaald. Om woningen bij het juiste publiek aan de man te brengen, worden alleen de beste middelen ingezet. Denk aan de meest uitgebreide plekken op Funda en de inzet van nieuwe media. 

Foto door: Metro Centric

  

Makelaars in de buurt van Eindhoven:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Eindhoven?

  Er zijn in Eindhoven 27 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Eindhoven. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Eindhoven?

  Een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.15% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.699. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 10 oktober 2023

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel