Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Papendrecht

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop? Op Mijn Verkoopmakelaar vind je snel en eenvoudig de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen. Voer hieronder jouw postcode en huisnummer in en ontvang - geheel gratis en vrijblijvend - reacties van makelaars in Papendrecht in je mailbox. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Papendrecht waarmee jij een klik hebt.

Lees meer over hoe over Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 13 verkopers uit Papendrecht vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Papendrecht. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Papendrecht. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Papendrecht die het beste bij je past!

Aantal makelaars
9

Dit zijn de top 9 beste makelaars in Papendrecht

Dit is de top-9 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Papendrecht. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Papendrecht op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Baas Makelaardij
 2. House to sell Drechtsteden
 3. Bremmer Makelaars
 4. Koning Makelaar
 5. De Gratis Makelaar
 6. YESS Real Estate
 7. Waltmann Makelaars Dordrecht
 8. Mansion Makelaardij
 9. Makelaar Max

Dit overzicht van beste makelaars in Papendrecht is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

De prestaties van makelaars in Papendrecht

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Papendrecht om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Papendrecht presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Papendrecht

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Papendrecht is 100%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 100% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de belofte van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Oostkil 15, Papendrecht
4 maanden geleden verkocht
107%van de vraagprijs (€ 525.000)
Binnen 16 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Papendrecht een 7% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Wat doet een makelaar?

Een makelaar helpt je met het verkopen van jouw huis in Papendrecht. De makelaar bepaalt samen met jou de vraagrpijs van de woning.

Vervolgens zorgt de makelaar dat er foto's worden gemaakt en dat de woning op funda komt te staan. Tot slot begeleidt de makelaar de bezichtigingen en helpt hij jou met de onderhandelingen.

Vergelijk makelaars in Papendrecht

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend
Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel