Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Zaandam

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Zaandam een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Zaandam waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 14 verkopers uit Zaandam gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Zaandam

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Zaandam, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Zaandam, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Zaandam kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Gemiddelde courtage
1.29%
Gemiddeld tarief
€ 5.797
Aantal makelaars
12
Verkoopsnelheid
20 dagen

Top-8 beste makelaars in Zaandam

Dit zijn de 8 van beste makelaars in Zaandam voor het verkopen van je huis.

 1. VLIEG Zaandam
 2. FRIS Woningmakelaars Zaandam
 3. Dutch Real Estate Company
 4. Keizerskroon Makelaars
 5. Rohlof Real Estate
 6. Makelaar in Amsterdam
 7. Wiesell Makelaardij
 8. Bieden en Wonen Makelaars Amsterdam

Deze lijst is samengesteld op basis van de prestaties van makelaarskantoren via Mijn Verkoopmakelaar. Wij vergelijken de makelaars in Zaandam op basis van frequentie en snelheid van verkoop, onafhankelijke beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar en de verkoopopbrengst ten opzichte van de belofte van de makelaar vooraf. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Zaandam?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Zaandam. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Zaandam

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Zaandam

In Zaandam zijn tal van makelaars actief die je kunt inschakelen voor de verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu precies, of zelfs méér, dan hij of zij belooft? Op Mijn Verkoopmakelaar kunnen we jou dat precies vertellen. Hieronder lees je welke makelaars in Zaandam goed presteren en te vertrouwen zijn. Wij houden namelijk, met uiterste precisie, voor je bij hoe de makelaars presteren ten opzichte van de belofte die ze vooraf aan verkopers maken. Transparanter dan dat krijg je het niet!

De betrouwbaardheid van makelaars in Zaandam

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Zaandam is 33%. Dat betekent dat de verkoop in 33% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt ingeschat.

Dijkven 22, Zaandam
5 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 475.000)
Binnen 18 dagen verkocht
Noordzee 22, Zaandam
5 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 415.000)
Binnen 18 dagen verkocht
Westzijde 125b, Zaandam
6 maanden geleden verkocht
+11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 575.000)
Binnen 25 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Zaandam levert gemiddeld 4% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Zaandam duurt gemiddeld 20 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Zaandam

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Zaandam

Het tarief van een makelaar in Zaandam is gemiddeld 1.29% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.4%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 5.797, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Zaandam?

  Er zijn in Zaandam 12 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Zaandam. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Zaandam?

  Een makelaar in Zaandam rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.29% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Zaandam rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 5.797. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 8 augustus 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel