Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Gebouw in Sittard

Vergelijk makelaars in Sittard

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop? Op Mijn Verkoopmakelaar vind je snel en eenvoudig de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen. Voer hieronder jouw postcode en huisnummer in en ontvang reacties van makelaars in Sittard in je mailbox. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Sittard waarmee jij een klik hebt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

7 verkopers uit Sittard kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Sittard

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Sittard. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Sittard. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Sittard die het beste bij je past!

Gemiddelde courtage
1.12%
Gemiddeld tarief
€ 4.052
Aantal makelaars
13

Dit zijn de top 9 beste makelaars in Sittard

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in Sittard voor je bij.

Dit is de top-9 van beste makelaars in Sittard.

 1. Kockelkorn Makelaardij Sittard
 2. Vivre Adviesgroep
 3. LWM Makelaardij
 4. LWM
 5. Aquina Hollanders makelaars
 6. van de Ven Wonen.nl
 7. Aankoopadvies huis
 8. Bij Diana Makelaardij & Taxaties
 9. RE/MAX De Makelaar

De bovengenoemde makelaars in Sittard hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Sittard, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Sittard?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Sittard. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Sittard

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Sittard

Het vinden van een makelaar in Sittard met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in Sittard hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in Sittard jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in Sittard doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in Sittard geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Sittard is 100%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 100% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

Odasingel 72, Sittard
2 maanden geleden verkocht
+15%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 179.000)
Binnen 15 dagen verkocht
Aan het Bos 2, Sittard
9 maanden geleden verkocht
+18%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 245.000)
Binnen 21 dagen verkocht
Overhoven 82, Sittard
11 maanden geleden verkocht
+17%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 300.000)
Binnen 12 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Sittard krijgen verkopers gemiddeld gezien 15% meer voor hun huis dan vooraf ingeschat.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in Sittard

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Sittard

De kosten van een makelaar in Sittard verschillen per prijsklasse, type woning en branchevereniging (NVM of niet). Het bedrag dat je betaalt aan de makelaar, bestaat enkel uit de courtage: een percentage van het verkoopbedrag van de woning. De kosten van de notaris worden namelijk door de koper betaald.

Het gemiddelde tarief van makelaars in Sittard 1.12% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.052, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Beoordelingen over makelaars in Sittard

Makelaars in Sittard worden door gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar beoordeeld met gemiddeld 4.8 sterren.

Over Kockelkorn Makelaardij Sittard
6 oktober 2021
Perfect
Goede communicatie
Goede kennis/prijs kwaliteit
Zeer behulpzaam
Voor mij geen minpunten
Resultaat, communicatie, vriendelijk, goede service.
Ja ik raad deze makelaar aan
Pierre | Henri Dunantstraat, Brunssum

Uitgelichte makelaarskantoren in Sittard

Logo LWM Makelaardij Sittard

LWM Makelaardij

Deze makelaardij bestaat sinds 2019. De twee heren Paul Streutjens en Danny Peters bieden de kijk van nu op de huizenmarkt. Ze zijn actief in Sittard-Geleen en omstreken.


Logo Orion Makelaardij

Orion Makelaardij

De eigenaar van Orion makelaardij is makelaar Ron Smeets. Ron is afgestudeerd als jurist en heeft vervolgens de makelaarsopleiding doorlopen. Ron heeft sinds 2005 ervaring in de makelaardij. Zijn eigen kantoor heeft hij opgericht in 2017. Het kantoor is aangesloten bij de branchevereniging Vastgoedpro.


Logo Vivre Adviesgroep

Vivre Adviesgroep

Dit kantoor is opgericht door Christel Schneiders. Zij is naast makelaar ook erkend hypotheekadviseur. Het kantoor zit aan de Paardenstraat, het centrum van Sittard. Vivre is dus een uitkomst voor aankoop, verkoop, verhuur en hypotheekadvies.


 Logo Kockelkorn Makelaardij

Kockelkorn Makelaardij Sittard

Dit makelaarskantoor is actief in de omgeving van Sittard, Hoensbroek, Weert, Brunssum, Roermond, Geleen en Thorn. Ton Kockelkorn is na zijn bouwkundestudie in 2009 gestart bij deze makelaardij.


Logo Philippen Makelaardij

Philippen Makelaardij

Philippen ligt aan de Rijksweg Noord in Sittard. Rob Philippen is de directeur van dit makelaarskantoor. Hij wordt versterkt door Willy Wagemans en Sandra Smeets. De makelaars zijn actief in de regio van Sittard-Geleen en Born.


Logo Smeets Vastgoed

Smeets Vastgoed

Smeets is gevestigd in het centrum van Sittard. De makelaardij is aangesloten bij de makelaardij vereniging VBO. Het team bestaat uit drie medewerkers die ook verstand hebben van taxatie van allerlei woning- en bedrijfspanden. 


Foto door: Ed Webster

 

Makelaars in de buurt van Sittard:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Sittard?

  Er zijn in Sittard 13 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Sittard. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Sittard?

  Een makelaar in Sittard rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.12% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Sittard rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.052. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 7 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel