Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in Den Bosch

Start de verkoop van jouw huis in Den Bosch. Meld je woning aan en krijg reacties van meerdere makelaars.

Al 15 verkopers uit Den Bosch hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Den Bosch

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Den Bosch voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Den Bosch. Check de actuele data hier:

Vierkante meter prijs
€ 3.134
Gemiddelde opbrengst
€ 322.500
Gemiddelde kosten
€ 3.576

Snel je huis verkopen in Den Bosch

Snel je huis verkopen in Den Bosch? Daar kunnen wij je mee helpen. De woningmarkt staat er goed voor, en de meeste huizen in Den Bosch worden snel verkocht. Om je woning extra snel te verkopen, zijn een aantal stappen cruciaal. Zo kost het vergelijken en uitkiezen van een goede makelaar doorgaans veel tijd, en verschilt het per makelaar hoe snel zij opereren m.b.t. het plannen van bezichtigingen en het maken van goede foto’s.

Om de kans op een snelle en goede verkoop van je huis te versnellen, maak je gratis en vrijblijvend gebruik van Mijn Verkoopmakelaar. Meld je aan door je postcode en huisnummer in te vullen en ontvang reacties van de beste makelaars uit de buurt. Je bespaart hiermee enorm veel tijd, want je hoeft niet zelf individueel contact te leggen.

In de reacties lees je alles over hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vergelijk de snelheid van verkopen en kies de partij waarmee jij de beste klik hebt.

Tip: voeg duidelijke, representatieve foto’s toe aan je aanmelding, zodat de partijen direct een goede inschatting kunnen maken van de verkoopresultaten. Ook vergroot je de kans op het aantal reacties, waardoor je sneller kunt vergelijken en een keuze hebt gemaakt.

Wat levert het verkopen van een huis in Den Bosch op?

Het verkopen van een woning in Den Bosch levert gemiddeld € 322.500 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Den Bosch

Een goede manier om huizenprijzen in Den Bosch met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Den Bosch bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.134 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Den Bosch verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Den Bosch meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 60 m² en 100 m² € 3.166
Tussen 100 m² en 200 m² € 3.118

De opbrengst van de verkoop in Den Bosch is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 15% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Den Bosch ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Den Bosch extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie m.b.t. de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Den Bosch.

Een huis verkopen in Den Bosch via een makelaar

De meeste verkopers in Den Bosch schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Den Bosch, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Den Bosch

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Den Bosch

Het tarief van makelaars voor het verkopen van een huis in Den Bosch is gemiddeld 1.25% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.1%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%

De kosten van het verkopen van een huis in Den Bosch zijn gemiddeld € 3.576. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Verkooptransacties in Den Bosch

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 100% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Neerstraat 185, 's-Hertogenbosch
2 maanden geleden verkocht
104%van de vraagprijs (€ 297.500)
Binnen 29 dagen verkocht
Neerstraat 10, 's-Hertogenbosch
3 maanden geleden verkocht
125%van de vraagprijs (€ 310.000)
Binnen 6 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Den Bosch een 15% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Top-5 beste makelaars in Den Bosch voor het verkopen van een huis

Dit zijn de 5 beste makelaars in Den Bosch voor het verkopen van je huis.

 1. House to sell Den Bosch
 2. Nextmove Makelaars
 3. Steenkamer Makelaardij
 4. RE/MAX TOONaangevend
 5. WONEN Makelaars Den Haag

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars preseteren in Den Bosch via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Den Bosch op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Den Bosch

 • Wat levert het verkopen van een huis in Den Bosch op?

  Een woning in Den Bosch levert gemiddeld € 322.500 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Den Bosch is: € 3.134 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Den Bosch verkocht?

  Het vekopen van een woning in Den Bosch duurt gemiddeld ****.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel