Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Straat in Maastricht

Vind de beste makelaar voor jou in Maastricht

We helpen toekomstige verkopers door alle leugens en beloftes van makelaars in Maastricht heen te kijken. Meld je woning aan en krijg reacties van meerdere makelaars.

Al 14 verkopers uit Maastricht gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Maastricht

Gemiddelde courtage
1.35%
Gemiddelde kosten
€ 2.965
Aantal makelaars
13

Dit zijn de top 7 beste makelaars in Maastricht

Dit is de top-7 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Maastricht.

 1. Pooters Makelaardij / Pro Housing
 2. MIJN HUIS en ik
 3. Boek en Offermans Makelaars
 4. Gewoon Makelaardij Maastricht
 5. Topmakelaars Jeroen Olislagers
 6. Boek en Offermans Maastricht
 7. Schneiders Makelaardij

Dit overzicht van beste makelaars in Maastricht is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je met het inmenten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is.

Daarnaast kan een makelaar jou wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite kosten maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, likje verf of een andere indeling van de woonkamer.

Als jouw woning er dan spik & span uitziet, zorgt de makelaar dat er duidelijke en mooie foto's worden gemaakt.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de website Funda. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichting aanvragen.

Vaak vinden deze in de 2 of 3 weken erna plaats. De makelaar plant en begeleid deze bezoeken. Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar daar dan niet bij bent.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht van de woning vindt plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Maastricht

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 14% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Maastricht

Voor het verkopen van een huis in Maastricht rekent een makelaar gemiddeld 1.35% van de verkoopopbrengst.

De kosten van het verkopen van een huis in Maastricht met een makelaardij zijn gemiddeld € 2.965. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Uitgelichte makelaarskantoren in Maastricht

Pooters Makelaardij Maastricht

Dit kantoor bestaat sinds 2007 en is actief in verhuur met de naam Pro Housing en verkoop als Pooters Makelaardij. Het makelaarskantoor krijgt een score van 9,5 voor verkoop op Funda.nl. Het team van de makelaardij verzorgt de omgeving Maastricht en Heuvelland. Met meer dan 35 positieve Google-reviews is dit team zeker te vertrouwen in een fijne verkoop van uw woning.


Ben Mordang Makelaardij

De eigenaar Ben Mordang is na 20 jaar actief te zijn in het bankwezen in 1998 een eigen makelaarskantoor begonnen. Het kantoor is hard gegroeid en is daarna in 2009 aangesloten bij de NVM. Naast Ben zijn er nog drie familieleden die hem versterken in dit familiekantoor. Dit kantoor beschikt zelfs over een handige app, die helaas alleen op Android beschikbaar is.


Boek en Offermans Makelaars Maastricht

Boek en Offermans heeft al meer dan 40 jaar lang ervaring in het verkopen van huizen. Ze zijn actief in heel Limburg. Zoekt u een makelaar met veel kennis en ervaring? Dan bent u bij hen op het juiste adres! 


Damen Makelaardij

Damen Makelaardij is onderdeel van Damen en bestaat al bijna 100 jaar. De organisatie houdt zich ook bezig met hypotheken en verzekeringen. Damen is grootste makelaardij van Limburg en het team bestaat uit maarliefst 75 medewerkers.


Hypodomus Maastricht Lap & Pletsers

Koen en Mischa staan klaar voor uitdagingen in Maastricht en daarnaast is Hypodomus actief in Amsterdam, Leiden, Eindhoven, Breda en Bergen op Zoom. Ze zijn zelfs ná kantoortijden en in het weekend beschikbaar.


Mijn huis en ik Makelaars Maastricht

Deze makelaardij ligt aan de Sint Annalaan in Maastricht. De eigenaar Daniëlle Damman is sinds 2009 werkzaam als makelaar in Maastricht. Samen met 8 medewerkers is dit een grote makelaardij in de regio.


Gewoon Makelaardij Maastricht

Dit makelaarskantoor heeft een locatie in Geulle en Venlo. Gewoon heeft een afdeling makelaardij en een afdeling verzekeren. Het jonge team bestaat uit acht medewerkers.


Top Makelaars Maastricht

Jeroen Olislagers en Marcel Stemkens zijn de makelaars op locatie Maastricht. Het makelaarskantoor ligt aan de Sibemaweg in Maastricht. Daarnaast is Inge Ramakers makelaar op locatie Geleen. 


Foto door: Metro Centric

 

Makelaars in de buurt van Maastricht:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Maastricht?

  Er zijn in Maastricht 13 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Maastricht. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Maastricht?

  Een makelaar in Maastricht rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.35% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Maastricht rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 2.965. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel