AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Makelaar in Rotterdam Prins Alexander

Dit is een overzicht van de beste makelaars voor als je een huis gaat aankopen óf verkopen in Rotterdam Prins Alexander.
Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van de top-5 beste makelaars die actief zijn in Rotterdam Prins Alexander.

Mocht je helemaal geen zin hebben om al die makelaars 1-voor-1 thuis uit te nodigen voor een verkoopplaatje, dan lees je onderaan hoe je woning 1 één keer met een paar foto's aan de makelaars in Rotterdam Prins Alexander kun voorleggen. Je krijgt dan vaak een goedkoper tarief te horen.

Vergelijk makelaar in Rotterdam Alexander

Beantwoord de vragen en vind de makelaar in Rotterdam Alexander die jou kan helpen met de aan- of verkoop van jouw huis.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Makelaars uit Rotterdam

De top-5 makelaars voor het verkopen van je huis in Rotterdam Prins Alexander

Op basis van reviews, beoordelingen, transacties en onze eigen ervaringen hebben we de lijst samengesteld van de beste makelaars in Rotterdam Prins Alexander. De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in Rotterdam Prins Alexander.

 1. Van Herk Makelaars
 2. Voorberg Makelaars Nesselande
 3. Ruseler Makelaars Nesselande
 4. Makelaardij Gebuijs
 5. HMJ Makelaardij

Logo's van makelaars in Rotterdam


Kom er in één keer achter hoe de top-5 makelaars van Rotterdam Prins Alexander over jouw huis denken:

Hieronder kun je van makelaars in Rotterdam West een reactie vragen op jouw woning. Dat is vooral handig als je overweegt te verkopen, want je hoort meteen wat het verkopen kost, wat de woning oplevert. en hoelang dat gaat duren. Dat is gratis en vrijblijvend.

Kosten besparen

De makelaars vertellen je meteen wat ze kosten. Zo heb je gelijk een overzicht van wie er goedkoop en duur is. Gemiddeld bespaart iemand, die zich een aanvraag doet, wel 1.700 euro. Dat is makkelijk verdiend!

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar sta te springen om jouw huis te verkopen. Zo zit je straks niet opgescheept met een luie makelaar die alleen maar wilt verdienen.

 

Makelaars in andere wijken van Rotterdam

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel