Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Scheffersplein in Dordrecht

Vergelijk makelaars in Dordrecht

Zoek je een goede makelaar in Dordrecht? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Dordrecht en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

23 verkopers uit Dordrecht kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Dordrecht

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Dordrecht. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Dordrecht. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Dordrecht die het beste bij je past!

Aantal makelaars
6
Verkoopsnelheid
14 dagen

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Dordrecht?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Dordrecht? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Dordrecht

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Dordrecht

Het vinden van een makelaar in Dordrecht met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in Dordrecht hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in Dordrecht jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in Dordrecht doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in Dordrecht geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Dordrecht is 100%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 100% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

Aagje Dekenstraat 27, Dordrecht
7 maanden geleden verkocht
+7%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 335.000)
Binnen 23 dagen verkocht
Diepenbrockweg 110, Dordrecht
1 jaar geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 185.000)
Binnen 15 dagen verkocht
Jean-Paul Sartre-erf 76, Dordrecht
2 jaar geleden verkocht
+2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 225.000)
Binnen 4 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Dordrecht krijgen verkopers gemiddeld gezien 6% meer voor hun huis dan vooraf ingeschat. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in Dordrecht gemiddeld in 14 dagen.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in Dordrecht

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 8% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Dordrecht

 

Logo Baas Makelaardij Dordrecht

  

Baas Makelaardij
Baas Makelaardij is de eerste op de lijst. Het kantoor staat onder leiding van Erwin Dornscheidt. Samen met Sandra helpen zij toekomstige verkopers bij de verkoop van huis in Dordrecht.

Baas Makelaardij is een NVM kantoor en is daarnaast ook certificeerd voor het doen van taxaties.

  

Logo 2M Makelaars Dordrecht

 

2M Makelaars Dordrecht
2M Makelaars wordt aangevoerd door Tiemen Witvliet. Samen met 5 collega's help zij Drechtenaren met verkoop, aankoop en taxaties.

Van alle medewerkers hebben wij met name ervaring met Arjen Vos, makelaar en taxateur bij het kantoor.

 

 Logo Home 4 You Makelaars

 

Home 4 You Makelaars
Home 4 You is meer een uitdager in de Dordrechtse woningmarkt. Het kantoor is actief in een groter gebied en doen minder verkopen in Dordrecht. Wél is het kantoor vaak wat scherper in de kosten dan andere makelaars in Dordrecht. 

 

Logo OZP Makelaars Dordrecht

 

OZP Makelaars
OZP Makelaars is middelgroot. Met 7 medewerkers mag deze makelaar niet onderbreken in deze lijst. De leiding ligt in handen van Johan Oosterlee. 

  

Logo Nouwen Makelaardij

 

 

Nouwen Makelaardij
Een echte Dordrechtse Makelaar: Nouwen Makelaardij. De aansturing wordt gedaan door Jelmer Balm. Het team bestaat uit 7 medewerkers.

Naast verkoop helpt het kantoor jou ook bij aankoop en taxaties.

   

Logo Vijfwinkel Trossèl Makelaars

  

Vijfvinkel Trossèl Makelaars
Misschien wel 1 van de bekendste makelaarskantoren van Dordrecht. En naar onze mening: in ieder geval de beste uitstraling! Daarnaast hebben ze ook een complete merchandise-lijn waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

  

Logo Ooms Makelaars Dordrecht

   

Ooms Makelaars Dordrecht
De 'grote uit Rotterdam' is ook in Dordrecht actief. De gezichten van de vestiging is Dordrecht zijn Jilles de Haas en Salomé Schaap

  

Logo Waltmann Makelaar

   

Waltmann Makelaar
120 jaar oud. Honderdentwintig. Waltmann is een van de marktleiders in Dordrecht. Wij hebben iets minder ervaring met hoe goed zij zijn, dus konden we niet goed verdedigen om het kantoor hoog te plaatsen. Maar ontbreken mocht het kantoor zeker niet!

Foto door: Paul van de Velde 

 

Makelaars in de buurt van Dordrecht:

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 7 november 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel