Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Straat in Maastricht

Vergelijk makelaars in Maastricht

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop? Op Mijn Verkoopmakelaar vind je snel en eenvoudig de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen. Voer hieronder jouw postcode en huisnummer in en ontvang - geheel gratis en vrijblijvend - reacties van makelaars in Maastricht in je mailbox. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Maastricht waarmee jij een klik hebt.

Lees meer over hoe over Mijn Verkoopmakelaar werkt.

14 verkopers uit Maastricht kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Maastricht. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Maastricht. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Maastricht die het beste bij je past!

Aantal makelaars
13

Dit zijn de top 7 makelaars in Maastricht

Dit zijn de 7 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Maastricht.

 1. Pooters Makelaardij / Pro Housing
 2. MIJN HUIS en ik
 3. Boek en Offermans Makelaars
 4. Gewoon Makelaardij Maastricht
 5. Topmakelaars Jeroen Olislagers
 6. Boek en Offermans Maastricht
 7. Schneiders Makelaardij

De bovengenoemde makelaars in Maastricht hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Maastricht, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je allereerst met het inmeten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper precies weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is. Daarnaast kan een makelaar je wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite, maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, een likje verf op de kozijnen of een andere indeling van de woonkamer, bijvoorbeeld.

Als jouw woning er dan spik en span uitziet, zorgt de makelaar ervoor dat er duidelijke en mooie foto’s worden gemaakt, waarop jouw woning op zijn voordeligst aan het publiek kan worden getoond.

Makelaars kennen de buurt en weten voor welke prijs huizen - vergelijkbaar met die van jou - op de huidige markt worden verkocht. De makelaar helpt je ook bij het bepalen van een goede verkoopstrategie. Samen met de makelaar bepaal je eenvoudig een realistische en goede vraagprijs, die past bij de verkoopstrategie die jullie voor ogen hebben.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de grootste en meest bekende huizenzoekmachine van Nederland. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichtiging aanvragen, die meestal twee tot drie weken erna plaatsvinden.

De makelaar plant en begeleidt deze bezoeken. Hij ontvangt de kijkers, leidt ze rond door de woning en laat de belangrijkste pluspunten van het huis zien. Daarnaast beantwoordt de makelaar vragen over de woning en vertelt de geïnteresseerden alles over de manier waarop ze kunnen bieden op de woning.

Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar niet bij de bezichtigingen aanwezig bent. Na het verkoopklaar maken van je woning neemt de makelaar dus alle taken voor je uit handen.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Op het moment dat er een bod in beeld komt, neemt de makelaar contact met je op om dit te bespreken. De makelaar voert voor jou het woord in de onderhandelingen. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht vindt vervolgens, samen met de makelaar en de koper(s), plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Maastricht

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Maastricht

Pooters Makelaardij Maastricht

Dit kantoor bestaat sinds 2007 en is actief in verhuur met de naam Pro Housing en verkoop als Pooters Makelaardij. Het makelaarskantoor krijgt een score van 9,5 voor verkoop op Funda.nl. Het team van de makelaardij verzorgt de omgeving Maastricht en Heuvelland. Met meer dan 35 positieve Google-reviews is dit team zeker te vertrouwen in een fijne verkoop van uw woning.


Ben Mordang Makelaardij

De eigenaar Ben Mordang is na 20 jaar actief te zijn in het bankwezen in 1998 een eigen makelaarskantoor begonnen. Het kantoor is hard gegroeid en is daarna in 2009 aangesloten bij de NVM. Naast Ben zijn er nog drie familieleden die hem versterken in dit familiekantoor. Dit kantoor beschikt zelfs over een handige app, die helaas alleen op Android beschikbaar is.


Boek en Offermans Makelaars Maastricht

Boek en Offermans heeft al meer dan 40 jaar lang ervaring in het verkopen van huizen. Ze zijn actief in heel Limburg. Zoekt u een makelaar met veel kennis en ervaring? Dan bent u bij hen op het juiste adres! 


Damen Makelaardij

Damen Makelaardij is onderdeel van Damen en bestaat al bijna 100 jaar. De organisatie houdt zich ook bezig met hypotheken en verzekeringen. Damen is grootste makelaardij van Limburg en het team bestaat uit maarliefst 75 medewerkers.


Hypodomus Maastricht Lap & Pletsers

Koen en Mischa staan klaar voor uitdagingen in Maastricht en daarnaast is Hypodomus actief in Amsterdam, Leiden, Eindhoven, Breda en Bergen op Zoom. Ze zijn zelfs ná kantoortijden en in het weekend beschikbaar.


Mijn huis en ik Makelaars Maastricht

Deze makelaardij ligt aan de Sint Annalaan in Maastricht. De eigenaar Daniëlle Damman is sinds 2009 werkzaam als makelaar in Maastricht. Samen met 8 medewerkers is dit een grote makelaardij in de regio.


Gewoon Makelaardij Maastricht

Dit makelaarskantoor heeft een locatie in Geulle en Venlo. Gewoon heeft een afdeling makelaardij en een afdeling verzekeren. Het jonge team bestaat uit acht medewerkers.


Top Makelaars Maastricht

Jeroen Olislagers en Marcel Stemkens zijn de makelaars op locatie Maastricht. Het makelaarskantoor ligt aan de Sibemaweg in Maastricht. Daarnaast is Inge Ramakers makelaar op locatie Geleen. 


Foto door: Metro Centric

 

Makelaars in de buurt van Maastricht:

 

For English:

 

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel