AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Vind een makelaar in Harderwijk

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 27 augustus 2023
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Makelaar in Harderwijk

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Harderwijk te vinden, is het belangrijk om je opties te kennen. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende diensten en tarieven van makelaars uit Harderwijk, krijg je inzicht in hun prestaties en lees je alles over de brancheverenigingen die er bestaan. Bepaal wat jij zoekt in een makelaar en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en expertise. Check onze top makelaars in Harderwijk en kies de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Met Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen in je mailbox van betrouwbare makelaars uit jouw buurt, inclusief persoonlijk bericht en kostenplaatje. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Harderwijk op basis van cijfers en beoordelingen en kan je tot 40% besparen op makelaarskosten. Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Harderwijk

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars in Harderwijk voor je bij. Er zijn 6 makelaars actief in deze plaats. De gemiddelde courtage in Harderwijk is % van de verkoopprijs. Je betaalt er gemiddeld aan makelaarskosten. Woningen in Harderwijk worden gemiddeld na **** verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars. Wil je inzicht in de recente resultaten van aankoopmakelaars? Ook daar kunnen we je bij helpen. Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

  Aantal makelaars
  6

  Aankoopmakelaar nodig in Harderwijk?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Harderwijk? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen!

  Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

  • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
  • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare makelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
  • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
  • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Harderwijk

  Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

  De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

  NVM-makelaars moeten aan verschillende kwaliteitseisen voldoen, zoals:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het bezit van een specifiek makelaarsdiploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO)

  Het opstarten van een NVM-kantoor vereist dan ook een uitgebreidere procedure dan bij VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

  Wat heb je aan een makelaar?

  Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt een makelaar voor:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda staan)
  2. Het plaatsen van jouw woning op woningsites, zoals Funda
  3. De bezichtigingen en onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van alle benodigde documenten

  Weten wat een makelaar nog meer doet? Lees meer over wat de werkzaamheden van een verkoopmakelaar zijn en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis of het kopen van een huis.

  Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Harderwijk

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel