Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Nieuwbouwhuizen in de stad Almere

Huis verkopen in Almere

Is het tijd om jouw huis te verkopen in Almere? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar! Hier vergelijk je eenvoudig de beste verkoopmakelaars in Almere, die jou kunnen helpen met het snel verkopen van jouw huis, voor een goede verkoopprijs. Zo werkt het: meld je woning in Almere aan via onderstaande tool, en ontvang reacties van verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Al 100 verkopers uit Almere hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Almere

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Almere momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Almere gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

Vierkante meter prijs
€ 3.218
Gemiddelde opbrengst
€ 423.031
Gemiddelde kosten
€ 4.817

Snel je huis verkopen in Almere

Heb je haast met het verkopen van je huis in Almere, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Almere is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Almere een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Almere het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Almere jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Wat levert het verkopen van een huis in Almere op?

Het verkopen van een woning in Almere levert gemiddeld € 423.031 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Almere

Een goede manier om huizenprijzen in Almere met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Almere bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.218 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Almere verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Almere meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Minder dan 60 m² € 6.252
Tussen 60 m² en 100 m² € 3.898
Tussen 100 m² en 200 m² € 3.073
Meer dan 200 m² € 2.812

De opbrengst van de verkoop in Almere is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 14% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Almere ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Almere extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie m.b.t. de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Almere.

Beoordelingen van verkopers in Almere

Makelaars in Almere krijgen een gemiddelde beoordeling van 4.8 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit Almere die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

Over Estatum Makelaardij
6 januari 2022
Proactief, deskundig en toch aardig.
Ja ik raad deze makelaar aan
Jurjen | Schönbergweg, Almere

Een huis verkopen in Almere via een makelaar

De meeste verkopers in Almere schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Almere, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Almere

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Almere

Het tarief van makelaars voor het verkopen van een huis in Almere is gemiddeld 1.13% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.2%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.2%
Meer dan € 600.000
1.0%

Het verkopen van een huis in Almere kost gemiddeld € 4.817. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

Verkooptransacties in Almere

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 100% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Buffelstraat 3, Almere
3 weken geleden verkocht
110%van de vraagprijs (€ 365.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Maandenweg 12, Almere
4 maanden geleden verkocht
118%van de vraagprijs (€ 750.000)
Binnen 13 dagen verkocht
Scandinaviëkade 167, Almere
8 maanden geleden verkocht
112%van de vraagprijs (€ 450.000)
Binnen 13 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Almere een 14% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Dit zijn de top-5 makelaars voor het verkopen van een huis in Almere

Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Almere.

 1. Semeijn Makelaardij
 2. Alnova - Van Rooij Makelaardij
 3. Estatum Makelaardij
 4. Bieden & Wonen Makelaars Almere
 5. Rohlof Real Estate Almere

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Waar je op moet letten in Almere

Almere is een stad met moderne huizen. Er is veel nieuwbouw. Het is dus belangrijk dat je huis netjes en verzorgd eruit ziet. Een moderne inrichting kan de waarde van het huis verhogen. De huizenmarkt in de stad Almere is recent een goede markt om voor een goede prijs snel je huis te verkopen. Een nauwkeurige prijs van de woning met een juiste presentatie voor het type kopers dat je aan wilt trekken zal zorgen dat verkopen soepel loopt.

Een makelaar kan je helpen met tips voor inrichting en reperaties aan de woning. De makelaar kan zorgen voor een zo hoog mogelijke opbrengst in een vaak korte tijd. Zeker in de hippe stad Almere.

 

Foto bovenaan door: Nanda Sluijsmans

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Almere

 • Wat levert het verkopen van een huis in Almere op?

  Een woning in Almere levert gemiddeld € 423.031 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Almere is: € 3.218 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Almere verkocht?

  Het vekopen van een woning in Almere duurt gemiddeld ****.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 13 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel