AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Tilburg

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 28 januari 2022
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Straat in het centrum van Tilburg

Inhoudsopgave

  Huis verkopen in Tilburg

  Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Tilburg? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Tilburg te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Tilburg wilt verkopen.

  Over het verkopen van een woning in Tilburg

  Benieuwd naar de gemiddelde verkoopsnelheid, verkoopprijzen en vierkantemeterprijzen voor woningen in Tilburg? Of naar de kosten voor het verkopen van je huis in Tilburg? Wij houden het met precisie voor je bij! Vergelijk de data met die van andere steden en weet waar je ongeveer aan toe bent bij het verkopen van je huis. Lees hier hoe het er in ±city momenteel voor staat:

  Verkoopsnelheid
  38 dagen
  Vierkante meter prijs
  € 2.639
  Gemiddelde opbrengst
  € 299.216
  Gemiddeld tarief
  € 3.411

  Snel je huis verkopen in Tilburg

  Heb je haast met het verkopen van je huis in Tilburg, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Tilburg is haast niet mogelijk!

  Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Tilburg een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Tilburg het snelst verkoopt.

  Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Tilburg jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

  Het verkopen van een huis in Tilburg duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 38 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

  Wat levert het verkopen van een huis in Tilburg op?

  Het verkopen van een woning in Tilburg levert gemiddeld € 299.216 op.

  Gemiddelde vierkantemeterprijs in Tilburg

  Een goede manier om huizenprijzen in Tilburg met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Tilburg bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 2.639 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

  De vierkantemeterprijs van een appartement in Tilburg verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Tilburg meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

  Grootte woningPrijs per m2
  Tussen 60 m² en 100 m² € 3.066
  Tussen 100 m² en 200 m² € 2.495
  Meer dan 200 m² € 1.500

  De opbrengst van de verkoop in Tilburg is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 101% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

  De staat van de woning

  Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Tilburg ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Tilburg extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

  Het aantal potentiële kijkers en kopers

  Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Tilburg.

  Een huis verkopen in Tilburg via een makelaar

  De meeste verkopers in Tilburg schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

  Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

  Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Tilburg, de beste te selecteren voor de verkoop.

  Wat is mijn huis waard?

  Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Tilburg

  Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van het verkopen van een woning in Tilburg

  Gemiddeld vraagt een makelaar in Tilburg een courtage van 1.23% van de verkoopopbrengst voor het verkopen van een appartement in Tilburg.

  De kosten van het verkopen van een huis in Tilburg zijn gemiddeld € 3.411. Dit bedrag is in inclusief BTW.

  Verkooptransacties in Tilburg

  Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

  Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 47% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

  Bisschop Masiusstraat 34, Tilburg- Verkoop
  3 weken geleden verkocht
  96%van de vraagprijs (€ 250.000)
  Binnen 89 dagen verkocht
  Oude Kerkstraat 90, Tilburg- Verkoop
  1 maand geleden verkocht
  +10%meer opgebracht dan vooraf ingeschat (€ 525.000)
  Binnen 110 dagen verkocht
  Trouwlaan 75, Tilburg- Verkoop
  2 maanden geleden verkocht
  +14%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 197.000)
  Binnen 6 dagen verkocht
  Gemiddeld is de opbrengst voor verkopers in Tilburg 101% van wat vooraf door de verkoopmakelaar wordt ingeschat.

  Dit zijn de top-5 makelaars voor het verkopen van een huis in Tilburg

  Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Tilburg.

  1. Naber Garantiemakelaars
  2. Kempenburg Intermediair
  3. Wittewoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot
  4. Hoomz
  5. REMAX TOONaangevend Makelaardij

  De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

  Foto bovenaan door: Metro Centric

  Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Tilburg

  • Wat levert het verkopen van een huis in Tilburg op?

   Een woning in Tilburg levert gemiddeld € 299.216 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Tilburg is: € 2.639 per m2.

   De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

  • Hoe snel is een huis in Tilburg verkocht?

   Het vekopen van een woning in Tilburg duurt gemiddeld 38 dagen.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel