Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Huizen in het centrum van 's-Hertogenbosch

Huis verkopen in Den Bosch

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Den Bosch? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Den Bosch te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Den Bosch wilt verkopen.

Al 35 verkopers uit Den Bosch hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Den Bosch

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Den Bosch voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Den Bosch. Check de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
31 dagen
Vierkante meter prijs
€ 4.104
Gemiddelde opbrengst
€ 418.296
Gemiddeld tarief
€ 5.145

Snel je huis verkopen in Den Bosch

Heb je haast met het verkopen van je huis in Den Bosch, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Den Bosch is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Den Bosch een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Den Bosch het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Den Bosch jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Het verkopen van een huis in Den Bosch duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 31 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Den Bosch op?

Het verkopen van een woning in Den Bosch levert gemiddeld € 418.296 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Den Bosch

Een goede manier om huizenprijzen in Den Bosch met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Den Bosch bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 4.104 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Den Bosch verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Den Bosch meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Minder dan 60 m² € 5.271
Tussen 60 m² en 100 m² € 4.837
Tussen 100 m² en 200 m² € 3.208
Meer dan 200 m² € 2.684

De opbrengst van de verkoop in Den Bosch is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 7% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Den Bosch ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Den Bosch extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Den Bosch.

Een huis verkopen in Den Bosch via een makelaar

De meeste verkopers in Den Bosch schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Den Bosch, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Den Bosch

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Den Bosch

Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in Den Bosch rekent gemiddeld 1.05% van de verkoopopbrengst.

De kosten van het verkopen van een huis in Den Bosch zijn gemiddeld € 5.145. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Verkooptransacties in Den Bosch

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 81% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Orthen 98a, 's-Hertogenbosch
3 weken geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 325.000)
Binnen 69 dagen verkocht
van der Nootstraat 21, 's-Hertogenbosch
1 maand geleden verkocht
98%van de vraagprijs (€ 395.000)
Binnen 16 dagen verkocht
Bowierstraat 87, 's-Hertogenbosch
1 maand geleden verkocht
91%van de vraagprijs (€ 250.000)
Binnen 75 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Den Bosch een 7% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Den Bosch

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Den Bosch.

 1. House to sell Den Bosch
 2. RE/MAX Optimus Makelaars Slenters
 3. Nextmove Makelaars
 4. Viermakelaars
 5. Zuyderleven

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Foto bovenaan door: Metro Centric

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Den Bosch

 • Wat levert het verkopen van een huis in Den Bosch op?

  Een woning in Den Bosch levert gemiddeld € 418.296 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Den Bosch is: € 4.104 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Den Bosch verkocht?

  Het vekopen van een woning in Den Bosch duurt gemiddeld 31 dagen.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 25 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel