Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Oude woningen in het centrum van Dordrecht

Huis verkopen in Dordrecht

Is het tijd om jouw huis te verkopen in Dordrecht? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar! Hier vergelijk je eenvoudig de beste verkoopmakelaars in Dordrecht, die jou kunnen helpen met het snel verkopen van jouw huis, voor een goede verkoopprijs. Zo werkt het: meld je woning in Dordrecht aan via onderstaande tool, en ontvang reacties van verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Al 23 verkopers uit Dordrecht hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Dordrecht

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Dordrecht momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Dordrecht gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
14 dagen
Vierkante meter prijs
€ 3.288
Gemiddelde opbrengst
€ 412.000

Snel je huis verkopen in Dordrecht

Wil je je huis snel verkopen? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Het verkopen van een woning in Dordrecht kan razendsnel! Heb je haast bij het verkopen van je huis, dan hebben we een aantal tips voor je:

1. Bespaar tijd met het vergelijken en kennismaken met makelaars, door je aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar. In plaats van dat jij contact legt met makelaars, nemen zij contact met jou op.

2. Wij houden voor je bij welke partijen het snelste huizen verkopen in Dordrecht. Op basis van deze info kies je eenvoudig de makelaar waarmee je de grootste kans hebt om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen voor een goede prijs.

3. Voeg duidelijke foto’s toe bij jouw aanmelding, zodat de aangesloten makelaars je direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopopbrengsten overwaarde en de snelheid van verkoop. Bovendien vergroot je hiermee de kans op reacties, wat de snelheid ten goede komt.

Het verkopen van een huis in Dordrecht duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 14 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Dordrecht op?

Momenteel gaan de huizen in Dordrecht als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Dordrecht levert momenteel gemiddeld € 412.000 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Dordrecht wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Dordrecht

Een goede manier om huizenprijzen in Dordrecht met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Dordrecht bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.288 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Dordrecht verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Dordrecht meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 100 m² en 200 m² € 3.288

De opbrengst van de verkoop in Dordrecht is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 6% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Dordrecht ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Dordrecht extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Dordrecht.

Een huis verkopen in Dordrecht via een makelaar

De meeste verkopers in Dordrecht schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Dordrecht, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Dordrecht

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • 8% hogere verkoopopbrengst
  • Gratis & vrijblijvend

Verkooptransacties in Dordrecht

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 100% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Aagje Dekenstraat 27, Dordrecht
7 maanden geleden verkocht
+7%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 335.000)
Binnen 23 dagen verkocht
Diepenbrockweg 110, Dordrecht
1 jaar geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 185.000)
Binnen 15 dagen verkocht
Jean-Paul Sartre-erf 76, Dordrecht
2 jaar geleden verkocht
+2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 225.000)
Binnen 4 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Dordrecht zelfs 6% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Foto bovenaan door: Willem

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 25 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel