Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Luchtballonnen evenement in Ede

Vergelijk makelaars in Ede

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Ede een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Ede waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 11 verkopers uit Ede gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Ede

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Ede opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Ede gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
9
Verkoopsnelheid
22 dagen

Dit zijn de top 6 beste makelaars in Ede

Dit is de top-6 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Ede. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Ede op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Makelaardij Prins
 2. Vendome Makelaardij
 3. Zuiderhoek makelaars
 4. De Lorijn makelaars
 5. Het woonhart makelaardij
 6. Rohlof Real Estate | Amersfoort

Dit overzicht van beste makelaars in Ede is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Ede?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Ede? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een woning. Hij of zij heeft een goed netwerk en kennis van de lokale woningmarkt. Je haalt dus de nodige kennis en ervaring in huis, zodat je met een prettig gevoel het aankoopproces ingaat. Je wordt geholpen bij de volgende zaken: het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen (als jij dat wilt), het doen van een goed bod, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp.

Een ander voordeel: aankoopmakelaars in Ede hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen. Wil je alleen geholpen worden met bepaalde zaken en een aantal taken zelf uitvoeren? Veel makelaars bieden tegen gereduceerd tarief ook deeldiensten aan.

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars in Ede doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Ede

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Ede

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Ede om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Ede presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Ede

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Ede is 64%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 64% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Hessenweg 31, Ede
2 maanden geleden verkocht
+19%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 539.000)
Binnen 11 dagen verkocht
Kamperfoelielaan 13, Ede
3 maanden geleden verkocht
96%van de vraagprijs (€ 525.000)
Binnen 34 dagen verkocht
Trumandreef 79, Ede
3 maanden geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 335.000)
Binnen 43 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Ede levert gemiddeld 7% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Ede neemt gemiddeld 22 dagen in beslag.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Ede

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Wonen in Ede

Ede klinkt klein, maar heeft meer dan 70.000 inwoners. Dat is niet niks. Ede ligt aan de Veluwe. Hier kun je prachtige zandvlakten, heidevelden en bossen vinden. In Ede zit ook een militaire kazerne die regelmatig op de Veluwe oefent. Je kunt vaak gaan kijken naar de militairen die voorbij komen. Door de prachtige natuur zijn er veel vakantieparken en toeristen in Ede te vinden. De plaats is goed te bereiken door de snelweg A12 tussen Arnhem en Utrecht. Ede is een ideale plaats voor rust, natuur en plezier.

In Ede kun je de volgende wijken en buurten vinden:

 • Ede-Oost: Ede Centrum, Bosrand, Stadionsbuurt, Componistenbuurt en Burgemeestersbuurt.
 • Ede-West: Klaphek, Indische Buurt, Zeeheldenbuurt, Bloemenbuurt, Vogelbuurt en Beatrixpark.
 • Ede-Zuid: Enka, Reehorst, Uitvindersbuurt en Hoogbouw-Zuid.
 • Veluwse Poort
 • Veldhuizen: De Horsten, De Steinen, De Burgen, De Dalen, De Hoven, De Velden en Beken.
 • Rietkampen: De Dreven, De Singels, De Parken en De States.
 • Kernhem: De Bergen, De Bossen, De Venen en Zanden.
 • Maandereng: Elskamp, De Hoef en Maandereng-Oost.

  

Uitgelichte makelaarskantoren in Ede:

Logo Wilhelm Makelaars Ede

Wilhelm Makelaars

Deze makelaardij is aangesloten bij Buitenstade Makelaars, een groep van meer dan 50 makelaars in heel Nederland. De groep is gespecialiseerd in het verkopen van woningen die aan de rand van de natuur liggen. Het makelaarskantoor bestaat uit zes medewerkers.

 

 Logo Ditters Ede

Ditters Ede

De makelaardij Ditters heeft een vestiging in Arnhem, Amersfoort, Veenendaal, Wageningen en Ede. Jerry Vermeer, Ron Toering en Robin Ditters zijn de directeuren bij Ditters Ede. Het makelaarskantoor is te vinden op de Stationsweg in Ede.  

 

 

Makelaardij Prins

Makelaardij Prins is actief in Ede, Veenendaal en Bennekom. Dirk Prins is makelaar en eigenaar van het makelaarskantoor. Hij is zelfstandig makelaar en kan dus persoonlijk helpen bij de verkoop van een huis. Dirk woont zelf in Veenendaal. De makelaardij bestaat sinds 2017.

Foto bovenaan door: Tomasz Baranowski

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 7 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel