Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in 's-Gravenhage

Wil jij jouw huis in 's-Gravenhage verkopen? Dat doe je niet iedere dag! Mijn Verkoopmakelaar helpt je bij het vinden van de beste verkoopmakelaar in jouw stad. Laat je postcode en huisnummer achter en ontvang reacties van makelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in 's-Gravenhage wilt verkopen.

Al 151 verkopers uit 's-Gravenhage hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in 's-Gravenhage

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in 's-Gravenhage momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in 's-Gravenhage gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
44 dagen
Vierkante meter prijs
€ 3.626
Gemiddelde opbrengst
€ 376.853
Gemiddelde kosten
€ 3.910

Snel je huis verkopen in 's-Gravenhage

Snel je huis verkopen in 's-Gravenhage? Daar kunnen wij je mee helpen. De woningmarkt staat er goed voor, en de meeste huizen in 's-Gravenhage worden snel verkocht. Om je woning extra snel te verkopen, zijn een aantal stappen cruciaal. Zo kost het vergelijken en uitkiezen van een goede makelaar doorgaans veel tijd, en verschilt het per makelaar hoe snel zij opereren m.b.t. het plannen van bezichtigingen en het maken van goede foto’s.

Om de kans op een snelle en goede verkoop van je huis te versnellen, maak je gratis en vrijblijvend gebruik van Mijn Verkoopmakelaar. Meld je aan door je postcode en huisnummer in te vullen en ontvang reacties van de beste makelaars uit de buurt. Je bespaart hiermee enorm veel tijd, want je hoeft niet zelf individueel contact te leggen.

In de reacties lees je alles over hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vergelijk de snelheid van verkopen en kies de partij waarmee jij de beste klik hebt.

Tip: voeg duidelijke, representatieve foto’s toe aan je aanmelding, zodat de partijen direct een goede inschatting kunnen maken van de verkoopresultaten. Ook vergroot je de kans op het aantal reacties, waardoor je sneller kunt vergelijken en een keuze hebt gemaakt.

Het verkopen van een huis in 's-Gravenhage duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 44 dagen.

Wat levert het verkopen van een huis in 's-Gravenhage op?

Het verkopen van een woning in 's-Gravenhage levert gemiddeld € 376.853 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in 's-Gravenhage

Een goede manier om huizenprijzen in 's-Gravenhage met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In 's-Gravenhage bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.626 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in 's-Gravenhage verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in 's-Gravenhage meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Minder dan 60 m² € 3.463
Tussen 60 m² en 100 m² € 3.661
Tussen 100 m² en 200 m² € 3.682
Meer dan 200 m² € 2.949

De opbrengst van de verkoop in 's-Gravenhage is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 9% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in 's-Gravenhage ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in 's-Gravenhage extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie m.b.t. de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in 's-Gravenhage.

Beoordelingen van verkopers in 's-Gravenhage

Makelaars in 's-Gravenhage krijgen een gemiddelde beoordeling van 5 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit 's-Gravenhage die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

Over Thuismakelaar.nl
8 september 2021
Zou hem zeker aanbevelen
Frisse spontane
Eerlijke
Sociale
Zeer korte lijntjes
Altijd te bereiken.
Eerlijk en open benaderbaar.
Ja ik raad deze makelaar aan
Jan | Ouverturestraat, 's-Gravenhage

Een huis verkopen in 's-Gravenhage via een makelaar

De meeste verkopers in 's-Gravenhage schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in 's-Gravenhage, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in 's-Gravenhage

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in 's-Gravenhage

Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in 's-Gravenhage rekent gemiddeld 1.01% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.3%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.0%
Meer dan € 600.000
0.9%

Het verkopen van een huis in 's-Gravenhage kost gemiddeld € 3.910. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

Verkooptransacties in 's-Gravenhage

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 92% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Gevers Deynootplein 161, 's-Gravenhage
4 dagen geleden verkocht
94%van de vraagprijs (€ 600.000)
Binnen 167 dagen verkocht
Wognumstraat 38, 's-Gravenhage
2 maanden geleden verkocht
107%van de vraagprijs (€ 225.000)
Binnen 49 dagen verkocht
Celebesstraat 86, 's-Gravenhage
2 maanden geleden verkocht
101%van de vraagprijs (€ 1.290.000)
Binnen 18 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in 's-Gravenhage zelfs 9% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Top-5 beste makelaars in 's-Gravenhage voor het verkopen van een huis

Dit zijn de 5 beste makelaars in 's-Gravenhage voor het verkopen van je huis.

 1. MTV Makelaardij
 2. B&F Makelaar
 3. Thuismakelaar.nl
 4. Röttgering makelaars
 5. De Huizenbemiddelaar c.s. Den Haag-Zuid

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars preseteren in 's-Gravenhage via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in 's-Gravenhage op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in 's-Gravenhage

 • Wat levert het verkopen van een huis in 's-Gravenhage op?

  Een woning in 's-Gravenhage levert gemiddeld € 376.853 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in 's-Gravenhage is: € 3.626 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in 's-Gravenhage verkocht?

  Het vekopen van een woning in 's-Gravenhage duurt gemiddeld 44 dagen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel