Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Gebouw in Capelle aan den Ijssel

Beste makelaars in Capelle aan den IJssel

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen, en zoek je een goed makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel om je daarbij te helpen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je snel en eenvoudig de beste makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties van makelaars in je mailbox. Vergelijk de beoordelingen, verkoopsnelheid en makelaarskosten en kies het makelaarskantoor dat voldoet aan jouw wensenpakket.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 45 verkopers uit Capelle aan den IJssel vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Capelle aan den IJssel

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste makelaar. Hoe weet je bijvoorbeeld of een aanbod van een makelaarskantoor een goed aanbod is? Hoe verhouden de courtage, kosten en verkoopsnelheid zich tot de rest van de makelaarskantoren in Capelle aan den IJssel? Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we de gemiddelde verkoopsnelheid, makelaarskosten en verkoopopbrengsten van de makelaars in Capelle aan den IJssel voor je bij. Zo vergelijk je eenvoudig de reacties van de makelaarskantoren in je mailbox met de rest van de markt. Handig toch?

Gemiddelde courtage
1.04%
Gemiddeld tarief
€ 4.003
Aantal makelaars
23
Verkoopsnelheid
88 dagen

Dit zijn de top 10 makelaars in Capelle aan den IJssel

Dit zijn de 10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Capelle aan den IJssel.

 1. Van Herk Makelaardij Capelle aan den IJssel
 2. Top Wonen
 3. Woongoed Makelaars Capelle aan den IJssel
 4. Voorberg Makelaars Rotterdam
 5. YESS Real Estate
 6. BLITS Makelaars
 7. GratisVerhuizen makelaardij
 8. Woonvisie NVM Makelaars
 9. Soffree Makelaardij & Taxaties
 10. Van Rhijn Makelaars

Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten: aantal verkopen, verkoopsnelheid en verkoopopbrengst. Daarnaast kregen zij de beste beoordelingen van huizenverkopers in Capelle aan den IJssel, aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Zoek je een aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel?

Ben je van plan om een huis te kopen in Capelle aan den IJssel? Spannend! Met een aankoopmakelaar vergroot je jouw kansen op het vinden van je droomhuis aanzienlijk.

Een aankoopmakelaar helpt je namelijk bij het vinden en kopen van een woning. De meeste makelaars helpen je van A tot Z met alles wat erbij komt kijken. Maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen. Je geeft dan alleen uit handen wat je zelf niet kunt of wilt regelen.

Een makelaar heeft een goede kennis van de lokale woningmarkt en regelgeving en kan je helpen bij het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp (denk aan: bouwkundige keuring, erfpacht, VvE, controle koopcontract). Een extra voordeel: aankoopmakelaars hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen.

Nog geen makelaar gevonden? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je eenvoudig én supersnel een goede aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Dit zijn de voordelen van het vinden van een makelaar via ons platform:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars waarmee je tot wel 40% kunt besparen
 • Je ontvangt enkel voorstellen van goede, betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun (aankoop)resultaten
 • Je bespaart tijd, want je hoeft niet zelf contact op te nemen met makelaars
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Capelle aan den IJssel

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn helemaal zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden. De VBO is de tweede grootste branchevereniging met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten voldoen aan een flink aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen zich alleen aansluiten met een specifiek makelaarsdiploma (gehaald bij examenbureau SVMNIVO). Het starten van een NVM-kantoor vereist daarmee een intensievere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Door deze eisen kan het zijn dat je bij een NVM makelaar iets duurder uit bent dan bij een niet-NVM makelaar.

De NVM en VBO richten zich zowel intern als extern en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is een beroepsorganisatie die zich alleen richt op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke lobby en extern bemoeienis.

De prestaties van makelaars in Capelle aan den IJssel

Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Capelle aan den IJssel écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor de verkoop van jouw woning in goede handen is.

Zijn makelaars in Capelle aan den IJssel betrouwbaar?

In de reacties die jij van makelaars in Capelle aan den IJssel ontvangt, geven ze een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid van jouw woning. Fijn om te weten: de betrouwbaarheid van makelaars via Mijn Verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel ligt op 67%. Dat betekent dat de verkoopopbrengst in 67% van de gevallen hoger is dan vooraf door de makelaar wordt ingeschat.

Savanne 103, Capelle aan den IJssel
2 maanden geleden verkocht
90%van de verwachtte opbrengst (€ 385.000)
Binnen 293 dagen verkocht
Poortmolen 130, Capelle aan den IJssel
8 maanden geleden verkocht
94%van de verwachtte opbrengst (€ 372.500)
Binnen 163 dagen verkocht
Mendelssohnstraat 17, Capelle aan den IJssel
9 maanden geleden verkocht
+3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 525.000)
Binnen 17 dagen verkocht
Gemiddeld ontvangen huizenverkopers in Capelle aan den IJssel een 2% hogere verkoopprijs dan vooraf door de makelaar is ingeschat. De verkoopsnelheid van makelaarskantoren in Capelle aan den IJssel is gemiddeld 88 dagen. Wil je weten hoe een specifieke makelaar presteert? Je vindt de resultaten in je persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar!

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Capelle aan den IJssel

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 4% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Capelle aan den IJssel

Als je een makelaar inschakelt bij de verkoop van je woning in Capelle aan den IJssel, betaal je hem of haar een makelaarscourtage. Dit is een vergoeding voor het werk dat hij of zij levert. De hoogte van de courtage verschilt per type woning, prijsklasse en of de makelaar bij een branchevereniging (NVM, VBO) is aangesloten of niet. Naast deze courtage ben je geen extra kosten kwijt aan het makelaarskantoor. De notariskosten worden betaald door de koper.

De gemiddelde makelaarskosten in Capelle aan den IJssel is 1.04% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.3%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 4.003, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Foto door: Tjabeljan

 

Over Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel ligt vlak naast Rotterdam en wordt vaak afgekort naar Capelle. De plaats ligt in Zuid-Holland. De plaats ligt aan de rivier de Hollandsche IJssel. Familie van Capelle aan den IJssel is Krimpen aan den IJssel. Capelle is heeft een stuk meer groen dan Rotterdam. In het jaar 2015 is Capelle aan den IJssel als groenste stad van Nederland gekozen.

Een bekend bos in Capelle aan den IJssel is het Schollebos. De gemeente Capelle aan den IJssel bestaat uit de wijken: Oostgaarde, Fascinato, Rivium, 's-Gravenland, Schollevaar, Middelwatering, Capelle-West en Schenkel.

 

Uitgelichte makelaars in Capelle:

 

Van Herk Makelaars Capelle a/d IJssel

Van Herk Makelaars is een van de grootste, en misschien wel dé grootste makelaar van Capelle a/d IJssel. Het kantoor is ook verantwoordelijk voor een deel van Rotterdam. Zo verkoop het kantoor bijvoorbeeld ook woningen in Rotterdam Prins Alexander. Het kantoor staat onder leiding van Melvin Klop.

 

Logo Kok Makelaars Capelle aan den IJssel

Kok Makelaars

Dit is een middelgrote makelaar in Capelle aan den IJssel. De makelaars zijn actief in Capelle en omstreken. Corné Kok is de eigenaar van dit kantoor in Capelle aan den IJssel. Zelf woont hij ook in deze plaats. Het makelaarskantoor is te vinden in de straat Hollandsch Diep nummer 57 in Capelle aan den IJssel.

 

Logo Woongoed Makelaars Capelle aan den IJssel

Woongoed Makelaars

Woongoed Makelaars is een erkende NVM-makelaar. Woongoed Makelaars doet aan aankoop, verkoop en taxatie. Het makelaarskantoor heeft maarliefst 8 medewerkers. Het kantoor is te vinden aan de straat Rhijnspoor 231 in Capelle aan den IJssel.

 

Logo Ruseler Makelaars Capelle aan den IJssel

Ruseler Makelaars

Dit makelaarskantoor is thuis in Capelle aan den IJssel en Rotterdam-Oost. Art Knibbe is de directeur van Ruseler Makelaars. Dit makelaarskantoor is aangesloten bij de vereniging NVM. Ruseler Makelaars heeft een vestiging in Rotterdam-Nesselande en in Capelle. Het kantoor in Capelle aan den IJssel is te vinden aan de Kanaalweg.

 

Makelaars in de buurt van Capelle aan den Ijssel:

 

For English:

 

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Capelle aan den IJssel?

  Er zijn in Capelle aan den IJssel 23 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Capelle aan den IJssel. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Capelle aan den IJssel?

  Een makelaar in Capelle aan den IJssel rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.04% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Capelle aan den IJssel rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.003. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 17 mei 2023

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel