Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Appartementen in Lelystad

Makelaars Lelystad

Zoek je een goede makelaar in Lelystad? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Lelystad en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

36 verkopers uit Lelystad kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Lelystad

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Lelystad. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Lelystad. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Lelystad die het beste bij je past!

Gemiddelde courtage
1.13%
Gemiddeld tarief
€ 4.000
Aantal makelaars
18
Verkoopsnelheid
33 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Lelystad

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in Lelystad voor je bij.

Dit is de top-10 van beste makelaars in Lelystad.

 1. Rohlof Real Estate Lelystad
 2. Kopen met Kijken Makelaardij
 3. Rademakelaars
 4. Balm Makelaardij
 5. WT Wonen
 6. Uw Paleis en Hypotheek
 7. VLIEG Lelystad
 8. Wouters Partners
 9. PTM Vastgoed
 10. De Actieve Makelaar

De bovengenoemde makelaars in Lelystad hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Lelystad, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Zoek je een aankoopmakelaar in Lelystad?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Lelystad? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Lelystad die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Lelystad

De makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn verbonden aan de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden, terwijl de VBO de tweede grootste branchevereniging is met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsvereniging met ongeveer 800 leden.

Makelaars die deel uitmaken van de NVM, moeten voldoen aan strenge opleidingseisen en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen alleen lid worden door het behalen van een specifiek makelaarsdiploma (uitgegeven door examenbureau SVMNIVO). Hierdoor is het opstarten van een NVM-kantoor intensiever dan bij de VBO en VastgoedPro. Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar wat duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar.

De NVM en VBO zijn zowel intern als extern gericht en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is echter alleen gericht op het ondersteunen van haar leden zonder politieke lobby of extern ingrijpen.

De prestaties van makelaars in Lelystad

Het vinden van een makelaar in Lelystad met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in Lelystad hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in Lelystad jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in Lelystad doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in Lelystad geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Lelystad is 84%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 84% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

Kopenhagenlaan 33, Lelystad
3 weken geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 397.000)
Binnen 13 dagen verkocht
Beemster 89, Lelystad
2 maanden geleden verkocht
+7%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 295.000)
Binnen 7 dagen verkocht
De Schans 16 8, Lelystad
5 maanden geleden verkocht
96%van de vraagprijs (€ 350.000)
Binnen 36 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Lelystad krijgen verkopers gemiddeld gezien 9% meer voor hun huis dan vooraf ingeschat. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in Lelystad gemiddeld in 33 dagen.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in Lelystad

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 4% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Lelystad

De kosten van een makelaar in Lelystad verschillen per prijsklasse, type woning en branchevereniging (NVM of niet). Het bedrag dat je betaalt aan de makelaar, bestaat enkel uit de courtage: een percentage van het verkoopbedrag van de woning. De kosten van de notaris worden namelijk door de koper betaald.

Het gemiddelde tarief van makelaars in Lelystad 1.13% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.2%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%
Meer dan € 600.000
1.0%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.000, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Beoordelingen over makelaars in Lelystad

Makelaars in Lelystad worden door gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar beoordeeld met gemiddeld 5 sterren.

Over Kopen met Kijken Makelaardij
25 oktober 2022
Een makelaar met hart voor haar cliënten
Fatima reageerde snel en kon duidelijk aangeven wat ze zou kunnen betekenen, zelfs bij een aanvankelijke verkoopuitdaging
Goede tips en adviezen om de eigen woning verkoopklaar te krijgen
Fatima toont een warme belangstelling, denkt mee, maar komt ook met een goede strategie en neemt hé als klant goed mee in wat er gaat komen
Ik startte met een verkoopvraag, maar heb Fatima ook betrokken bij de aankoop omdat ik veel vertrouwen voelde in haar kunnen. Ze was goed bereikbaar voor allerlei vragen, communiceert rustig, positief en duidelijk en ziet mogelijkheden ipv drempels. Een hele prettige ervaring in een spannend traject. Superblij met zowel verkoop als aankoop!
Ja ik raad deze makelaar aan
Laetitia | Bleyenbeekstraat, Almere
Over Kopen met Kijken Makelaardij
30 september 2022
Een betere ga je echt niet vinden.
Heeft veel kennis van zaken van de business.
Is scherp, fanatiek en betrouwbaar.
Haar warme en vriendelijke uitstraling en communicatie.
Te laag courtage. Zulke kwaliteit verdiend meer.
Fatima is een charismatische vrouw die van aanpakken weet. In een kennismakingsgesprek wist ik in 5 minuten dat ik bij haar moest zijn. Zij heeft een duidelijk plan en stelt de wensen van de verkoper centraal. Zij communiceerd kort, snel en duidelijk en je weet altijd wat de stand van zaken is. Ze heeft verstand van makelaardij, hypotheken en heeft een netwerk.
Ja ik raad deze makelaar aan
Arjan | Cyclaamstraat, Almere

Uitgelichte makelaarskantoren in Lelystad

Deze makelaarskantoren in Lelystad verkopen de meeste woningen in Lelystad.

 

Logo Makelaardij Van Der Linden Lelystad

  

Makelaardij Van Der Linden

 • 210 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 7 huizen aangekocht
 • 3 makelaars in dienst
 • Gemiddelde beoordeling voor verkoop: 8,7

Makelaardij Van Der Linden verkoopt heel veel nieuwgebouwde woningen in Lelystad. Daardoor hebben zij in de afgelopen 12 maanden veel woningen verkocht. 

  

Logo De Boer Makelaardij en Assurantien Lelystad

 

De Boer Makelaardij en Assurantien

 • 155 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 2 huizen aangekocht
 • 5 makelaars in dienst
 • Gemiddelde beoordeling voor verkoop: 9,3

Dit NVM kantoor houdt zich bezig met verkoop, aankoop, taxaties en financieeladvies. Je kunt dus ook bij De Boer Makelaardij terecht voor je hypotheek.

 

 Logo Buisman Makelaars

 

Buisman Makelaars

 • 174 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 11 huizen aangekocht
 • 5 makelaars in dienst
 • Gemiddelde beoordeling voor verkoop: 9,2

Buisman Makelaars wordt geleid door Paul Buisman. Samen met zijn 4 collega's helpen ze huisverkopers en huizenkopers in Lelystad. 

 

Logo De 4 Linden Makelaardij Lelystad

 

De 4 Linden Makelaardij

 • 79 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 4 huizen aangekocht
 • 8 makelaars in dienst

De 4 Linden Makelaardij heeft niet beoordelingen zichtbaar gemaakt. Daardoor is het moeilijk in te schatten hoe andere verkopers de dienstverlening vonden.

  

Logo Vlieg Makelaars Lelystad

  

Vlieg Makelaars

 • 58 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 10 huizen aangekocht
 • 3 makelaars in dienst
 • Gemiddelde beoordeling voor verkoop: 9,6

Vlieg Makelaars is heel groot in het noord-westen van Nederland. Zij hebben in bijna alle grote Noord-Hollandse steden een kantoor. Het kantoor in Lelystad wordt geleid door Jelte Post.

   

Logo Sinke Lelystad

  

Sinke Lelystad

 • 51 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 3 huizen aangekocht
 • 6 makelaars in dienst
 • Gemiddelde beoordeling voor verkoop: 9,1

SInke heeft kantoren in heel Flevoland. In totaal heeft de makelaardij 6 vestigingen.

  

Logo Voerman Garantiemakelaars Lelystad

   

Voerman Garantiemakelaars

 • 36 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 4 huizen aangekocht
 • 2 makelaars in dienst
 • Gemiddelde beoordeling voor verkoop: 8,4

Dit NVM-kantoor bestaat al sinds 1992. Je vindt het kantoor op de Meentweg 1.

  

Logo Wouter en Partners Makelaars

   

Wouter en Partners Makelaars

 • 20 huizen verkocht in de afgelopen 12 maanden
 • 6 huizen aangekocht
 • 3 makelaars in dienst
 • Gemiddelde beoordeling voor verkoop: 9,0

Dit 3-koppige makelaarkantoor vind je op de middenweg nummer 22. Van dit kantoor zijn maar weinig beoordelingen te vinden, daarom hebben staat deze makelaar niet al te hoog op de lijst.

Foto door: Tomasz Baranowski

 

Makelaars in de buurt van Lelystad:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Lelystad?

  Er zijn in Lelystad 18 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Lelystad. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Lelystad?

  Een makelaar in Lelystad rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.13% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Lelystad rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.000. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 17 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel