Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woningen in Deventer Centrum

Beste makelaars in Deventer

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen, en zoek je een goed makelaarskantoor in Deventer om je daarbij te helpen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je snel en eenvoudig de beste makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties van makelaars in je mailbox. Vergelijk de beoordelingen, verkoopsnelheid en makelaarskosten en kies het makelaarskantoor dat voldoet aan jouw wensenpakket.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 16 verkopers uit Deventer vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Deventer

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste makelaar. Hoe weet je bijvoorbeeld of een aanbod van een makelaarskantoor een goed aanbod is? Hoe verhouden de courtage, kosten en verkoopsnelheid zich tot de rest van de makelaarskantoren in Deventer? Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we de gemiddelde verkoopsnelheid, makelaarskosten en verkoopopbrengsten van de makelaars in Deventer voor je bij. Zo vergelijk je eenvoudig de reacties van de makelaarskantoren in je mailbox met de rest van de markt. Handig toch?

Gemiddelde courtage
0.98%
Gemiddeld tarief
€ 3.810
Aantal makelaars
10
Verkoopsnelheid
38 dagen

Dit zijn de top 5 makelaars in Deventer

Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Deventer.

 1. Adfinis Makelaars
 2. Postma Makelaars
 3. Helder Makelaars
 4. Getreuer makelaars
 5. Bieden & Wonen De Pijp

Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten: aantal verkopen, verkoopsnelheid en verkoopopbrengst. Daarnaast kregen zij de beste beoordelingen van huizenverkopers in Deventer, aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Deventer?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Deventer. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Deventer

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Deventer

Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Deventer écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor de verkoop van jouw woning in goede handen is.

Zijn makelaars in Deventer betrouwbaar?

In de reacties die jij van makelaars in Deventer ontvangt, geven ze een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid van jouw woning. Fijn om te weten: de betrouwbaarheid van makelaars via Mijn Verkoopmakelaar in Deventer ligt op 78%. Dat betekent dat de verkoopopbrengst in 78% van de gevallen hoger is dan vooraf door de makelaar wordt ingeschat.

Bastion 20, Deventer
2 maanden geleden verkocht
99%van de vraagprijs (€ 299.000)
Binnen 27 dagen verkocht
Batenburg 613, Deventer
5 maanden geleden verkocht
+16%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 225.000)
Binnen 24 dagen verkocht
Michel de Klerkstraat 32, Deventer
7 maanden geleden verkocht
+26%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 425.000)
Binnen 44 dagen verkocht
Gemiddeld ontvangen huizenverkopers in Deventer een 10% hogere verkoopprijs dan vooraf door de makelaar is ingeschat. De verkoopsnelheid van makelaarskantoren in Deventer is gemiddeld 38 dagen. Wil je weten hoe een specifieke makelaar presteert? Je vindt de resultaten in je persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar!

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Deventer

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Deventer

Als je een makelaar inschakelt bij de verkoop van je woning in Deventer, betaal je hem of haar een makelaarscourtage. Dit is een vergoeding voor het werk dat hij of zij levert. De hoogte van de courtage verschilt per type woning, prijsklasse en of de makelaar bij een branchevereniging (NVM, VBO) is aangesloten of niet. Naast deze courtage ben je geen extra kosten kwijt aan het makelaarskantoor. De notariskosten worden betaald door de koper.

De gemiddelde makelaarskosten in Deventer is 0.98% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 3.810, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Uitgelichte makelaarskantoren in Deventer 

 

Logo Postma Makelaars

  

Postma Makelaars

Het kantoor bestaat uit 8 medewerkers. Postma doet bijna alles. Huizen verkopen in Deventer, aankopen, verhuur, beheer en taxaties. Naast woningen houdt het kantoor zich ook bezig met bedrijfmatig Onroerend Goed en Hypotheken. 

   

Logo Helder Makelaars

 

Helder Makelaars

Helder is zowel een kantoor voor het afsluiten van een hypotheek en verzereking, als voor het verkopen van een huis in Deventer.

De makelaarstak van de organisatie wordt geleid door Bram Kamphuis. Hij wordt ondersteund door Erwin en Christel.

  

 Logo Getreuren Makelaars

 

Getreuer Makelaars

Dit makelaarskantoor bestaat uit 2 makelaars: Erwin Getreuer en Bart Brummel. Beide zijn zij NVM-makelaars. Zij worden ondersteund door Annemijn en Judith.

Jaarlijks doet het kantoor bijna 90 woningentransacties..

  

Logo Adfinis Makelaars

 

Adfinis Makelaars

Het kantoor wordt bemand door 5 makelaars. Jaarlijks doet het kantoor zo'n 70 transacties. Deze makelaar helpt je met aankoop, verkoop, taxatie, hypotheek en verzekering

  

Logo Thoma Post Makelaars Deventer

  

Thoma Post Makelaars Deventer

Thoma Post is een grote makelaarsorganisatie met heel veel vestigingen in Nederland. De vestigingen in Deventer bestaat uit 6 medewerkers. 

   

Logo Tysma Makelaars

  

Tysma Makelaars

Tysma bestaat al sinds 2010. Met bijna 170 huisverkopen per jaar mag Tysma niet ontbreken in deze lijst. De leiding van het kantoor is in handen van Arjen.

In totaal bestaat het Tysma-team uit 7 gezichten.

  

   Logo Ten Hag Makelaarsgroep Deventer

Ten Hag Makelaarsgroep

Ten Hag heeft vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Zutphen, Zwolle, Oosterhave en Enschede.

Willem Roeters is de kantoorleider voor de vestiging in Deventer.

  

Logo Frans Makelaardij

   

Frans Makelaardij

Frans Makelaardij is een kleiner kantoor, maar mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Het kantoor wordt geleid door Frans van den Belt. Samen met 2 collega's bedienen zij de woningmarkt in Deventer.

Foto door: Jan-Willem Reusink

 

Makelaars in de buurt van Deventer:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Deventer?

  Er zijn in Deventer 10 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Deventer. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Deventer?

  Een makelaar in Deventer rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 0.98% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Deventer rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.810. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel