AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Vergelijk makelaars in Capelle aan den IJssel

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 2 januari 2024
Kom direct in contact met makelaars voor:

Al 58 mensen uit Capelle aan den IJssel vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Gebouw in Capelle aan den Ijssel

Inhoudsopgave

  Over makelaars in Capelle aan den IJssel

  Om de dienstverlening van makelaars uit Capelle aan den IJssel goed te kunnen vergelijken, is het handig om de gemiddelde cijfers te kennen. Wij houden deze nauwkeurig voor je bij. Er zijn 30 makelaars actief in Capelle aan den IJssel. Zij rekenen een gemiddelde courtage van 0.97% van de verkoopprijs. Een makelaar in Capelle aan den IJssel kost gemiddeld € 4.360. Het afronden van een verkoop in Capelle aan den IJssel duurt gemiddeld 86 dagen.

  Gemiddelde courtage
  0.97%
  Gemiddeld tarief
  € 4.360
  Aantal makelaars
  30
  Verkoopsnelheid
  86 dagen

  De beste 10 makelaars in Capelle aan den IJssel

  Hieronder vind je de 10 best presterende makelaars in Capelle aan den IJssel.

  1. Van Herk Makelaars Capelle a/d IJssel
  2. Top Wonen
  3. Van Santen Makelaars
  4. Woongoed Makelaars Capelle aan den IJssel
  5. Voorberg Makelaars Rotterdam
  6. YESS Real Estate
  7. Huysvisie Makelaars Rotterdam
  8. BLITS Makelaars
  9. Woonvisie NVM Makelaars
  10. Dichtbij Makelaardij

  Dit overzicht is gemaakt door de prestaties van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar te vergelijken. Hierbij is gekeken naar onder anderen het aantal verkopen en aankopen, snelheid, verkoopopbrengst ten opzichte van de belofte en de beoordelingen van (ver)kopers in Capelle aan den IJssel. Deze top-10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

  Wil je weten hoe je de beste makelaar uit ons top lijstje kiest? Lees dan onze tips om een makelaar te kiezen.

  Vergelijk makelaars in Capelle aan den IJssel

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Capelle aan den IJssel

  De gemiddelde kosten van een makelaar in Capelle aan den IJssel zijn € 4.360. Dit is inclusief BTW en opstartkosten. De kosten van makelaars in Capelle aan den IJssel kunnen per kantoor verschillen. Soms wordt er gerekend met een vast tarief, andere keren met een percentage van de aankoop-/verkoopprijs (makelaarscourtage).

  In Capelle aan den IJssel rekent een makelaar gemiddeld een courtage van 0.97%. Ben je benieuwd hoe dit percentage zich verhoudt tot de rest van Nederland? Je leest er meer over in ons artikel over de kosten van een makelaar.

  Kosten per prijsklasse
  Minder dan € 300.000
  1.5%
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  1.0%

  *Bovenstaande gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars in Capelle aan den IJssel.

  De prestaties van makelaars in Capelle aan den IJssel

  In Capelle aan den IJssel zijn er veel makelaars actief die je kunt inschakelen voor de aankoop of verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu écht (of zelfs meer) dan hij belooft? Wij kunnen het je precies vertellen. Wij houden de resultaten van onze makelaars namelijk nauwkeurig voor je bij.

  De betrouwbaarheid van verkoopmakelaars in Capelle aan den IJssel

  Iedereen die een verkoopmakelaar zoekt via ons platform, ontvangt in de reacties van makelaars een geschatte verkoopprijs. Als we deze schatting vergelijken met de daadwerkelijke verkoopprijs, blijkt dat de verkoop in Capelle aan den IJssel in 54% van de gevallen méér oplevert dan vooraf werd ingeschat.

  Gemiddeld is de verkoopprijs die huizenverkopers in Capelle aan den IJssel krijgen voor hun huis 100% van het bedrag dat vooraf door de makelaar is ingeschat.

  Breedspoor 68, Capelle aan den IJssel- Verkoop
  3 maanden geleden verkocht
  96%van de vraagprijs (€ 395.000)
  Binnen 102 dagen verkocht
  Zadkinerade 109, Capelle aan den IJssel- Verkoop
  4 maanden geleden verkocht
  100%van de vraagprijs (€ 280.000)
  Binnen 3 dagen verkocht
  Franckstraat 21, Capelle aan den IJssel- Verkoop
  6 maanden geleden verkocht
  94%van de vraagprijs (€ 725.000)
  Binnen 195 dagen verkocht

  Wat doet een makelaar?

  Het is niet verplicht om een makelaar in te schakelen voor het kopen of verkopen van je woning. Je kunt dus altijd besluiten om zelf aan de slag te gaan. Wel heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

  Een makelaar helpt je bijvoorbeeld met:

  1. Het vinden van geschikte woningen (voordat ze op Funda te vinden zijn)
  2. Het plaatsen van je woning op Funda (dit kan alleen met een makelaar)
  3. De bezichtigingen en de onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van de juridische documenten

  Ben je benieuwd wat er nog meer komt kijken bij het verkoop- of aankoopproces? Lees dan alles wat je moet weten over het verkopen van je huis of alles over het kopen van een woning.

  Wat is mijn huis waard?

  Hoe werkt Mijn Verkoopmakelaar?

  Hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt

  Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je binnen 48 uur persoonlijke reacties van makelaars uit de buurt. Vul het formulier in door 5 vragen te beantwoorden en makelaars kijken direct naar je aanvraag.

  Soorten makelaars

  Er zijn verschillende brancheverenigingen in Nederland. De grootste is NVM, met 4.400 leden. Gevolgd door VBO (1.100 leden) en beroepsorganisatie VastgoedPro (800 leden). Veel makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO of VastgoedPro, andere werken helemaal zelfstandig.

  Eisen bij NVM, VBO en VastgoedPro

  • Makelaars moeten voldoen aan opleidingsvereisten en ethische regels
  • Makelaars kunnen zich alleen aansluiten met een specifiek makelaarsdiploma Door deze kwaliteitseisen kunnen aangesloten makelaars soms iets duurder dan niet-aangesloten makelaars

  Foto door: Tjabeljan

   

  Over Capelle aan den IJssel

  Capelle aan den IJssel ligt vlak naast Rotterdam en wordt vaak afgekort naar Capelle. De plaats ligt in Zuid-Holland. De plaats ligt aan de rivier de Hollandsche IJssel. Familie van Capelle aan den IJssel is Krimpen aan den IJssel. Capelle is heeft een stuk meer groen dan Rotterdam. In het jaar 2015 is Capelle aan den IJssel als groenste stad van Nederland gekozen.

  Een bekend bos in Capelle aan den IJssel is het Schollebos. De gemeente Capelle aan den IJssel bestaat uit de wijken: Oostgaarde, Fascinato, Rivium, 's-Gravenland, Schollevaar, Middelwatering, Capelle-West en Schenkel.

   

  Uitgelichte makelaars in Capelle:

   

  Van Herk Makelaars Capelle a/d IJssel

  Van Herk Makelaars is een van de grootste, en misschien wel dé grootste makelaar van Capelle a/d IJssel. Het kantoor is ook verantwoordelijk voor een deel van Rotterdam. Zo verkoop het kantoor bijvoorbeeld ook woningen in Rotterdam Prins Alexander. Het kantoor staat onder leiding van Melvin Klop.

   

  Logo Kok Makelaars Capelle aan den IJssel

  Kok Makelaars

  Dit is een middelgrote makelaar in Capelle aan den IJssel. De makelaars zijn actief in Capelle en omstreken. Corné Kok is de eigenaar van dit kantoor in Capelle aan den IJssel. Zelf woont hij ook in deze plaats. Het makelaarskantoor is te vinden in de straat Hollandsch Diep nummer 57 in Capelle aan den IJssel.

   

  Logo Woongoed Makelaars Capelle aan den IJssel

  Woongoed Makelaars

  Woongoed Makelaars is een erkende NVM-makelaar. Woongoed Makelaars doet aan aankoop, verkoop en taxatie. Het makelaarskantoor heeft maarliefst 8 medewerkers. Het kantoor is te vinden aan de straat Rhijnspoor 231 in Capelle aan den IJssel.

   

  Logo Ruseler Makelaars Capelle aan den IJssel

  Ruseler Makelaars

  Dit makelaarskantoor is thuis in Capelle aan den IJssel en Rotterdam-Oost. Art Knibbe is de directeur van Ruseler Makelaars. Dit makelaarskantoor is aangesloten bij de vereniging NVM. Ruseler Makelaars heeft een vestiging in Rotterdam-Nesselande en in Capelle. Het kantoor in Capelle aan den IJssel is te vinden aan de Kanaalweg.

   

  Makelaars in de buurt van Capelle aan den Ijssel:

   

  For English:

   

   

  Veelgestelde vragen

  • Heb ik echt een makelaar nodig om mijn huis te verkopen of te kopen?

   Nee, je bent in Nederland niet wettelijk verplicht een makelaar in te schakelen bij het kopen of verkopen van een huis. maar, een makelaar is geen overbodige luxe. Een makelaar heeft marktkennis, onderhandelingsvaardigheden, en juridische begeleiding, waardoor het hele proces makkelijker is en sneller gaat. Soms zorgt die kennis er voor dat je de makelaarskosten makkelijk terugverdiend door een hogere opbrengst bij verkoop of een lager bod bij aankoop.

  • Wat is het verschil tussen een aankoopmakelaar en een verkoopmakelaar?

   Een aankoopmakelaar staat aan de kant van de koper en helpt bij het zoeken naar huizen, onderhandelen over de beste koopprijs en voorwaarden, en begeleidt het koopproces. Een verkoopmakelaar daarentegen werkt voor de verkoper om het huis op de markt te brengen, de beste verkoopprijs te onderhandelen, en het verkoopproces te begeleiden.

  • Kan ik onderhandelen over de makelaarskosten?

   Ja, makelaarskosten liggen niet vast en zijn onderhandelbaar. Vind je onderhandelen eng, of niet leuk: zorg dan dat je bij meerdere makelaars offertes opvraagt. Zo krijg je alsnog de beste deal te krijgen. Mijn Verkoopmakelaar kan je hier bij helpen.

  • Moet ik voor een online makelaar of een traditionele makelaar kiezen?

   Online makelaars zijn goedkoper dan traditionele makelaars. Dat komt omdat jij veel zelf moet doen, zoals het maken van foto's en het begeleiden van de bezichtigingen. Online makelaars rekenen vaak een vast tarief dat vooraf duidelijk is. Een traditionele makelaar neemt praktisch alles voor je uithanden. Daar betaal je ook wat meer voor. De keuze is aan jou.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel