AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Almere

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 13 januari 2022
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Nieuwbouwhuizen in de stad Almere

Inhoudsopgave

  Huis verkopen in Almere

  Start de verkoop van jouw huis in Almere. Meld je woning aan en krijg reacties van meerdere makelaars.

  Over het verkopen van een woning in Almere

  Benieuwd naar de gemiddelde verkoopsnelheid, verkoopprijzen en vierkantemeterprijzen voor woningen in Almere? Of naar de kosten voor het verkopen van je huis in Almere? Wij houden het met precisie voor je bij! Vergelijk de data met die van andere steden en weet waar je ongeveer aan toe bent bij het verkopen van je huis. Lees hier hoe het er in ±city momenteel voor staat:

  Verkoopsnelheid
  33 dagen
  Vierkante meter prijs
  € 3.808
  Gemiddelde opbrengst
  € 434.059
  Gemiddeld tarief
  € 4.579

  Snel je huis verkopen in Almere

  Op Mijn Verkoopmakelaar kun je binnen 2 dagen de makelaar kiezen die jouw woning het snelst verkoopt. Je krijgt van meerdere makelaars uit Almere een reactie met daarin hun tarief én de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars.

  Als je bij jouw aanmelding ook foto's toevoegt, kunnen makelaars uit Almere direct zeggen welke overwaarde te verwachten. Zo ben je geen tijd kwijt aan het plannen van alle afspraken met makelaars bij jou thuis.

  Het verkopen van een huis in Almere duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 33 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

  Wat levert het verkopen van een huis in Almere op?

  Het verkopen van een woning in Almere levert gemiddeld € 434.059 op.

  Gemiddelde vierkantemeterprijs in Almere

  Een goede manier om huizenprijzen in Almere met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Almere bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.808 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

  De vierkantemeterprijs van een appartement in Almere verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Almere meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

  Grootte woningPrijs per m2
  Minder dan 60 m² € 5.252
  Tussen 60 m² en 100 m² € 4.278
  Tussen 100 m² en 200 m² € 3.547
  Meer dan 200 m² € 3.507

  De opbrengst van de verkoop in Almere is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 104% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

  De staat van de woning

  Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Almere ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Almere extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

  Het aantal potentiële kijkers en kopers

  Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Almere.

  Beoordelingen van verkopers in Almere

  Makelaars in Almere krijgen een gemiddelde beoordeling van 4.9 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit Almere die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

  Over Rohlof Real Estate Flevoland
  6 februari 2024
  Menselijk als het kan, commercieel als het moet
  Reageert snel
  Sympathiek en begripvol
  Goed advies
  Soms wat negatief (verwachtingen temperen!)
  Op gesprek gevraagd op basis van behaalde resultaten. Tijdens het gesprek een hele goede klik; Floris is een 'mensen-mens' die ons en onze situatie heel goed kon inschatten en de juiste begeleiding kon geven. Uiteindelijk zonder al te veel stress vlot tot een goed verkoop-resultaat gekomen.
  Ja ik raad deze makelaar aan
  Emmy | Jaagmeent, Almere (Verkoop)
  Over Rohlof Real Estate Flevoland
  5 december 2023
  Exeptional Professional and customer oriented
  Custom Approach to my Situation
  Professional
  Focused on my wished and needs
  I had the pleasure of working with Rohlof Real Estate for my recent home purchase, and I cannot express enough how impressed I am with the exceptional service I received. From our initial meeting to the closing of the deal, Floris van Zoomeren demonstrated unmatched professionalism, expertise, and dedication. Floris truly went above and beyond to understand my needs and preferences. Their knowledge of the local real estate market was evident, providing valuable insights that guided me in making well-informed decisions. What sets Floris apart is his excellent communication skills and responsiveness. Any questions or concerns I had were addressed promptly, and he kept me informed at every stage of the process. This level of transparency and attentiveness made the entire home-selling experience smooth and stress-free. Moreover, Floris exhibited strong negotiation skills, securing a deal that exceeded my expectations. Their attention to detail and commitment to client satisfaction are truly commendable. In conclusion, I wholeheartedly recommend Floris to anyone in search of a dedicated and knowledgeable real estate professional. Working with them was not only a pleasure but also a wise investment. Thank you, Floris, for your outstanding service!
  Ja ik raad deze makelaar aan
  Maximilian | Kornwierde, Almere (Verkoop)

  Een huis verkopen in Almere via een makelaar

  De meeste verkopers in Almere schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

  Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

  Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Almere, de beste te selecteren voor de verkoop.

  Wat is mijn huis waard?

  Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Almere

  Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van het verkopen van een woning in Almere

  Gemiddeld vraagt een makelaar in Almere een courtage van 1.10% van de verkoopopbrengst voor het verkopen van een appartement in Almere.

  De kosten van het verkopen van een huis in Almere zijn gemiddeld € 4.579. Dit bedrag is in inclusief BTW.

  Verkooptransacties in Almere

  Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

  Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 71% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

  Noorderplassenweg 84, Almere- Verkoop
  4 dagen geleden verkocht
  +3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 600.000)
  Binnen 43 dagen verkocht
  Tegelenpad 41, Almere- Verkoop
  4 dagen geleden verkocht
  +2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 275.000)
  Binnen 113 dagen verkocht
  Breckelenkampstraat 4, Almere- Verkoop
  1 week geleden verkocht
  +2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 525.000)
  Binnen 27 dagen verkocht
  Gemiddeld is de opbrengst voor verkopers in Almere 104% van wat vooraf door de verkoopmakelaar wordt ingeschat.

  Dit zijn de top-5 makelaars voor het verkopen van een huis in Almere

  Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Almere.

  1. Semeijn Makelaardij
  2. Estatum Makelaardij
  3. Bieden & Wonen Makelaars Almere
  4. De Ruiter Makelaars
  5. iQ Makelaars Almere

  De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

  Waar je op moet letten in Almere

  Almere is een stad met moderne huizen. Er is veel nieuwbouw. Het is dus belangrijk dat je huis netjes en verzorgd eruit ziet. Een moderne inrichting kan de waarde van het huis verhogen. De huizenmarkt in de stad Almere is recent een goede markt om voor een goede prijs snel je huis te verkopen. Een nauwkeurige prijs van de woning met een juiste presentatie voor het type kopers dat je aan wilt trekken zal zorgen dat verkopen soepel loopt.

  Een makelaar kan je helpen met tips voor inrichting en reperaties aan de woning. De makelaar kan zorgen voor een zo hoog mogelijke opbrengst in een vaak korte tijd. Zeker in de hippe stad Almere.

   

  Foto bovenaan door: Nanda Sluijsmans

  Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Almere

  • Wat levert het verkopen van een huis in Almere op?

   Een woning in Almere levert gemiddeld € 434.059 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Almere is: € 3.808 per m2.

   De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

  • Hoe snel is een huis in Almere verkocht?

   Het vekopen van een woning in Almere duurt gemiddeld 33 dagen.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel