Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woning in Eindhoven

Makelaar in Eindhoven

Ontvang van makelaars in Eindhoven een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 37 verkopers uit Eindhoven vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Eindhoven

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Eindhoven, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Eindhoven, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Eindhoven kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Gemiddelde courtage
1.18%
Gemiddelde kosten
€ 4.899
Aantal makelaars
15

Dit zijn de top 10 makelaars in Eindhoven

Dit zijn de 10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Eindhoven.

 1. Era Focus makelaars Eindhoven
 2. DHVC Vastgoed
 3. Makelaar Max
 4. Mint Makelaars
 5. Huis-o-theek Makelaars & Taxateurs
 6. Investimus Woningmakelaars
 7. Debbie Mels Lommers makelaars
 8. VMG Makelaars Regio Eindhoven
 9. Woonhub Makelaars
 10. Makelaarskantoor Van Uffelen

De bovengenoemde makelaars in Eindhoven hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Eindhoven, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

De prestaties van makelaars in Eindhoven

In Eindhoven zijn tal van makelaars actief die je kunt inschakelen voor de verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu precies, of zelfs méér, dan hij of zij belooft? Op Mijn Verkoopmakelaar kunnen we jou dat precies vertellen. Hieronder lees je welke makelaars in Eindhoven goed presteren en te vertrouwen zijn. Wij houden namelijk, met uiterste precisie, voor je bij hoe de makelaars presteren ten opzichte van de belofte die ze vooraf aan verkopers maken. Transparanter dan dat krijg je het niet!

De betrouwbaardheid van makelaars in Eindhoven

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Eindhoven is 33%. Dat betekent dat de verkoop in 33% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt beloofd.

Mesdagstraat 9, Eindhoven
3 maanden geleden verkocht
99%van de verwachtte opbrengst (€ 450.000)
Binnen 26 dagen verkocht
Waterlinie 410, Eindhoven
11 maanden geleden verkocht
108%van de vraagprijs (€ 435.000)
Binnen 19 dagen verkocht
Waterfront 359, Eindhoven
11 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 469.000)
Binnen 10 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Eindhoven een 2% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Wat doet een makelaar?

Een makelaar helpt je met het verkopen van jouw huis in Eindhoven. De makelaar bepaalt samen met jou de vraagrpijs van de woning.

Vervolgens zorgt de makelaar dat er foto's worden gemaakt en dat de woning op funda komt te staan. Tot slot begeleidt de makelaar de bezichtigingen en helpt hij jou met de onderhandelingen.

Vergelijk makelaars in Eindhoven

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Eindhoven

Ben je van plan om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van je woning in Eindhoven, en wil je weten wat je ongeveer kwijt bent aan kosten? De makelaarskosten in Eindhoven zijn gemiddeld 1.18% van de verkoopopbrengst.

Het verkopen van een huis kost in Eindhoven gemiddeld € 4.899. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten.

De kosten van een makelaar bestaan enkel uit een vergoeding voor de makelaar, de makelaarscourtage genoemd. De kosten voor de notaris worden namelijk betaald door de koper. De courtage voor de makelaar verschilt per makelaar en is afhankelijk van de prijsklasse van je huis, het type woning en of het makelaarskantoor is aangesloten bij een branchevereniging (NVM).

Benieuwd hoe de makelaarskosten zich verhouden tot de percentages in de rest van Nederland, of de andere grote steden? Je leest het op onze pagina over de kosten van een makelaar. Schrijf je - geheel gratis en vrijblijvend - in bij Mijn Verkoopmakelaar en ontvang prijsvoorstellen van makelaars bij jou in de buurt!

Beoordelingen van verkopers via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Eindhoven krijgen een gemiddelde beoordeling van 5 sterren.

Over Met Ons Makelaars
20 december 2021
Zonder twijfel, Dé juiste keuze voor een makelaar in Eindhoven!
marktkennis
snelheid
aardig
Olaf en Roel reageren snel, ze zijn aardig en hebben ook een heel goede marktkennis. They also work fine in English, and attracted a buyer for a good price for our home. 10/10, you can't go wrong with them!
Ja ik raad deze makelaar aan
Nicholas | Mesdagstraat, Eindhoven

Uitgelichte makelaarskantoren in Eindhoven

Logo Focus Makelaars Eindhoven

 

ERA Focus Makelaars Eindhoven

Het kantoor bestaat uit 4 makelaars: Bas, Eric, Robert-Jan en Tim. Het kantoor is onderdeel van de grotere ERA Focus organisatie met vestigingen in 6 steden.

Naast verkoop, helpt het kantoor ook met aankoop en taxaties.

  

Logo DHVC Vastgoed Eindhoven

 

DHVC Vastgoed

Het Eindhovense makelaarskantoor staat onder leiding van Marcel Theunissen. Zijn interesse in nieuwe dingen en technieken zie je terug in hoe het kantoor zijn klanten bijstaat. 

De makelaardij helpt je niet alleen met het verkopen van jouw huis in Eindhoven. De organisatie kan jou ook helpen met aankoop, taxatie, huur en verhuur.

  

 Logo Met Ons Makelaardij Eindhoven

 

Met Ons Makelaardij

Het 4-koppige team uit Valkenswaard is mogelijk een gekke toevoeging in dit Eindhovense lijstje. Maar, mede doordat NVM-makelaar Olaf Rekoert getogen is in Eindhoven en zijn loopbaan is gestart in Eindhoven, is het kantoor ook regelmatig actief in de Eindhovense woningmarkt. 

 

Logo PM Makelaardij Eindhoven

PM Makelaardij

Pieter Meulenbroeks, eigenaar en naamgever van het kantoor is met name actief in Veldhoven en Einhoven.  Naast verkoop is Meulenbroeks ook actief als aankoopmakelaar.

 

Logo Mint Makelaars Eindhoven

 

Mint Makelaars

Anke Rombouts en Odette Beekmans zijn de dames die voor je klaarstaan in Eindhoven. Anke heeft al jarenlange ervaring in de makelaardij en Odette heeft veel ervaring met fotografie. Odette heeft ook een eigen website, photodette.nl. Odette is een makelaar met camera, zoals ze zelf zegt op LinkedIn. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Hurksestraat in Eindhoven.

 

Logo Van Santvoort Makelaars Eindhoven

 

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars bestaat heeft 3 vestigingen: Eindhoven, Helmond en Neunen. De vestiging in Eindhoven is de grootste van de organisatie.  Met 10 medewerkers zijn de actief in Eindhoven voor particulier en zakelijk vastgoed.

  

Logo Hypodomus Makelaars Eindhoven

 

Hypodomus Makelaars

Dit grote makelaarskantoor staat onder leiding van Pascal Vlemmix. Met een achtergrond in Marketing is het geen verrassing dat Hypodomus zo'n bekende naam is geworden voor het verkopen van een huis in Eindhoven.

 

Logo Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs Eindhoven

Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs

Makelaarskantoor Huis-O-Theek is sinds 1984 actief in Eindhoven en omstreken. De twee eigenaren zijn Tim Huijbregts en Robin Plaat. Ze hebben beiden altijd al in de makelaarswereld gewerkt. De heren zijn officieël lid van de NVM. Het kantoor zit bij het drukke kruispunt aan de Mauritsstraat in Eindhoven.

 

Logo Maas Makelaars Eindhoven

 

Maas Makelaars

Maas Makelaars bestaat uit 8 medewerkers. Deze Eindhovense Makelaardij doet bijna 250 transacties per jaar. 

  

Logo Hendriks Makelaardij Eindhoven

 

Hendriks Makelaardij Eindhoven

Als onderdeel van de grootste Makelaarsorganisatie van Nederland, mag de Eindhovense vestiging van Hendriks niet ontbreken in dit lijstje.

 

Logo Makelaar van Uffelen Eindhoven

 

Makelaar van Uffelen

Met 12 medewerkers is Van Uffelen een belangrijk kantoor in Eindhoven. Op de valreep nog in deze lijst.

Foto door: Metro Centric

 

Makelaars in de buurt van Eindhoven:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Eindhoven?

  Er zijn in Eindhoven 15 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Eindhoven. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Eindhoven?

  Een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.18% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.899. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 16 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel