Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woningen in Den Bosch Centrum

Makelaars in Den Bosch

Zoek je een goede makelaar in Den Bosch? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder gratis en vrijblijvend je postcode en huisnummer in en geef de specificaties van je huis door. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Den Bosch in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, verkoopsnelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 29 verkopers uit Den Bosch vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Den Bosch

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Den Bosch, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Den Bosch? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Gemiddelde courtage
1.06%
Gemiddeld tarief
€ 4.805
Aantal makelaars
13
Verkoopsnelheid
18 dagen

Dit zijn de top 7 beste makelaars in Den Bosch

Dit is de top-7 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Den Bosch.

 1. House to sell Den Bosch
 2. Nextmove Makelaars
 3. RE/MAX Optimus Makelaars Slenters
 4. Viermakelaars
 5. Woonhub Makelaars Den Bosch
 6. WONEN Makelaars Den Haag
 7. House to sell Rosmalen

Dit overzicht van beste makelaars in Den Bosch is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Den Bosch?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Den Bosch. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Den Bosch

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Den Bosch

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Den Bosch kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Den Bosch vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Den Bosch via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Den Bosch ligt op 85%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 85% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

Churchilllaan 143, 's-Hertogenbosch
3 maanden geleden verkocht
+13%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 300.000)
Binnen 25 dagen verkocht
Willem Crulstraat 11, 's-Hertogenbosch
3 maanden geleden verkocht
+5%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 285.000)
Binnen 26 dagen verkocht
Zwaenenstede 4, 's-Hertogenbosch
4 maanden geleden verkocht
+2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 635.000)
Binnen 17 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Den Bosch zelfs 9% meer op dan dat zij voor de verkoop hebben ingeschat. De gemiddelde verkoopsnelheid van een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar in Den Bosch is 18 dagen.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Den Bosch

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Den Bosch

Wil je een makelaarskantoor inschakelen bij het verkopen van je woning in Den Bosch, en vraag je je af hoeveel kosten daaraan verbonden zijn? Makelaars werken met een courtage: een vergoeding die je betaalt voor gebruikmaking van hun diensten.

Dit kan een vast bedrag zijn, maar is meestal een percentage van de verkoopopbrengst van je woning. De hoogte van deze courtage verschilt per type woning en segment, en is ook afhankelijk van of een makelaar zich al dan niet heeft aangesloten bij een beroepsorganisatie (NVM of VBO). De courtagekosten zijn de enige kosten die je maakt. De notariskosten worden namelijk door de aankopende partij betaald.

In Den Bosch zijn de gemiddelde makelaarskosten 1.06% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.2%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.2%
Meer dan € 600.000
1.2%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.805, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Uitgelichte makelaars in Den Bosch

Logo House to Sell in Den Bosch

  

House to Sell Den Bosch

Carola van der Krabben leidt het kantoor in Den Bosch. Vanuit Den Bosch wordt ook de rest van de House to Sell-organisatie geleid.

 

  Logo RE/MAX Optimus Makelaars Den Bosch

 

RE/MAX Optimus Makelaars

Vanuit Oisterwijk verkoop Harrie van Beers ook woningen in Den Bosch. Zijn snelgroeiende kantoor mocht niet ontbreken in dit lijstje.

RE/MAX is een internationale makelaarsorganisatie met meerderde kantoren in Nederland. 

 

 Logo van Stoffels Makelaardij Den Bosch

 

Stoffels Makelaardij

Vanuit Rosmalen is Stoffels Makelaardij ook actief in Den Bosch. Het kantoor, bestaande uit 4 medewerkers, verkoopt zo'n 100 huizen per jaar.

Als je je huis in Den Bosch wilt verkopen, heb je waarschijnlijk contact met Bart Stoffels of Hans van der Putten.

 

Logo Activo Makelaardij Molenhoek

 

Activo Makelaardij

Activo makelaardij is actief vanuit Molenhoek en verkoopt veel huizen in Den Bosch. Het team bestaat uit 7 medewerkers. Wij hebben de meeste ervaring met Jolien van den Hogen.

  

Logo Boumij Makelaars

  

Boumij Makelaars

Boumij is een bekende makelaar in de omgeving. Het kantoor kent 23 medewerkers. Als grote bekende mocht het kantoor niet ontbreken in dit lijstje.

Wij hebben er nog maar weinig ervaring mee, dus staat de makelaardij niet al te hoog.

   

Logo AMB Makelaars Den Bosch

  

AMB Makelaars

AMB makelaars bestaat uit 8 medewerkers. Het kantoor heeft naast 's-Hertogensbosch ook vestigingen in Vught en Drunen. 

  

Logo Bijzonder Wonen Makelaardij

   

Bijzonder Wonen Makelaardij

Een bijzondere toevoeging in dit lijstje. De makelaardij doet alleen hele bijzondere objecten, die wat meer aandacht nodig hebben. En daar zijn ze harstikke goed in.

Qua aantallen hoort het kantoor hier niet, maar mocht je een bijzondere woning in Den Bosch hebben dan is dit juist het kantoor wat je moet kiezen!

  

Logo Nextmove Makelaars Den Bosch

   

Nextmove Makelaars

Nextmove is de stoerste in de lijst. Dit VBO-kantoor is niet bang om buiten de gebaande paden te gaan. Het gezicht van de Bosche makelaars is Frank Reede.

Foto door: Metro Centric

 

Makelaars in de buurt van Den Bosch:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Bosch?

  Er zijn in Den Bosch 13 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Den Bosch. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Den Bosch?

  Een makelaar in Den Bosch rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.06% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Den Bosch rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.805. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 17 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel