Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaars in Valkenburg

Zoek je een goede makelaar in Valkenburg? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder gratis en vrijblijvend je postcode en huisnummer in en geef de specificaties van je huis door. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Valkenburg in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, verkoopsnelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Over makelaars in Valkenburg

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Valkenburg, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Valkenburg? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Verkoopsnelheid
11 dagen

Op zoek naar aankoopmakelaar in Valkenburg?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Valkenburg. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Valkenburg

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Valkenburg

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Valkenburg kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Valkenburg vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Valkenburg via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Valkenburg ligt op 100%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 100% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

Vroenhof 122, Valkenburg
10 maanden geleden verkocht
+11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 350.000)
Binnen 11 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Valkenburg zelfs 11% meer op dan dat zij voor de verkoop hebben ingeschat. De snelheid waarmee huizen in Valkenburg worden verkocht, is gemiddeld 11 dagen. Ben je benieuwd hoe een individuele makelaar in Valkenburg presteert op het gebied van verkoopopbrengst en -snelheid? Je vindt alle informatie in je persoonlijke omgeving via Mijn Verkoopmakelaar.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Valkenburg

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend
Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 7 februari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel