AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Mijn Verkoopmakelaar voor makelaars

Op Mijn Verkoopmakelaar zoeken toekomstige verkopers een makelaar voor het verkopen van hun huis. Wij helpen deze verkopers met het selecteren van de makelaar die het beste in staat hun huis te verkopen.

Lees hier het interview met:

Download hier ons landelijk onderzoek makelaarstarieven (2024):

(Gratis) Aanmelden

Vul het inschrijfformulier in, om de aanvragen in jouw werkgebied te ontvangen.

Meer informatie

Heb je vragen over het aanmelden als makelaar? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie?
020 244 2790
Mijn Verkoopmakelaar voor makelaars
De allerbeste makelaars

De allerbeste makelaars

Om onze gebruikers zo goed mogelijk te helpen, werken wij alleen met de beste makelaars uit de omgeving. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar de lokale marktleiders.

Kosten voor gebruik

Kosten voor gebruik

Aansluiten bij Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Na inschrijving, ontvang je gratis de aanvragen in jouw werkgebied. Je betaalt een kleine vergoeding als je besluit te reageren op een aanvraag én een grote vergoeding als dat tot een opdracht heeft geleid. De hoogte van de vergoedingen worden per woning aangegeven. Doe je niks met een aanvraag? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Ontvang woningen binnen jouw werkgebied

Ontvang woningen binnen jouw werkgebied

Onze gebruikers delen veel informatie over hun woning. Ook vragen wij elke eigenaar foto’s te maken van de woning. Wij checken alle aanmeldingen om te beoordelen of de verkoopplannen voldoende concreet zijn, en of de informatie volledig is. Zodra de aanmelding van de potentiële verkoper is goedgekeurd, verschijnt deze in het dashboard.

Maak een persoonlijk voorstel

Maak een persoonlijk voorstel

Vervolgens is het aan de makelaar om te reageren op de woning met een kort persoonlijk bericht. Hierin licht je toe wat je van de woning vindt, hoe je de verkoop zou aanpakken en wat de dienstverlening kost. Tot slot maak je op basis van de gegevens en foto’s een indicatie van de verkoopopbrengst. Wij zorgen ervoor dat reageren slechts enkele minuten kost. Jouw acquisitiedoelen zijn behaald voordat je eerste koffie op is.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

De eigenaar kiest uit de ontvangen reactie de makelaar waarmee hij contact wilt opnemen. Zodra een eigenaar heeft aangegeven met jou in zee te willen, delen wij de contactgegevens.