Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woning in Eindhoven

Vergelijk makelaars in Eindhoven

Zoek je een goede makelaar in Eindhoven? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Eindhoven en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Al 54 verkopers uit Eindhoven gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Eindhoven

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Eindhoven opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Eindhoven gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Gemiddelde courtage
1.08%
Gemiddeld tarief
€ 4.864
Aantal makelaars
16
Verkoopsnelheid
24 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Eindhoven

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Eindhoven. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Eindhoven op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Era Focus makelaars Eindhoven
 2. Mint Makelaars
 3. Huis-o-theek Makelaars & Taxateurs
 4. DHVC Vastgoed
 5. Makelaar Max
 6. Woonhub Makelaars
 7. Investimus Woningmakelaars
 8. Debbie Mels Lommers makelaars
 9. VMG Makelaars Regio Eindhoven
 10. Makelaarskantoor Van Uffelen

Dit overzicht van beste makelaars in Eindhoven is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar aankoopmakelaar in Eindhoven?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Eindhoven. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Eindhoven

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Eindhoven

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Eindhoven om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Eindhoven presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Eindhoven

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Eindhoven is 70%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 70% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Graslelie 3, Eindhoven
3 weken geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 505.000)
Binnen 11 dagen verkocht
Schans 51, Eindhoven
2 maanden geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 345.000)
Binnen 7 dagen verkocht
Korenbloemstraat 60, Eindhoven
3 maanden geleden verkocht
99%van de verwachtte opbrengst (€ 380.000)
Binnen 22 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Eindhoven levert gemiddeld 6% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Eindhoven neemt gemiddeld 24 dagen in beslag.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je een hele hoop zorgen en stress uit handen. In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Eindhoven

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 12% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Eindhoven

Ben je van plan om een makelaar in Eindhoven in te schakelen, en wil je weten welke kosten hieraan verbonden zijn? Het enige bedrag dat je betaalt aan de makelaar, is de courtage (de vergoeding aan de makelaar voor de hulp bij het verkopen van je woning). De makelaarscourtage betreft altijd een percentage van het verkoopbedrag.

De exacte kosten van makelaars in Eindhoven verschillen per type woning, prijsklasse en branchevereniging (NVM of niet). Gemiddeld is het tarief van een makelaar in Eindhoven 1.08% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.2%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%
Meer dan € 600.000
0.8%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.864, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Recente beoordelingen in Eindhoven

Gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar beoordelen makelaars in Eindhoven gemiddeld met 5 sterren.

Over Met Ons Makelaars
20 december 2021
Zonder twijfel, Dé juiste keuze voor een makelaar in Eindhoven!
marktkennis
snelheid
aardig
Olaf en Roel reageren snel, ze zijn aardig en hebben ook een heel goede marktkennis. They also work fine in English, and attracted a buyer for a good price for our home. 10/10, you can't go wrong with them!
Ja ik raad deze makelaar aan
Nicholas | Mesdagstraat, Eindhoven

Uitgelichte makelaarskantoren in Eindhoven

Logo Focus Makelaars Eindhoven

 

ERA Focus Makelaars Eindhoven

Het kantoor bestaat uit 4 makelaars: Bas, Eric, Robert-Jan en Tim. Het kantoor is onderdeel van de grotere ERA Focus organisatie met vestigingen in 6 steden.

Naast verkoop, helpt het kantoor ook met aankoop en taxaties.

  

Logo DHVC Vastgoed Eindhoven

 

DHVC Vastgoed

Het Eindhovense makelaarskantoor staat onder leiding van Marcel Theunissen. Zijn interesse in nieuwe dingen en technieken zie je terug in hoe het kantoor zijn klanten bijstaat. 

De makelaardij helpt je niet alleen met het verkopen van jouw huis in Eindhoven. De organisatie kan jou ook helpen met aankoop, taxatie, huur en verhuur.

  

 Logo Met Ons Makelaardij Eindhoven

 

Met Ons Makelaardij

Het 4-koppige team uit Valkenswaard is mogelijk een gekke toevoeging in dit Eindhovense lijstje. Maar, mede doordat NVM-makelaar Olaf Rekoert getogen is in Eindhoven en zijn loopbaan is gestart in Eindhoven, is het kantoor ook regelmatig actief in de Eindhovense woningmarkt. 

 

Logo PM Makelaardij Eindhoven

PM Makelaardij

Pieter Meulenbroeks, eigenaar en naamgever van het kantoor is met name actief in Veldhoven en Einhoven.  Naast verkoop is Meulenbroeks ook actief als aankoopmakelaar.

 

Logo Mint Makelaars Eindhoven

 

Mint Makelaars

Anke Rombouts en Odette Beekmans zijn de dames die voor je klaarstaan in Eindhoven. Anke heeft al jarenlange ervaring in de makelaardij en Odette heeft veel ervaring met fotografie. Odette heeft ook een eigen website, photodette.nl. Odette is een makelaar met camera, zoals ze zelf zegt op LinkedIn. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Hurksestraat in Eindhoven.

 

Logo Van Santvoort Makelaars Eindhoven

 

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars bestaat heeft 3 vestigingen: Eindhoven, Helmond en Neunen. De vestiging in Eindhoven is de grootste van de organisatie.  Met 10 medewerkers zijn de actief in Eindhoven voor particulier en zakelijk vastgoed.

  

Logo Hypodomus Makelaars Eindhoven

 

Hypodomus Makelaars

Dit grote makelaarskantoor staat onder leiding van Pascal Vlemmix. Met een achtergrond in Marketing is het geen verrassing dat Hypodomus zo'n bekende naam is geworden voor het verkopen van een huis in Eindhoven.

 

Logo Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs Eindhoven

Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs

Makelaarskantoor Huis-O-Theek is sinds 1984 actief in Eindhoven en omstreken. De twee eigenaren zijn Tim Huijbregts en Robin Plaat. Ze hebben beiden altijd al in de makelaarswereld gewerkt. De heren zijn officieël lid van de NVM. Het kantoor zit bij het drukke kruispunt aan de Mauritsstraat in Eindhoven.

 

Logo Maas Makelaars Eindhoven

 

Maas Makelaars

Maas Makelaars bestaat uit 8 medewerkers. Deze Eindhovense Makelaardij doet bijna 250 transacties per jaar. 

  

Logo Hendriks Makelaardij Eindhoven

 

Hendriks Makelaardij Eindhoven

Als onderdeel van de grootste Makelaarsorganisatie van Nederland, mag de Eindhovense vestiging van Hendriks niet ontbreken in dit lijstje.

 

Logo Makelaar van Uffelen Eindhoven

 

Makelaar van Uffelen

Met 12 medewerkers is Van Uffelen een belangrijk kantoor in Eindhoven. Op de valreep nog in deze lijst.

Foto door: Metro Centric

 

Makelaars in de buurt van Eindhoven:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Eindhoven?

  Er zijn in Eindhoven 16 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Eindhoven. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Eindhoven?

  Een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.08% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.864. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 16 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel