AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Woningen in Deventer Centrum

Beste makelaars in Deventer

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen of een huis te kopen, en zoek je een goed makelaarskantoor in Deventer om je daarbij te helpen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je snel en eenvoudig de beste makelaars bij jou in de buurt. Beantwoord hieronder de vragen in en ontvang reacties van makelaars in je mailbox. Vergelijk de beoordelingen, prestaties en makelaarskosten en kies het makelaarskantoor dat voldoet aan jouw wensenpakket.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Deventer

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste makelaar. Hoe weet je bijvoorbeeld of een aanbod van een makelaarskantoor een goed aanbod is? Hoe verhouden de courtage, kosten en verkoopsnelheid zich tot de rest van de makelaarskantoren in Deventer? Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we de gemiddelde verkoopsnelheid, makelaarskosten en verkoopopbrengsten van de makelaars in Deventer voor je bij. Zo vergelijk je eenvoudig de reacties van de makelaarskantoren in je mailbox met de rest van de markt. Handig toch?

Gemiddelde courtage
1.04%
Gemiddeld tarief
€ 3.778
Aantal makelaars
14
Verkoopsnelheid
22 dagen

Dit zijn de top 8 makelaars in Deventer

Dit zijn de 8 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Deventer.

 1. Adfinis Makelaars
 2. OpenDeur
 3. Postma Makelaars
 4. Getreuer makelaars
 5. Helder Makelaars
 6. REBO Woningmakelaars Deventer
 7. Roland Real Estate
 8. OpenDeur Apeldoorn | NVM makelaar

Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten: aantal verkopen, verkoopsnelheid en verkoopopbrengst. Daarnaast kregen zij de beste beoordelingen van huizenverkopers in Deventer, aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Zoek je een aankoopmakelaar in Deventer?

Ben je van plan om een huis te kopen in Deventer? Spannend! Met een aankoopmakelaar vergroot je jouw kansen op het vinden van je droomhuis aanzienlijk.

Een aankoopmakelaar helpt je namelijk bij het vinden en kopen van een woning. De meeste makelaars helpen je van A tot Z met alles wat erbij komt kijken. Maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen. Je geeft dan alleen uit handen wat je zelf niet kunt of wilt regelen.

Een makelaar heeft een goede kennis van de lokale woningmarkt en regelgeving en kan je helpen bij het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp (denk aan: bouwkundige keuring, erfpacht, VvE, controle koopcontract). Een extra voordeel: aankoopmakelaars hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen.

Nog geen makelaar gevonden? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je eenvoudig én supersnel een goede aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Dit zijn de voordelen van het vinden van een makelaar via ons platform:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars waarmee je tot wel 40% kunt besparen
 • Je ontvangt enkel voorstellen van goede, betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun (aankoop)resultaten
 • Je bespaart tijd, want je hoeft niet zelf contact op te nemen met makelaars
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en zit nergens aan vast
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Deventer

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn helemaal zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden. De VBO is de tweede grootste makelaarsvereniging met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, VBO of VastgoedPRO, moeten voldoen aan een flink aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Deze verenigingen stellen hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen zich alleen aansluiten met een specifiek makelaarsdiploma.

De NVM en VBO richten zich zowel intern als extern en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is een beroepsorganisatie die zich alleen richt op het ondersteunen van haar leden.

De prestaties van makelaars in Deventer

Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Deventer écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor de verkoop van jouw woning in goede handen is.

Zijn makelaars in Deventer betrouwbaar?

In de reacties die jij van makelaars in Deventer ontvangt, geven ze een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid van jouw woning. Fijn om te weten: de betrouwbaarheid van makelaars via Mijn Verkoopmakelaar in Deventer ligt op 86%. Dat betekent dat de verkoopopbrengst in 86% van de gevallen hoger is dan vooraf door de makelaar wordt ingeschat.

Wouwermanstraat 24, Deventer- Verkoop
6 maanden geleden verkocht
89%van de verwachtte opbrengst (€ 250.000)
Binnen 25 dagen verkocht
Van Zalingenstraat 2, Deventer- Verkoop
8 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 269.000)
Binnen 20 dagen verkocht
Deltalaan 27, Deventer- Verkoop
9 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 175.000)
Binnen 18 dagen verkocht
Gemiddeld is de verkoopprijs die huizenverkopers in Deventer krijgen voor hun huis 104% van het bedrag dat vooraf door de makelaar is ingeschat. De verkoopsnelheid van makelaarskantoren in Deventer is gemiddeld 22 dagen. Wil je weten hoe een specifieke makelaar presteert? Je vindt de resultaten in je persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar!

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

Na het invullen van het formulier ontvang je direct een e-mail met daarin jouw waarderapport, inclusief een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in jouw buurt.

Tip: vink de optie ‘Update waardestijging’ aan in het formulier om iedere 2 maanden een update te ontvangen over de actuele waarde van je woning. Handig om het ideale moment te bepalen voor het verkopen van je huis!

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Deventer

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Deventer

Als je een makelaar inschakelt bij de verkoop van je woning in Deventer, betaal je hem of haar een makelaarscourtage. Dit is een vergoeding voor het werk dat hij of zij levert. De hoogte van de courtage verschilt per type woning, prijsklasse en of de makelaar bij een branchevereniging (NVM, VBO) is aangesloten of niet. Naast deze courtage ben je geen extra kosten kwijt aan het makelaarskantoor. De notariskosten worden betaald door de koper.

De gemiddelde makelaarskosten in Deventer is 1.04% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.4%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 3.778, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Beoordelingen van verkopers via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Deventer krijgen een gemiddelde beoordeling van 4 sterren.

Uitgelichte makelaarskantoren in Deventer 

 

Logo Postma Makelaars

  

Postma Makelaars

Het kantoor bestaat uit 8 medewerkers. Postma doet bijna alles. Huizen verkopen in Deventer, aankopen, verhuur, beheer en taxaties. Naast woningen houdt het kantoor zich ook bezig met bedrijfmatig Onroerend Goed en Hypotheken. 

   

Logo Helder Makelaars

 

Helder Makelaars

Helder is zowel een kantoor voor het afsluiten van een hypotheek en verzereking, als voor het verkopen van een huis in Deventer.

De makelaarstak van de organisatie wordt geleid door Bram Kamphuis. Hij wordt ondersteund door Erwin en Christel.

  

 Logo Getreuren Makelaars

 

Getreuer Makelaars

Dit makelaarskantoor bestaat uit 2 makelaars: Erwin Getreuer en Bart Brummel. Beide zijn zij NVM-makelaars. Zij worden ondersteund door Annemijn en Judith.

Jaarlijks doet het kantoor bijna 90 woningentransacties..

  

Logo Adfinis Makelaars

 

Adfinis Makelaars

Het kantoor wordt bemand door 5 makelaars. Jaarlijks doet het kantoor zo'n 70 transacties. Deze makelaar helpt je met aankoop, verkoop, taxatie, hypotheek en verzekering

  

Logo Thoma Post Makelaars Deventer

  

Thoma Post Makelaars Deventer

Thoma Post is een grote makelaarsorganisatie met heel veel vestigingen in Nederland. De vestigingen in Deventer bestaat uit 6 medewerkers. 

   

Logo Tysma Makelaars

  

Tysma Makelaars

Tysma bestaat al sinds 2010. Met bijna 170 huisverkopen per jaar mag Tysma niet ontbreken in deze lijst. De leiding van het kantoor is in handen van Arjen.

In totaal bestaat het Tysma-team uit 7 gezichten.

  

   Logo Ten Hag Makelaarsgroep Deventer

Ten Hag Makelaarsgroep

Ten Hag heeft vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Zutphen, Zwolle, Oosterhave en Enschede.

Willem Roeters is de kantoorleider voor de vestiging in Deventer.

  

Logo Frans Makelaardij

   

Frans Makelaardij

Frans Makelaardij is een kleiner kantoor, maar mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Het kantoor wordt geleid door Frans van den Belt. Samen met 2 collega's bedienen zij de woningmarkt in Deventer.

Foto door: Jan-Willem Reusink

 

Makelaars in de buurt van Deventer:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Deventer?

  Er zijn in Deventer 14 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Deventer. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Deventer?

  Een makelaar in Deventer rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.04% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Deventer rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.778. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 30 augustus 2023

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel