Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Achtertuin in Deventer

Huis verkopen in Deventer

Wil jij jouw huis in Deventer verkopen? Dat doe je niet iedere dag! Mijn Verkoopmakelaar helpt je bij het vinden van de beste verkoopmakelaar in jouw stad. Laat je postcode en huisnummer achter en ontvang reacties van makelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Deventer wilt verkopen.

Al 17 verkopers uit Deventer hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Deventer

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Deventer momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Deventer gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
31 dagen
Vierkante meter prijs
€ 3.550
Gemiddelde opbrengst
€ 322.500
Gemiddeld tarief
€ 3.810

Snel je huis verkopen in Deventer

Snel je huis verkopen in Deventer? Daar kunnen wij je mee helpen. De woningmarkt staat er goed voor, en de meeste huizen in Deventer worden snel verkocht. Om je woning extra snel te verkopen, zijn een aantal stappen cruciaal. Zo kost het vergelijken en uitkiezen van een goede makelaar doorgaans veel tijd, en verschilt het per makelaar hoe snel zij opereren m.b.t. het plannen van bezichtigingen en het maken van goede foto’s.

Om de kans op een snelle en goede verkoop van je huis te versnellen, maak je gratis en vrijblijvend gebruik van Mijn Verkoopmakelaar. Meld je aan door je postcode en huisnummer in te vullen en ontvang reacties van de beste makelaars uit de buurt. Je bespaart hiermee enorm veel tijd, want je hoeft niet zelf individueel contact te leggen.

In de reacties lees je alles over hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vergelijk de snelheid van verkopen en kies de partij waarmee jij de beste klik hebt.

Tip: voeg duidelijke, representatieve foto’s toe aan je aanmelding, zodat de partijen direct een goede inschatting kunnen maken van de verkoopresultaten. Ook vergroot je de kans op het aantal reacties, waardoor je sneller kunt vergelijken en een keuze hebt gemaakt.

Het verkopen van een huis in Deventer duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 31 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Deventer op?

Momenteel gaan de huizen in Deventer als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Deventer levert momenteel gemiddeld € 322.500 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Deventer wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Deventer

Een goede manier om huizenprijzen in Deventer met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Deventer bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.550 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Deventer verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Deventer meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 60 m² en 100 m² € 3.928
Tussen 100 m² en 200 m² € 3.171

De opbrengst van de verkoop in Deventer is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 2% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Deventer ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Deventer extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Deventer.

Een huis verkopen in Deventer via een makelaar

De meeste verkopers in Deventer schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Deventer, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Deventer

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Deventer

Het tarief van makelaars voor het verkopen van een huis in Deventer is gemiddeld 0.98% van de verkoopopbrengst.

Het verkopen van een huis in Deventer kost gemiddeld € 3.810. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

Verkooptransacties in Deventer

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 83% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Brinckerinckstraat 3, Deventer
3 maanden geleden verkocht
+9%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 289.000)
Binnen 11 dagen verkocht
2e Weerdsweg 15, Deventer
4 maanden geleden verkocht
+5%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 310.000)
Binnen 10 dagen verkocht
Bastion 20, Deventer
6 maanden geleden verkocht
99%van de vraagprijs (€ 299.000)
Binnen 27 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Deventer zelfs 2% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Top-5 beste makelaars in Deventer voor het verkopen van een huis

Dit zijn de 5 beste makelaars in Deventer voor het verkopen van je huis.

 1. Adfinis Makelaars
 2. Postma Makelaars
 3. Helder Makelaars
 4. Getreuer makelaars
 5. OpenDeur

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Deventer via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Deventer op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Foto bovenaan door: Marco Raaphorst

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Deventer

 • Wat levert het verkopen van een huis in Deventer op?

  Een woning in Deventer levert gemiddeld € 322.500 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Deventer is: € 3.550 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Deventer verkocht?

  Het vekopen van een woning in Deventer duurt gemiddeld 31 dagen.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 25 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel