Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Gracht in Den Haag

Huis verkopen in Den Haag

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Den Haag? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Den Haag te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Den Haag wilt verkopen.

Al 258 verkopers uit Den Haag hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Den Haag

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Den Haag voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Den Haag. Check de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
41 dagen
Vierkante meter prijs
€ 4.013
Gemiddelde opbrengst
€ 399.170
Gemiddeld tarief
€ 4.540

Snel je huis verkopen in Den Haag

Heb je haast met het verkopen van je huis in Den Haag, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Den Haag is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Den Haag een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Den Haag het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Den Haag jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Het verkopen van een huis in Den Haag duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 41 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Den Haag op?

Het verkopen van een woning in Den Haag levert gemiddeld € 399.170 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Den Haag

Een goede manier om huizenprijzen in Den Haag met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Den Haag bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 4.013 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Den Haag verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Den Haag meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Minder dan 60 m² € 4.443
Tussen 60 m² en 100 m² € 4.036
Tussen 100 m² en 200 m² € 3.952
Meer dan 200 m² € 2.996

De opbrengst van de verkoop in Den Haag is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 5% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Den Haag ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Den Haag extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Den Haag.

Beoordelingen van verkopers in Den Haag

Makelaars in Den Haag krijgen een gemiddelde beoordeling van 4.24 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit Den Haag die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

Over Doen NVM Makelaars Voorburg, Lonneke Wouters
11 juli 2022
goede hulp bij invullen vragenlijsten
goede communicatie
Altijd bereikbaar, behulpzaam en neemt een boel zorgen uit handen.
Ja ik raad deze makelaar aan
Arie | Kortenhoefsestraat, 's-Gravenhage
Over Maarten Makelaardij & Hypotheken
11 juli 2022
Heel servicegericht met veel kennis hoe je t huis goed in de markt zet
Ja ik raad deze makelaar aan
Frank | Zuidwal, 's-Gravenhage

Een huis verkopen in Den Haag via een makelaar

De meeste verkopers in Den Haag schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Den Haag, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Den Haag

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Den Haag

Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in Den Haag rekent gemiddeld 1.11% van de verkoopopbrengst.

De kosten van het verkopen van een huis in Den Haag zijn gemiddeld € 4.540. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Verkooptransacties in Den Haag

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 77% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Irisstraat 156, 's-Gravenhage
4 weken geleden verkocht
+5%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 575.000)
Binnen 20 dagen verkocht
Wingerdstraat 101, 's-Gravenhage
1 maand geleden verkocht
94%van de vraagprijs (€ 339.000)
Binnen 23 dagen verkocht
Laan van Meerdervoort 1567, 's-Gravenhage
1 maand geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 325.000)
Binnen 33 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Den Haag een 5% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Den Haag

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Den Haag.

 1. MTV Makelaardij
 2. B&F Makelaar
 3. Janson Makelaardij
 4. Alexandra van der Schot Makelaardij: SMASH Makelaars
 5. Roland Real Estate

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Foto bovenaan door: Zoetnet

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Den Haag

 • Wat levert het verkopen van een huis in Den Haag op?

  Een woning in Den Haag levert gemiddeld € 399.170 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Den Haag is: € 4.013 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Den Haag verkocht?

  Het vekopen van een woning in Den Haag duurt gemiddeld 41 dagen.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 7 april 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel