AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

De beste makelaars in Oss

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 25 augustus 2023
Kom direct in contact met makelaars voor:

Al 18 mensen uit Oss vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Oss

Inhoudsopgave

  Over makelaars in Oss

  Om je te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Oss, houden we de gemiddelde cijfers voor je bij. Er zijn op dit moment 14 makelaars actief in Oss. De gemiddelde makelaarscourtage ligt hier op 1.11% van de verkoopprijs. Je betaald gemiddeld € 3.906 aan makelaarskosten in Oss. Het duurt gemiddeld 30 dagen totdat een woning in Oss is verkocht.

  Gemiddelde courtage
  1.11%
  Gemiddeld tarief
  € 3.906
  Aantal makelaars
  14
  Verkoopsnelheid
  30 dagen

  De top-6 presterende makelaars in Oss

  Hier vind je een lijst van de top-6 van beste makelaars in Oss.

  1. Berg & Broek Makelaardij
  2. WitteWoning Makelaars Uden-Veghel e.o.
  3. Woonhub Makelaars Den Bosch
  4. Zuyderleven
  5. House to sell Den Bosch
  6. RE/MAX Optimus Makelaars | Damian van Dijk

  Hiervoor zijn de prestaties van makelaars op het platform Mijn Verkoopmakelaar vergeleken. Er is gekeken naar verschillende factoren zoals het aantal verkopen en aankopen, de snelheid van transacties, de uiteindelijke verkoopopbrengst vergeleken met de initiële verwachtingen, en de feedback van zowel kopers als verkopers in Oss. De lijst met de top-10 makelaars wordt elke dag bijgewerkt.

  Op zoek naar advies over hoe je de beste makelaar uit onze topselectie kunt kiezen? Bekijk dan onze aanbevelingen voor het kiezen van een makelaar.

  Vergelijk makelaars in Oss

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Wat kost een makelaar in Oss?

  In Oss liggen de gemiddelde makelaarskosten op € 3.906, inclusief BTW en initiële kosten. De prijsstelling van makelaarsdiensten in Oss varieert; sommige hanteren een vast bedrag, terwijl anderen een commissie berekenen op basis van de koop- of verkoopprijs.

  Het gemiddelde courtagepercentage dat makelaars in Oss vragen, bedraagt gemiddeld 1.11%. Meer details over hoe dit zich verhoudt tot de tarieven in de rest van het land vind je in ons uitgebreide overzicht van makelaarskosten.

  Kosten per prijsklasse
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  1.2%

  *Bovenstaande gegevens zijn van toepassing op verkoopmakelaars in Oss.

  De prestaties van makelaars in Oss

  Als je makelaars in Oss vergelijkt, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Wij houden daarom voor je bij hoe makelaars in Oss presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen kloppen. Zo weet je precies welke makelaar écht doet wat hij belooft.

  Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Oss via Mijn Verkoopmakelaar?

  In 33% van de gevallen worden woningen in Oss voor een hogere verkoopprijs verkocht dan van tevoren door de makelaars wordt ingeschat.

  Gemiddeld leveren makelaars in Oss 99% op van wat de makelaars voor de verkoop hebben ingeschat.

  Emmalaan 4, Oss- Verkoop
  6 maanden geleden verkocht
  +1%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 420.000)
  Binnen 23 dagen verkocht
  Oude Wei 27, Oss- Verkoop
  8 maanden geleden verkocht
  100%van de vraagprijs (€ 430.000)
  Binnen 27 dagen verkocht
  Duizendblad 2, Oss- Verkoop
  11 maanden geleden verkocht
  +2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 339.000)
  Binnen 10 dagen verkocht

  Waarom kiezen voor een makelaar?

  Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis kopen of verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

  Een makelaar regelt zaken als:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda te vinden zijn)
  2. Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
  3. De bezichtigingen en de onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van de juridische documenten

  Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een verkoopmakelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis. Of wat een aankoopmakelaar allemaal voor je regelt en wat je moet weten over het kopen van een huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Hoe werkt Mijn Verkoopmakelaar?

  Hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt

  Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je binnen 48 uur persoonlijke reacties van makelaars uit de buurt. Vul het formulier in door 5 vragen te beantwoorden en makelaars kijken direct naar je aanvraag.

  Soorten makelaars

  Er zijn verschillende brancheverenigingen in Nederland. De grootste is NVM, met 4.400 leden. Gevolgd door VBO (1.100 leden) en beroepsorganisatie VastgoedPro (800 leden). Veel makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO of VastgoedPro, andere werken helemaal zelfstandig.

  Eisen bij NVM, VBO en VastgoedPro

  • Makelaars moeten voldoen aan opleidingsvereisten en ethische regels
  • Makelaars kunnen zich alleen aansluiten met een specifiek makelaarsdiploma Door deze kwaliteitseisen kunnen aangesloten makelaars soms iets duurder dan niet-aangesloten makelaars

  Uitgelichte makelaarskantoren

   

  Logo Via Nikki Makelaardij

  Via Nikki Makelaardij

  Nikki van Uden is eigenaar van dit makelaarskantoor in Oss. Nikki is begonnen met de studie burgelijk recht en is door een vacature de makelaarswereld ingerold in 2015. Kort daarna in 2017 is ze begonnen met het zelfstandig verkopen van woningen. In 2019 is Nikki haar eigen makelaardij gestart. De makelaardij is aangesloten bij de vereniging VBO. Het kantoor is te vinden aan de Meijer van Leeuwenstraat in Oss. 

   

  Veelgestelde vragen

  • Heb ik echt een makelaar nodig om mijn huis te verkopen of te kopen?

   Nee, je bent in Nederland niet wettelijk verplicht een makelaar in te schakelen bij het kopen of verkopen van een huis. maar, een makelaar is geen overbodige luxe. Een makelaar heeft marktkennis, onderhandelingsvaardigheden, en juridische begeleiding, waardoor het hele proces makkelijker is en sneller gaat. Soms zorgt die kennis er voor dat je de makelaarskosten makkelijk terugverdiend door een hogere opbrengst bij verkoop of een lager bod bij aankoop.

  • Wat is het verschil tussen een aankoopmakelaar en een verkoopmakelaar?

   Een aankoopmakelaar staat aan de kant van de koper en helpt bij het zoeken naar huizen, onderhandelen over de beste koopprijs en voorwaarden, en begeleidt het koopproces. Een verkoopmakelaar daarentegen werkt voor de verkoper om het huis op de markt te brengen, de beste verkoopprijs te onderhandelen, en het verkoopproces te begeleiden.

  • Kan ik onderhandelen over de makelaarskosten?

   Ja, makelaarskosten liggen niet vast en zijn onderhandelbaar. Vind je onderhandelen eng, of niet leuk: zorg dan dat je bij meerdere makelaars offertes opvraagt. Zo krijg je alsnog de beste deal te krijgen. Mijn Verkoopmakelaar kan je hier bij helpen.

  • Moet ik voor een online makelaar of een traditionele makelaar kiezen?

   Online makelaars zijn goedkoper dan traditionele makelaars. Dat komt omdat jij veel zelf moet doen, zoals het maken van foto's en het begeleiden van de bezichtigingen. Online makelaars rekenen vaak een vast tarief dat vooraf duidelijk is. Een traditionele makelaar neemt praktisch alles voor je uithanden. Daar betaal je ook wat meer voor. De keuze is aan jou.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel