AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Appartementencomplex in Almelo

Makelaars Almelo

Zoek je een goede makelaar in Almelo? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang reacties in je mailbox van de beste makelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en resultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van hun dienstverlening) van makelaars in Almelo en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Almelo

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Almelo opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Almelo gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
11
Verkoopsnelheid
77 dagen

Dit zijn de top 6 beste makelaars in Almelo

Dit is de top-6 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Almelo. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Almelo op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Snelder Zijlstra Makelaars Almelo
 2. Sleutelmakelaars
 3. Weghorst Makelaardij
 4. Plaggemars Makelaars
 5. Weerman Makelaars
 6. Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo

Dit overzicht van beste makelaars in Almelo is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Almelo?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Almelo? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een woning. Hij of zij heeft een goed netwerk en kennis van de lokale woningmarkt. Je haalt dus de nodige kennis en ervaring in huis, zodat je met een prettig gevoel het aankoopproces ingaat. Je wordt geholpen bij de volgende zaken: het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen (als jij dat wilt), het doen van een goed bod, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp.

Een ander voordeel: aankoopmakelaars in Almelo hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen. Wil je alleen geholpen worden met bepaalde zaken en een aantal taken zelf uitvoeren? Veel makelaars bieden tegen gereduceerd tarief ook deeldiensten aan.

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars in Almelo doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Almelo

De makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn verbonden aan de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden, terwijl de VBO de tweede grootste branchevereniging is met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsvereniging met ongeveer 800 leden.

Makelaars die deel uitmaken van De NVM, VBO of VastgoedPRO moeten voldoen aan strenge opleidingseisen en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen alleen lid worden door het behalen van een specifiek makelaarsdiploma (uitgegeven door examenbureau SVMNIVO).

De NVM en VBO zijn zowel intern als extern gericht en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is echter alleen gericht op het ondersteunen van haar leden.

De prestaties van makelaars in Almelo

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Almelo om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Almelo presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Almelo

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Almelo is 75%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 75% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Rengelinkstraat 45, Almelo- Verkoop
3 maanden geleden verkocht
+11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 225.000)
Binnen 4 dagen verkocht
De Rietgors 22, Almelo- Verkoop
4 maanden geleden verkocht
+3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 375.000)
Binnen 28 dagen verkocht
Rappersweg 43, Almelo- Verkoop
1 jaar geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 298.000)
Binnen 34 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Almelo levert gemiddeld 104% op van wat vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Almelo neemt gemiddeld 77 dagen in beslag.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Almelo

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Wat je moet weten over Almelo

Als je denkt aan Twente, denk je ook aan Almelo. Almelo is een stad in de provincie Overijssel. De plaats is te vinden in de regio Twente. In Almelo zijn veel bedrijventerreinen te vinden en een eigen ziekenhuis in de stad. Almelo is over het algemeen een groene stad met veel ruimte om te wonen. Er zijn ook veel historische gebouwen, paden en steegjes te vinden.

De stad Almelo bestaat uit de volgende wijken: Hofkamp, Windmolenbroek, Bornerbroek, Aadorp, Wierdensenhoek, De Riet, Bornerbroek, Almelo-Binnenstad, Noorderkwartier, Sluitersveld, Ossenkoppelerhoek, Nieuwstraat-Kwartier en Schelfhorst.

Foto bovenaan door: British Province of Carmelites

 

Uitgelichte makelaarskantoren:

 

Logo Marijke. Makelaardij

Marijke Makelaardij

Deze makelaardij is actief in Almelo en omgeving. Marijke is zelfstandig makelaar en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij. Marijke is aangesloten bij de vereniging VBO. Het makelaarskantoor is te vinden op het Twentheplein in Almelo. De website van Marijke Makelaardij is leuk en modern ingericht.

 

Logo Schakel Makelaars

Schakel Makelaars

Stephan Witteveen is de eigenaar van Schakel Makelaars. Schakel Makelaars is een NVM-makelaar. De makelaardij is actief in Almelo, Bornerbroek, Wierden, Zenderen, Aadorp en Harbrinkbroek.

 

Logo Team Sanders Makelaars

Team Sanders Makelaars

Bern Sanders is de eigenaar van de makelaardij. Het makelaarskantoor bestaat in totaal uit vier verschillende makelaars. Het makelaarskantoor is te vinden in de Bornestraat in Almelo.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 23 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel