Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Gebouwen in Almere stad

Makelaar in Almere

Zoek je een goede makelaar in Almere? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder gratis en vrijblijvend je postcode en huisnummer in en geef de specificaties van je huis door. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Almere in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, verkoopsnelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 129 verkopers uit Almere vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Almere

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Almere, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Almere? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Gemiddelde courtage
1.07%
Gemiddeld tarief
€ 5.142
Aantal makelaars
28
Verkoopsnelheid
27 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Almere

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Almere.

 1. Semeijn Makelaardij
 2. Estatum Makelaardij
 3. Alnova - Van Rooij Makelaardij
 4. Rohlof Real Estate Almere
 5. Bieden & Wonen Makelaars Almere
 6. Staat Makelaars
 7. iQ Makelaars Almere
 8. Vesta Makelaars
 9. Schouten Makelaars Almere
 10. Overeem Makelaardij

Dit overzicht van beste makelaars in Almere is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Almere?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Almere. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Almere

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Almere

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Almere kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Almere vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Almere via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Almere ligt op 92%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 92% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

Juan Grisstraat 38, Almere
1 maand geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 470.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Buffelstraat 40, Almere
1 maand geleden verkocht
91%van de verwachtte opbrengst (€ 383.000)
Binnen 36 dagen verkocht
Sprietzeil 83, Almere
1 maand geleden verkocht
+12%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 685.000)
Binnen 12 dagen verkocht
Gemiddeld ontvangen huizenverkopers in Almere een 10% hogere verkoopprijs dan vooraf door de makelaar is ingeschat. De snelheid waarmee huizen in Almere worden verkocht, is gemiddeld 27 dagen. Ben je benieuwd hoe een individuele makelaar in Almere presteert op het gebied van verkoopopbrengst en -snelheid? Je vindt alle informatie in je persoonlijke omgeving via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten. In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Almere

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 12% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Almere

Wil je een makelaarskantoor inschakelen bij het verkopen van je woning in Almere, en vraag je je af hoeveel kosten daaraan verbonden zijn? Makelaars werken met een courtage: een vergoeding die je betaalt voor gebruikmaking van hun diensten.

Dit kan een vast bedrag zijn, maar is meestal een percentage van de verkoopopbrengst van je woning. De hoogte van deze courtage verschilt per type woning en segment, en is ook afhankelijk van of een makelaar zich al dan niet heeft aangesloten bij een beroepsorganisatie (NVM of VBO). De courtagekosten zijn de enige kosten die je maakt. De notariskosten worden namelijk door de aankopende partij betaald.

In Almere zijn de gemiddelde makelaarskosten 1.07% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.2%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%
Meer dan € 600.000
1.0%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 5.142, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Beoordelingen van verkopers via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Almere krijgen een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren.

Over Estatum Makelaardij
6 januari 2022
Proactief, deskundig en toch aardig.
Ja ik raad deze makelaar aan
Jurjen | Schönbergweg, Almere

Uitgelichte makelaarskantoren in Almere

De volgende makelaarskantoren kunnen je helpen met het verkopen van een woning.

Logo Semeijn Makelaardij Almere

Semeijn Makelaardij

Sinds 2009 is Hans Semeijn atief als makelaar in Almere. Naast verkoop doet Hans ook aankoop. Het kantoor zit op de Binderij 4.

  

Logo Alnova Makelaardij Almere

Alnova Makelaardij

Het is team bestaat uit 3 medewerkers, aangevoerd door de naamgever van kantoor: Ben van Rooij. Naast verkoop, helpt het kantoor je ook met aankoop en zijn ze gecertificeerd voor taxaties.

Een vrolijk kantoor met persoonlijke aandacht.

  

 Logo Staat Makelaars Almere

Staat Makelaars

Hans Melgers mag niet ontbreken in deze lijst. Met Staat Makelaars bouwt hij aan de makelaardij 2.0. En met succes. Het team bestaat nu uit 4.

 

Logo Bröring Makelaars Almere

Bröring Makelaars

Geert (Bröring) is makelaar van dit kantoor. Inmiddels is Bröring al 30 jaar een bekende naam in de woningmarkt van Almere. Ook hier geldt: Verkoop, Aankoop én Taxaties.

  

Logo Estatum Makelaardij Almere

 

Estatum Makelaardij

De drie dames van Estatum zijn zowel in de woningmakelaardij, als de bedrijfsmakelaardij. Doordat het team op zoveel vlakken actief is, kennen ze de vastgoedmarkt in Almere super goed.

  

Logo Hoekstra & Van Eck Almere

 

Hoekstra & Van Eck Almere

Het grootste makelaarskantoor van Nederland is ook in Almere actief. Degelijke, veilige keuze voor een huizenverkoper.

 

Logo Van de Steege Almere

 

Van de Steege Almere

Met 13 vestigingen is Van de Steege een grote speler in makelaarsland. Het kantoor in Almere wordt aangevoerd door Ben. 

  

Logo Makelaardij Van Der Linden Almere

 

Makelaardij Van Der Linden

Met 6 vestigingen in Nederland is Makelaardij van der Linden niet over te slaan in dit lijstje. Het kantoor is met name sterk in Amsterdam en Almere. Op kantoor Almere is Niels de vestigigingsmanager.

Foto door: Bert Knottenbeld   

 

Almeerse buurten:

 

Makelaars in de buurt van Almere

 

For English:

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Almere?

  Er zijn in Almere 28 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Almere. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Almere?

  Een makelaar in Almere rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.07% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Almere rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 5.142. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 16 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel