Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Gulpen

Zoek je een goede makelaar in Gulpen? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang - gratis en vrijblijvend - reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Gulpen en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensenpakket.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Makelaars in Gulpen

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Gulpen, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Gulpen, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Gulpen kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
5

Top-5 beste makelaars in Gulpen

Dit zijn de 5 van beste makelaars in Gulpen voor het verkopen van je huis.

 1. MIJN HUIS en ik
 2. Rademakers Vastgoed
 3. FinSafe Makelaardij
 4. LWM
 5. Pooters Makelaardij / Pro Housing

Dit overzicht van beste makelaars in Gulpen is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars hebben gespresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

De makelaars zijn op basis van de volgende factoren met elkaar vergeleken: op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je met het inmenten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is.

Daarnaast kan een makelaar jou wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite kosten maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, likje verf of een andere indeling van de woonkamer.

Als jouw woning er dan spik & span uitziet, zorgt de makelaar dat er duidelijke en mooie foto's worden gemaakt.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de website Funda. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichting aanvragen.

Vaak vinden deze in de 2 of 3 weken erna plaats. De makelaar plant en begeleid deze bezoeken. Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar daar dan niet bij bent.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht van de woning vindt plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Gulpen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel